KOÇTAŞ

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Forumda göz gezdirdim ama nereye açabilirim diye bulamadım koctas da mutfak yaptıran kullanan var mı sadece dolapları yaptırmayı düşünüyoruz . Kapı , banyo gibi şeyler yaptırdınız mı? Ailem yaptırmayı düşünüyor ama dışarıda fiyat çok verdiler bugün keşfe gelindi mutfak için yarin fiyat alacağız kullanan bilgisi olan varsa fikir verebilir misiniz ?

Son düzenleme:
merhaba ben koçtaşta personeldim 2 ay önce istifa ettim özel tasarım mutfak mı istediniz acaba

merhaba ben koçtaşta personeldim 2 ay önce istifa ettim özel tasarım mutfak mı istediniz acaba
Merhaba evet gelip ölçü alındı çizim yapılacak fiyat ve çizim istediğimiz gibi olursa birde tabi yorumları dikkate alarak karar vereceğiz. Siz önerir misiniz? Personeli olarak?
şikayet var 'a bak istersen canım
Baktim ama hazir mutfaklar hakkında yazılmış bi kac yorum buldum bu kadar malesef teşekkür ederim

Evet alabilirsiniz mimari hizmet alacağınız için 2 yıl da garantiye girecek gayet iyi olur hangi mağazadan alacaksınız

Evet alabilirsiniz mimari hizmet alacağınız için 2 yıl da garantiye girecek gayet iyi olur hangi mağazadan alacaksınız
Kurtköy viaport magazasından düşünüyoruz. Bi yakınım hazır mutfak aldi parçalandı dedi ama o yüzden biraz muallakta kaldık. Öneriyorsunuz yani değil mi?

Kurtköy viaport magazasından düşünüyoruz. Bi yakınım hazır mutfak aldi parçalandı dedi ama o yüzden biraz muallakta kaldık. Öneriyorsunuz yani değil mi?
Yani şimdi mutfak var mutfak var 400 tl yede mutfak var 2000 tl yede sizinkini mimar yaptıracağı için sorun yaşamazsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…