Tüp Bebek Merkezleri Koceli üniversitesi umuttepe hastanesinde dr emek doğer 'e tüp bebek yaptıranlar

sarliva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
357
2
Selam kızlar Emek beyle bugun ilk defa tanıştım çok harika bir doktor çok güzel ilgilendi. Bir başarısız tüp bebek denemem var ikinciyi emey beyde yaptırmaya karar verdim hastası olan varmı yada benimle birlkte tüp bebek yaptıran varmı kendime arkadaş destek arıyorum...

Selam kızlar Emek beyle bugun ilk defa tanıştım çok harika bir doktor çok güzel ilgilendi. Bir başarısız tüp bebek denemem var ikinciyi emey beyde yaptırmaya karar verdim hastası olan varmı yada benimle birlkte tüp bebek yaptıran varmı kendime arkadaş destek arıyorum...[/QUOTE

Bende asılama yaptrcm bakalm hayırlısınolsın hakknzda

Selam kızlar Emek beyle bugun ilk defa tanıştım çok harika bir doktor çok güzel ilgilendi. Bir başarısız tüp bebek denemem var ikinciyi emey beyde yaptırmaya karar verdim hastası olan varmı yada benimle birlkte tüp bebek yaptıran varmı kendime arkadaş destek arıyorum...
Randevu nasıl aldın peki bende alıcam da

Randevu nasıl aldın peki bende alıcam da
Konu taa 2014te🥲. Randevu almak için Umuttepe online randevudan özel randevu olarak emek beye randevu alabilirsiniz tabi ücretli şekilde oluyor. Eğer hastası olursanız takipli şekilde geleceğeniz için diğer randevular için para ödemeden "ilk başvuru sonrasi" başlığından randevu aliyorsunuz.

Konu taa 2014te🥲. Randevu almak için Umuttepe online randevudan özel randevu olarak emek beye randevu alabilirsiniz tabi ücretli şekilde oluyor. Eğer hastası olursanız takipli şekilde geleceğeniz için diğer randevular için para ödemeden "ilk başvuru sonrasi" başlığından randevu aliyorsunuz.

X