- 8 Aralık 2017
- 213
- 98
- 98
- 40
- Konu Sahibi Karamel 29
merhaba arkadaslar bu onumuzdeki bababalar gunu icin cocuklarimin adina esime hediye almak istiyorum bana yardimci olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla her şeyin karşılıklı mi olması gerekiyor ? Kadın içinden gelmiş adama hediye alacakmış anneler gününde o da bana alsın diye zemin hazırlıyorum dememiş kiO size ne alacak acaba çocuklarınızın adına? Malum anneler günü kapıda.
Bide bebiskom varKocişim kadar kusulası bir kelime yok ha var aşkitom![]()
Mesele hediye değil ama değer gördüğüm kadar değer veririmİl
İlla her şeyin karşılıklı mi olması gerekiyor ? Kadın içinden gelmiş adama hediye alacakmış anneler gününde o da bana alsın diye zemin hazırlıyorum dememiş ki
Kocişim kadar kusulası bir kelime yok ha var aşkitom![]()
Bebisle babisi katmayaydin yav bence guzel onlar :) asil sorunlu kelime "sorunsal" bence :)Yazmışlar ama ben de yazayım şu hayatta görmekten duymaktan nefret ettiğim kelimeler kociş bebiş göbüş hamiş babiş türevi sonradan olma laflar, lütfen sanıldığı kadar şeker görünmüyor o kelimeler öyle söyleyince yazınca.
Ben de askolatam diyorumKocişim kadar kusulası bir kelime yok ha var aşkitom![]()