kocomla yaşadımız pompilosyon talihsizligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya değil gelen cvplara iyi güldüm.Allah sizi güldürsün bacım

"Muhafazakar kimligimden" dolayı size hakaret etmiyorum, siz kendinize yeterince ediyorsunuz zaten . Düşüne bir de biz vurmayiz .

Bacim zanac degil kineolu cay verseydin sorun hallolurdu.Bide kurdelasiz olmaz.Kurdela olmayan yere girmez.

Evet ben de troll olduğunu buradan çözdüm. Muhafazakar olsa bunları yazmazdı diye düşünüp hemen troll olduğunu anladım. Bileğe kadar soksa neyse ama dirsek demiş mesela dediğiniz gibi imkansız. Allahtan çok zekiyiz bu ipuçlarını takip ederek anladık troll olduğunu.

Benim kaynım da kulak pamuğuylan bakiretini bozmaya çalıştıydı ailesine kızıp. Neymiş geneleve gitmesine izin vermiyorlarmış. Koskoca adammış. O sinirle al sen kulak pamuğunu da pipini kurcala. Kimse almadı sonra tabi. Babasıgil turşu Hayriye'ye verdiydiler zorla. Anası yaşında kadın. Neler yaşanıyor neler, Allah oğullarımızı korusun.

Troll müymüş? Oha, bi de ciddi ciddi kaynımın başına geleni anlattım. Yazıhlar olsun.

Kızdaki hayal dünyasına bak üşenmeden o kadar yazmış.. Ah keşke o tüp evlendiğini zaman gerçekten içine kaçarda... Neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…