kocisime hediye ;)

oyle kusalasi bir kelime yoksa yorumda yapmiycaksin. merak ediyorum bu kadar igrenc olmak icin ne gibi bir efor harciyorsun bi sikintin mi var seni ne ilgilendirr kocama nasil hitap ettigim 9 kusmugunu al aynanin karsisina gec yuzune dogru kusarsan gorursun kusulcak başka bisey varmi yokmu laf olsun torba dolsun demekten vazgec sana tuhaf garip gelen seylere yorum yapma uzak dur ki kimsenn zevkini kacirma

olabilir sevmiyor olabilirsin ama saygi duyabilirsin ben seker gorunsun diye degil hosuma gittigi icn soyluyorum herkesin hitap sekli kendine ozel kendine guzel kimseyi beğendirmek zorunda degilim konumuz nasil hitap ettgim degil zaten

konumuz nasil hitap ettigimle alakaliysa eger gidin baska bir yere once kendinize agiz bandi alin .yorum yapmak icn yorum yapmazsiniz o zaman herhalde

Herkes konu sahibinin hitap şekline takılmış ama bu onu ilgilendirir. Kocasına eşine ister Kocam der ister Kociş der ister Koca kişisi der ister elma der ister armut...

Konu sahibi babalar gününe daha var ama ihtiyacı olan birşey ya da çok istedikleri ilgi alanlarına göre olan şeyler erkekleri kutlu eder. Eşinizin neye ilgisi varsa ona yönelebilirsiniz

tesekkur edrim. pisman olmadim sadece hala boyle insanlarin var olmasinin saskinligindayim ne diyim bu turlerin nesli tukenmeycek galba:bicak:

kocama kocis diye hitap etmiyorum burda oyle yazmak istedim de hesaba katmadigim bos insanlari gorunce hala boylelerin var oldugunu gormek sasirtti dogrusu ama dur birazdaha patlatmak adina haykirmak istiyorum musadende.kocisimi cok seviyorum kocis kocis kocis o benim kocisimmmm:lülülü::KK48::KK71: tesekkur ederim canm

oyle kusalasi bir kelime yoksa yorumda yapmiycaksin. merak ediyorum bu kadar igrenc olmak icin ne gibi bir efor harciyorsun bi sikintin mi var seni ne ilgilendirr kocama nasil hitap ettigim 9 kusmugunu al aynanin karsisina gec yuzune dogru kusarsan gorursun kusulcak başka bisey varmi yokmu laf olsun torba dolsun demekten vazgec sana tuhaf garip gelen seylere yorum yapma uzak dur ki kimsenn zevkini kacirma
Höst terbiyesiz kardeş istersen kocana bebiş de burası genel platform herkes görüyor özelliği kalmıyor bu 1
İstediğimi yazarım istediğimi söylerim senide alakadar etmez istemiyorsan buraya konu açmayacaksın bu iki
O kusmuklar sanay dı bu 3
İğrenç diye herkes söylemiş bu 4

birincisi herkez goruyo ok ama kimse seni gibi igrenclesmiyor .bu iki madem istedigi yazarsin beni alakadar etmez diyorsun benim niye yazdigim konuya alakadar oluyorsun madem beni alakadar etmez neden yorum yapip saysizligini kisiligindeki kalitesizligi tum herkeze duyuruyorsun herkez... yese ilk sen kosarsin oyle bir tip oldugunu gordum o kusmugunu aynada bakıp goruntune sicrattiginda ne yapacağını sasirdin herhalde bu uc terbiyez dedign bir konuya girip alay edip kusmak tir senin yaptigin yani ne yaparsan onu görürsün saygi hakkedene yapılır terbiye edep te senin seviyene inmiycem kusmuk insan kusmunda bogul bu konu da baska insan gibi atilan msjlari gorde insanlik öğren terbiye edep ogren senin gibiler yüzünden dunya batmis

arkadaslar boyle seviyesiz insanlarin bu plartformdan atamadigim icn sizden özür diliyorum hitap seklime kadar karisip hedeflediklerine sahit oldunuz begenmiyor olabilirsiniz kusmak nedir ya istedigim sekilde hitap ederim bu beni ilgilendirr saygi cizgisini asmadikca herkez herkezi elestirebilir KOCISIME alicagim hediyeyi değerli arkadaslarin yardimiyla buldum cok tesekkur ederim hakkinizi helal edin

birincisi herkez goruyo ok ama kimse seni gibi igrenclesmiyor .bu iki madem istedigi yazarsin beni alakadar etmez diyorsun benim niye yazdigim konuya alakadar oluyorsun madem beni alakadar etmez neden yorum yapip saysizligini kisiligindeki kalitesizligi tum herkeze duyuruyorsun herkez... yese ilk sen kosarsin oyle bir tip oldugunu gordum o kusmugunu aynada bakıp goruntune sicrattiginda ne yapacağını sasirdin herhalde bu uc terbiyez dedign bir konuya girip alay edip kusmak tir senin yaptigin yani ne yaparsan onu görürsün saygi hakkedene yapılır terbiye edep te senin seviyene inmiycem kusmuk insan kusmunda bogul bu konu da baska insan gibi atilan msjlari gorde insanlik öğren terbiye edep ogren senin gibiler yüzünden dunya batmis
Terbiyeden bahsedene bak olan biten hakareti ettin seni bilişim suçlarına şikayet edeceğim öyle kolay değil atıp tutmak terbiyesiz saygısız insanlar seni eğitmeye öğretmeye çalışıyor ama bariz seni eğitmek çok zor istediği yazarım yine yazıyorum kusulası bir kelime kociş

Back
X