- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
O anda çocuk ağladı birileri kukuşko derken ben de çocukla uğraşıyorumGece gece gire gire ile cümleye başlamışsınız ürktüm bir an cümle nereye bağlanacak diye ahshshejej
Evet haklısınız bir cima bu kadar kötü ifade edilebilirdi. Cünüp etti siteyi.O anda çocuk ağladı birileri kukuşko derken ben de çocukla uğraşıyorumay gerçekten çok iğrenç ama yahu
Çıkalım dağların başına hep beraber buna üzülelim. Çok üst düzey bi dert bu.Yalniz buradan saglikli sonuc alamazsiniz.
Sikayetvar.com a yazin
Hatta @GangstaWalk veIdrakyollariiltihabi siz de kayninizin basina gelenleri yazin ki kamuoyu bilgilensin bu konuda.
Lütfen biraz ciddiye alin arkadaslar, böyle onemli bir meselenin üstü kapatılmasın.
Gerçekten pompolisyonlu, kukuskolu, dirsege kadar sokarken mideye kapak kaçmali, s.. firuze lakapli eltili bir konu için duyar mı yaptın şuanYahu konuşmayayım diyorum da "vajinusmus ile dalga geçmiş", "çok iğrenç ama" diyenlere de bir şey demeden geçemeyeceğim. Vajinusmus konularında yazılan ayrıntılar bu konuda yazılanlardan daha mı az iğrenç ya da daha az mı korkunç acaba?
Ucunu soktu, iteledi, parmakladı, ittirdi, ben yana kaydım o ucundan veriverdi şeklinde gayet ayrıntılı anlatılmıyor mu o başlıklarda? Hadi bu konu kendince dalga geçmeye çalışan bir trollün hayalgücünden ibaret. Dediğim konular adeta gerçek. Tüm ayrıntılarıyla hem de.
Hobi olarak yine duyar kasın, kasmayın demiyorum ama bir gidip o başlıklardaki ayrıntılara bakın da öyle duyar kasın. Ben rahat bir kadınım ama ben bile kocamla cinsel münasebetimin ayrıntılarını yazmam burada. Vajinusmuslu olunca yazılabilir ama sıkıntı yok. Ucunu soktu yazınca çünkü tüm dertler çözülür. Bir diğeri aaa benimki de soktu mesela der bunun adı da dertleşme yardımlaşma olur. Ama bu konu çok iğrenç haklısınız peki. Çok terbiyesizler evet.
Bırak Allah aşkına ya.
Gerçekten pompolisyonlu, kukuskolu, dirsege kadar sokarken mideye kapak kaçmali, s.. firuze lakapli eltili bir konu için duyar mı yaptın şuankk beni sürekli şaşırtıyor
Ucunu soktu, yana kaydı mevzusu hayal ettirdiği için ben mudahil olmuyorum cogu zaman o konulara ama o konularla bu bir mi Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?