kocisime hediye ;)

Karamel 29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
213
98
98
40
merhaba arkadaslar bu onumuzdeki bababalar gunu icin cocuklarimin adina esime hediye almak istiyorum bana yardimci olur musunuz

O size ne alacak acaba çocuklarınızın adına? Malum anneler günü kapıda.

İl
O size ne alacak acaba çocuklarınızın adına? Malum anneler günü kapıda.
İlla her şeyin karşılıklı mi olması gerekiyor ? Kadın içinden gelmiş adama hediye alacakmış anneler gününde o da bana alsın diye zemin hazırlıyorum dememiş ki

Konu sahibi ailecek beraber olmanız adına söyle güzel bir kahvaltı hazirlayabilirsiniz gömlek saat vs alabilirsiniz hediye kısmı size kalmış ama kahvaltı tatlı hediye olabilir

İl

İlla her şeyin karşılıklı mi olması gerekiyor ? Kadın içinden gelmiş adama hediye alacakmış anneler gününde o da bana alsın diye zemin hazırlıyorum dememiş ki
Mesele hediye değil ama değer gördüğüm kadar değer veririm ;) bu hediyeyle ölçülemez zaten.

Babalar gününe daha 1 ay var ayrıca.

Yazmışlar ama ben de yazayım şu hayatta görmekten duymaktan nefret ettiğim kelimeler kociş bebiş göbüş hamiş babiş türevi sonradan olma laflar, lütfen sanıldığı kadar şeker görünmüyor o kelimeler öyle söyleyince yazınca.
Bebisle babisi katmayaydin yav bence guzel onlar :) asil sorunlu kelime "sorunsal" bence :)

Konu sahibi butcen nedir. Ona gore fikir verelim.

Herkes istedıgı gibi sevgısını dike getırsın istedıgı gibi sevdıgıne seslensin. Bu kadar eleştırel yaklasmakta anlaşılır degıl dogrusu!! Size demıyor ya kocişine diyor.. bu durumda kişilerden gayri kime alakadar ederki??? Neyse
Cocuklarınızla guzel bır yemek hazırlayıp sevıyorsa tesbıh, tavla, kullanıyorsa zıppo cakmak olabılır.. cocuklarla aynı esofman takımı olabılır. Yıne cocukların sevecegı aıle oyunlarından olabılır. Cüzdan olabılır:)

Back
X