kocisime hediye ;)

Herkes konu sahibinin hitap şekline takılmış ama bu onu ilgilendirir. Kocasına eşine ister Kocam der ister Kociş der ister Koca kişisi der ister elma der ister armut...

Konu sahibi babalar gününe daha var ama ihtiyacı olan birşey ya da çok istedikleri ilgi alanlarına göre olan şeyler erkekleri kutlu eder. Eşinizin neye ilgisi varsa ona yönelebilirsiniz

Bende şimdiden bakmaya başladım canım eşimin ilk babalar günü pek bişeye ilgisi yok ama ben kişiye özel hediyeleri çok severim deri bi kartvizitlik yaptırıyorum adı yazan sende böyle kişiye özel hediyelerden düşünebilirsin.

Benim KOCİSİM bu aralar BEBİSİMİZLE takim tisortler falan arastiriyor. Telefonunun arama gecmisinden kesfettim ve ben de boyle bir sey almayi dusunuyorum. Cocuklarinizla takim giysiler hosuna gidebilir.

Bende şimdiden bakmaya başladım canım eşimin ilk babalar günü pek bişeye ilgisi yok ama ben kişiye özel hediyeleri çok severim deri bi kartvizitlik yaptırıyorum adı yazan sende böyle kişiye özel hediyelerden düşünebilirsin.
Aaa bu cok iyi fikirmis. Nerde yaptitiyorsunuz acaba??

Kocişeee :kızgın:elektirikli ayak törpüsü al bence..(evet ne alaka bende bilmiyorum ama aklıma bu geldi):işsiz:

Kadin yazacagina pişman olmuş ya hediye sormuş sadece .... aksesuar Kullaniyorsa ;saat ya da güneş gözlüğü . Kullanmıyorsa şayet parfüm seti

Yazmışlar ama ben de yazayım şu hayatta görmekten duymaktan nefret ettiğim kelimeler kociş bebiş göbüş hamiş babiş türevi sonradan olma laflar, lütfen sanıldığı kadar şeker görünmüyor o kelimeler öyle söyleyince yazınca.
Bir ara hamilelik topigine girmiştim. "Inşaallah yumuşlarim bebiş olur, göbisimde kalır da hamiş olurum" diye cümleler gırla :D

Konu sahibi.
Bence cocuklarinin resmini baskiladigin tişört kupa veya puzzle yaptır.

Kupa bardak yaptiracagim ben.
Alicin tarzi resimler cizip istediginiz yaziyi yaziyorlar. Bende kizimizin bizi gulumseten bir hareketini cizdirip o konu ile ilgili birseyler yazdiracagim

Herkes istedıgı gibi sevgısını dike getırsın istedıgı gibi sevdıgıne seslensin. Bu kadar eleştırel yaklasmakta anlaşılır degıl dogrusu!! Size demıyor ya kocişine diyor.. bu durumda kişilerden gayri kime alakadar ederki??? Neyse
Cocuklarınızla guzel bır yemek hazırlayıp sevıyorsa tesbıh, tavla, kullanıyorsa zıppo cakmak olabılır.. cocuklarla aynı esofman takımı olabılır. Yıne cocukların sevecegı aıle oyunlarından olabılır. Cüzdan olabılır:)

tesekkur ederim kocis kelimesi isin espirisi tabi yorum yapmak icin yorum yapan kisilerden nefret ediyorum sizi ilgilendirmeyen konulara ya yorum yapmayin yada böyle igrenclesmeyin derim

Herkes konu sahibinin hitap şekline takılmış ama bu onu ilgilendirir. Kocasına eşine ister Kocam der ister Kociş der ister Koca kişisi der ister elma der ister armut...

Konu sahibi babalar gününe daha var ama ihtiyacı olan birşey ya da çok istedikleri ilgi alanlarına göre olan şeyler erkekleri kutlu eder. Eşinizin neye ilgisi varsa ona yönelebilirsiniz

tesekkur ederim evet daha var ama simdiden hazir olsun istedm bu konuda bircok fikrden oturu buraya yazmak istedim ama kendini bilmez bazi arkadaslar midemi bulandırdı

Back
X