- 20 Ocak 2008
- 15.148
- 31.839
- 1.123
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Ne kadan da paylaşımcı bir bacımız.
Kadının düşmanı yine kadın diyenler okusun şu yorumları da utansın.
Ne yardımlar yapılıyor burada.
Yok yok sen bakma bana sor ben anlatirim
benim kocam yok ki
Konunun her satırındaki o ıkınmayı hissetmediniz mi yani? Dokundu karşim, çok dokundu.
Kaynımda görmesek, biz de güler geçerdik; gördük, neler çekti adamceğiz, diline vurdu, eline vurdu rüyalarına girdi o kapak, geceleri "Erkekliğim ah erkekliğim" diye kan ter içinde uyanırmış, eltim Kindar Miyessersu hep anlattı bunları...
Bu bacımız tek başına gitmemeli hastaneye, kocasıynan beraber gitmeli. Pompi ürünlerinin hepsi zarar ziyan. İnsan bi prospektüsüpünü okur da kullanır be karşim.. Çkü düşecek kocasının da, haberi yok.
Genel olarak aklımızla dalga geçmiş.Vajinismusla dalga geçmiş aklınca bunu saçma kelimelerle komiklestirmeye çalışmış
Evet Allah esirgesin ama bu beyni olmayanlardan vakti boş sanırım boş insan
Ah evladımya adamın çayına zanac atarsan olacağı bu du et tüpüylen pompilasyon olmamış.ozaman dr.a böbreğimde taş var diyede yutturamazdın.beterin beteri var evladım üzülme.ama sana nacizane muhafezekar kimliğimle bi akıl vereyim.bi dahaki sakso firuzeden zanac yerine ders al tamammı.arkadaslar herkese selamın aleykumler diliorum beni biliyorsunuz stresli bir süreçten sonra evlendim normalinde muhafazekar kimligimden dolayı kolay kolay paylasmak istedigim bi konu degil,muhafazakar kimligimle ortusmeyisinden dolayı yuzum utanıyor ama zorda kaldim ozetle soylemek gerekırse esımle mutlu bır evlilimiz vardi ta ki cinsel anlamda cinsel ilişkiye girmekle alakali hanımsal bir sorun yasayana kadar şöle ki kamyon garaja parkedeci esnada benim pıtışka zımpara gibi oluo ve cok kuruodu. internetten arastirdigim kadariylan vajinusmus adini verdikleri kadın cinsel organinin iliski sirasinda kuruması durumu ve bu durum kocomla duygusal anlamda gundelik iliskimizi de oldukca sarsti ve cozum olarak internette forumlari vs okuduk ve durumu liseden de arkadasim olan ve arkadas ortamlarinda kendisinden sakso firuze diye bahsettigimiz eltimle paylastm ve kendisi bana cinsel iliski esnasinda kullanilmaya ve kuruganligi azaltici bir krem onerdi ve ben gectigimiz pazar gunu esimle avm gezintisi esnasinda bir magazdan satin aldım magazanin adini vermeyeyim reklam olmasın cinsel iliski esnasinda kullanilabilecek pompilosyon adini verdikleri bir krem magazanin adini merak edenler icin gratisten satin aldım 2 adet.
muhafezakar kimligimden dolayı kocama asla eltimle konusarak bu kremi aldigimi soyleyemeyecegim icin internetten arastirarak buldum demek uzere esimin eve gelmesini bekledim onu rahatlatip konusmak icin yemekten sonra cayina eltimin kullandigi zanac sakinleştiricilerden 4 adet koydum kendisi her gün atıyor neyse kocomlm geldi ve konuya girdim dedim ki kocacim bugun gratisten pompolisyon aldım ilk etapta sinirlendi benim tükürügüm neyine yetmiyor gibisine ama bir sekilde iliski esnasında kullanmaya ikna ettim
aksamina kocamla cinsel ilişkiye girecegimiz esnada pompilosyonu kocamın kullanmasını istedim kocam 1 krem pompilosyonun agzını acmadan kafa kısmını benim kukuşkama gecirdi ve içeri dogru zerk etmeye basladı ilk etapta farkedemedik cunku pompalosyonun agzini acmamisti neyse bana sordu içine akıyor mu diye hayır dedim kocam bu sefer iki eliyle pompilosyonu sıkmaya başladı ve o baskınçla beraber pat diye bir patlama sesi geldi ben ilk etapta kızlık zarım mı patladı acaba diye düşündüm ama çok sonradan anladık ki o baskınç nedeniyle pompilosyon şişesinin kapagi içime dogru patlamıştı ve farketmedik ben hemen o anın telaşıyla sırtüstü yatarken görümcemi aradım ve pompilosyun tüpünün içimde kaldigini söyledim o esnada da eşimin de eli tirsegine kadar içimde ve pompilosyon tüpünü çıkartmaya calısıyordu görümcem telefondan dedi ki nasıl yani içine dogru degil üstüne dogru sıkıcaktın yagmurdamlasi_58 dedi ben o esnada of handan bunu şimdi mi söylüyorsun diye sitem ettim ve kocamda boşa gitmesin madem diye beni gondiklemeye başladı kocamın bu tavrı beni son derece sinirlendirdi o baskınçla da pompilosyun şişesi mideme kadar giddi
muhafazekar kimligimden dolayı vajen doktoruna gidip basımdan gecenleri anlatamadım dolayisiyla bobrek tasi düsürüyorum diyerekten bakirköy sadi koduk devlet hastanesinden perşembe gününe rondevu aldım ama ne olacak bilmiyorum basından daha önce pompilosyun şişesi magduru olan var mı ? sevgi selamlar
Ikınmak falan diyorsunuz normal doğum yapan kadınlarla dalga mı geçiyorsunuz?
Dalga diyorsunuz, siz pipililerle üstü kapalı alay mı ediyonuz? Ayıbdır.
Gece gece gire gire böyle iğrenç bir konuya girdim
Tek değilsin bende de oradan sonra işler koptukamyon garaj pıtışkadan sonra bayılmışım , okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?