• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kocayi evde birakmiyorlar ki nasil çocuk olsun:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Arkadaşlar benim gibi olan var mi? Elimden geleni yapiyorum ben ama esim isinden dolayi haftada 1 yada 2 gün evde gorevdi nobetti hani su dizilerde bi gecede hamile kaliyorlar ya heh ben öyle olmalydim ama nasip pko var yumurta sorunu var 2.aydi klomen kullandim hersey cok güzel dedi doktor ama pat esim bir hafta yada 10 günlük günü bile belli degil goreve gitmek zorunda kaldi nasip değil diyorum ama bi ben boyle degilim dimi benim gibi olan arkadaslar dertleselim buyrun:(

Arkadaşlar benim gibi olan var mi? Elimden geleni yapiyorum ben ama esim isinden dolayi haftada 1 yada 2 gün evde gorevdi nobetti hani su dizilerde bi gecede hamile kaliyorlar ya heh ben öyle olmalydim ama nasip pko var yumurta sorunu var 2.aydi klomen kullandim hersey cok güzel dedi doktor ama pat esim bir hafta yada 10 günlük günü bile belli degil goreve gitmek zorunda kaldi nasip değil diyorum ama bi ben boyle degilim dimi benim gibi olan arkadaslar dertleselim buyrun:KK43:
Eşin polis mi yoksa :D aynı dertten muzdaripim yumurtlama günümde geceye gitti onca ovulasyon testi vs kaldı

Ah ah ilk sene bende sürekli bu durumu yaşıyordum :( adam küt diye göreve gidiyordu ulan herif olmayınca çocuk nasıl olsun diyordum :KK49: şimdi herif var gene olmuyor çocuk :işsiz: nasip bu işler bizim denk getirmemizle olmuyor Rabbim denk getirtsin insallah:dua:

Ah ah ilk sene bende sürekli bu durumu yaşıyordum :KK43: adam küt diye göreve gidiyordu ulan herif olmayınca çocuk nasıl olsun diyordum :KK49: şimdi herif var gene olmuyor çocuk :işsiz: nasip bu işler bizim denk getirmemizle olmuyor Rabbim denk getirtsin insallah:dua:
Orasi öyle canim da insan bazen yoruluyor :cry:

e butun gebelikler bi gecede oluyor ki:)
Allah yardimciniz olsun insallah esinizin arkadaslarinin ve sizinde
insallah en yakin zamanda muradiniza erersiniz baska ne desem hiç bilemedim

bizim diziden izlediigmiz hayati siz gerçekte yasiyorsunuz Allahim hayirliisyla kucaginizi doldurur insallah

e butun gebelikler bi gecede oluyor ki:)
Allah yardimciniz olsun insallah esinizin arkadaslarinin ve sizinde
insallah en yakin zamanda muradiniza erersiniz baska ne desem hiç bilemedim

bizim diziden izlediigmiz hayati siz gerçekte yasiyorsunuz Allahim hayirliisyla kucaginizi doldurur insallah
Amin canim ins öyle bazen esim yokken dizi izliyorum bi bakiyorum biz ve olaylarin icinde kendimi buluyorum ağlıyorum gülüyorum böyle:KK25:

Hele calısıyosan sen geliyosun adam gidiyor adam geliyor sen gidiyosun.. bizimki gece 1de gelip öğlen 12 gibi gidiyor suara cünkü asıl sıkıntı saati o aralıktaymıs karakolda.. o da karakol amiri... ve ben sabah 7 aksam 5 calısıyorum sen hesapla görüsme süremizi ... he buarada haftasonu en yogun günleri yani ben izinliyken asla denk gelmiyor o haftaici 1 gün izinli olabiliyor :D

Hele calısıyosan sen geliyosun adam gidiyor adam geliyor sen gidiyosun.. bizimki gece 1de gelip öğlen 12 gibi gidiyor suara cünkü asıl sıkıntı saati o aralıktaymıs karakolda.. o da karakol amiri... ve ben sabah 7 aksam 5 calısıyorum sen hesapla görüsme süremizi ... he buarada haftasonu en yogun günleri yani ben izinliyken asla denk gelmiyor o haftaici 1 gün izinli olabiliyor :KK70:
:) e siz ne zaman goruyinuzn birbirinizi o zaman
bizden beteride varmis ilk defa gordum :)

:) e siz ne zaman goruyinuzn birbirinizi o zaman
bizden beteride varmis ilk defa gordum :)
Baya psikolojim bozuldu 4 ay filan geceleri ağlayarak uyanıyodum sonra annem bize bi cözüm buldu dediki işten gelince yat uyu sonra o gelince dinc ol sonra gece yasayın o nasılolsa gec gidiyor sen de uykunu alırsın gece uyku bastırmaz dedi bunu yapıyorum ben de ama yinede asırı yorgunum sürekli yinede saat 2de sızıyorum sabaha zor kalkıyorum öğlen uyusam da yetmiyor

Hele calısıyosan sen geliyosun adam gidiyor adam geliyor sen gidiyosun.. bizimki gece 1de gelip öğlen 12 gibi gidiyor suara cünkü asıl sıkıntı saati o aralıktaymıs karakolda.. o da karakol amiri... ve ben sabah 7 aksam 5 calısıyorum sen hesapla görüsme süremizi ... he buarada haftasonu en yogun günleri yani ben izinliyken asla denk gelmiyor o haftaici 1 gün izinli olabiliyor :KK70:
Aynen çalışıyorum canim bugün bos gunumdu okulda ama bugün disim icin doktora gitmistim yolda eşim aradi goreve gidiyorum dedi alismis bünye tamam dedim geldim basladim aglmaya disim ayri kocanin evde olmamasi ayri gelde doktora git yarin yumrtaya bakacakta koca yok ki

Aynen çalışıyorum canim bugün bos gunumdu okulda ama bugün disim icin doktora gitmistim yolda eşim aradi goreve gidiyorum dedi alismis bünye tamam dedim geldim basladim aglmaya disim ayri kocanin evde olmamasi ayri gelde doktora git yarin yumrtaya bakacakta koca yok ki
Kendini yıpratma ailesi bile anlamıyor bazen... tek anlayan bizleriz cektigimizi ama bu üzüntüler benim prolaktinimi yükseltmis bide onunla ugrastım 2 ay yeni düsürdüm stres o hormonu direk tetikliyor

Kendini yıpratma ailesi bile anlamıyor bazen... tek anlayan bizleriz cektigimizi ama bu üzüntüler benim prolaktinimi yükseltmis bide onunla ugrastım 2 ay yeni düsürdüm stres o hormonu direk tetikliyor
Hormonlarda sknti olmadi cok şükür ama cok korkuyorum stresden baska şeyler cikacak diye ama bazen kendini öyle biseyin icinde buluyorsun ki güçsüz kuvvetsiz oluyorsun elinde olmadan yaşıyorsun o stresi Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Baya psikolojim bozuldu 4 ay filan geceleri ağlayarak uyanıyodum sonra annem bize bi cözüm buldu dediki işten gelince yat uyu sonra o gelince dinc ol sonra gece yasayın o nasılolsa gec gidiyor sen de uykunu alırsın gece uyku bastırmaz dedi bunu yapıyorum ben de ama yinede asırı yorgunum sürekli yinede saat 2de sızıyorum sabaha zor kalkıyorum öğlen uyusam da yetmiyor
çocuk olmayinca istedigin gibi yat kalk ayarlarsin ama elinde bi çocukla bu dediginide yapamazsin
çok zor
ben alistim , kendime 3 çocugumla ayri bi dunya kurdum
esimde cani siterse bizle oluyor iste :)
cani isterse deilde ne biliyim isten firsat yaratirsa :)

hep der çocuk yokken çeneni çekiyordum çok çalisiyorum diyerekden çocuk oldu beni unuttun der :)yani artik sikayet etmiyormusum onun is saatlerinden :)
10 senelik evliyiz

çocuk olmayinca istedigin gibi yat kalk ayarlarsin ama elinde bi çocukla bu dediginide yapamazsin
çok zor
ben alistim , kendime 3 çocugumla ayri bi dunya kurdum
esimde cani siterse bizle oluyor iste :)
cani isterse deilde ne biliyim isten firsat yaratirsa :)

hep der çocuk yokken çeneni çekiyordum çok çalisiyorum diyerekden çocuk oldu beni unuttun der :)yani artik sikayet etmiyormusum onun is saatlerinden :)
10 senelik evliyiz
10 senede 3 cocuk :eek:valla ben önümüzdeki 10 sene bi cocugumuz olacak mi diye endiseliyim:KK17: yada bi dogurunca devami geliyor mu:halay:

Evet 3 senede 1 hamile kaldiniz galiba
yok buyyuklerin arasi 19 ay, sonra 5 yas var aarda
kuçuk iki yasinda
birakdim artik bu isleri :)
en son 30 yasimda dogurrum diye dusunmustum oylede oldu:KK22:
canlari saolsun, rabbim sizlerede nasip etsin insallah ..

yok buyyuklerin arasi 19 ay, sonra 5 yas var aarda
kuçuk iki yasinda
birakdim artik bu isleri :)
en son 30 yasimda dogurrum diye dusunmustum oylede oldu:KK22:
canlari saolsun, rabbim sizlerede nasip etsin insallah ..
Ben 30 a kadar bi tane dogurabilsem Allah in izniyle :halay:Allah bagislasin evlatlarinizla Rbbim huzurunuzu bozmasin ins:dua:

Aynı ben burda yazılanlar koca görevde ben evde ben okulda koca evde ben 4 te gelirim koca altıda gider sabah gelir ben yokum Eeee bebek de yok dolayısıyla ah bu iş yogunluklari artık beni deli ediyor:(

Back