kocomla yaşadımız pompilosyon talihsizligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadan da paylaşımcı bir bacımız.
Kadının düşmanı yine kadın diyenler okusun şu yorumları da utansın.
Ne yardımlar yapılıyor burada.

Konunun her satırındaki o ıkınmayı hissetmediniz mi yani? Dokundu karşim, çok dokundu.
Kaynımda görmesek, biz de güler geçerdik; gördük, neler çekti adamceğiz, diline vurdu, eline vurdu rüyalarına girdi o kapak, geceleri "Erkekliğim ah erkekliğim" diye kan ter içinde uyanırmış, eltim Kindar Miyessersu hep anlattı bunları...
Bu bacımız tek başına gitmemeli hastaneye, kocasıynan beraber gitmeli. Pompi ürünlerinin hepsi zarar ziyan. İnsan bi prospektüsüpünü okur da kullanır be karşim.. Çkü düşecek kocasının da, haberi yok.

Ikınmak falan diyorsunuz normal doğum yapan kadınlarla dalga mı geçiyorsunuz?

Vajinismusla dalga geçmiş aklınca bunu saçma kelimelerle komiklestirmeye çalışmış
Evet Allah esirgesin ama bu beyni olmayanlardan vakti boş sanırım boş insan
Genel olarak aklımızla dalga geçmiş.
O da kendinde olmadığı içinn onunla sınanmayacak.
Anlamadığım niye hala banlanmamış, üyelik iptal değil?

Ah evladımya adamın çayına zanac atarsan olacağı bu du et tüpüylen pompilasyon olmamış.ozaman dr.a böbreğimde taş var diyede yutturamazdın.beterin beteri var evladım üzülme.ama sana nacizane muhafezekar kimliğimle bi akıl vereyim.bi dahaki sakso firuzeden zanac yerine ders al tamammı.

Komik desem aslında hiç değil. Ama kullanılan kelimelere gülmekten okuyamadım ya. Bu nedir hocam? Bu nasıl bir hayal gücü? Bunlar nasıl kelimeler? Allah akıl fikir versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…