- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Tabi kardeş, biz yine yazalım fayidelenilsin, insanlık ölmedi neticede.
Bi de duygulandım okurken, gözümden iki damla yaş süzüldü, yavrem nasıl da ıstıraplı yazmış.
Kadınların dertleriyle dalga geçen siz!
Dilerim Rabbim sizede bir dert versin ama çevrenizdekilerde aynı sizin burda dalga geçtiğiniz gibi komik sandığınız alaycı tavırla size davransınlar o zaman belki dank eder kafanıza
Ne diyelim umalim da pompilosyondan hamile kalmaama ne olacak bilmiyorum
Boşver beddua etmeye değmez bu tiplerKadınların dertleriyle dalga geçen siz!
Dilerim Rabbim sizede bir dert versin ama çevrenizdekilerde aynı sizin burda dalga geçtiğiniz gibi komik sandığınız alaycı tavırla size davransınlar o zaman belki dank eder kafanıza
Eminiz s... f... diye biri var gercekten ne bilsin kadinlar bunuEmin miyiz erkek olduğuna
Eminiz s... f... diye biri var gercekten ne bilsin kadinlar bunu
Vajinismusla dalga geçmiş aklınca bunu saçma kelimelerle komiklestirmeye çalışmışAbla valla bunca yıllık kadınım benim hiç böyle derdim olmadı Allah esirgesin.
Ablacım çok aşırı büyük hayranınım.Troll müymüş? Oha, bi de ciddi ciddi kaynımın başına geleni anlattım. Yazıhlar olsun.
Kumanda almış kullanamamışlar, becerememişler.Garajın kapısı mı kapalı doğru mu anladım?
Uzaktan kumandasıyla açsanız ya
Vajinismusla dalga geçmiş aklınca bunu saçma kelimelerle komiklestirmeye çalışmış
Evet Allah esirgesin ama bu beyni olmayanlardan vakti boş sanırım boş insan
Yok ben arastirmaci uye olarak gercekten boyle biri var mi diye baktimE siz biliyorsunuz ahshsjjeej
Yok ben arastirmaci uye olarak gercekten boyle biri var mi diye baktimurun yerlestirme yapmis
Ne kadan da paylaşımcı bir bacımız.Tabi kardeş, biz yine yazalım fayidelenilsin, insanlık ölmedi neticede.
Bi de duygulandım okurken, gözümden iki damla yaş süzüldü, yavrem nasıl da ıstıraplı yazmış.
Eminiz s... f... diye biri var gercekten ne bilsin kadinlar bunu
Yok yok sen bakma bana sor ben anlatirimÜrün sakso firuze mi? İnternet geçmişimi kirletemem çoluğum çocuğum var bakamıycam şimdi. Kocam boşar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?