- 9 Ağustos 2023
- 3.033
- 6.423
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Ne dersin?
Benim aklıma birşey geliyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dersin?
Şimdi buraya yazsam daha fazla linç yerim çok açık örnekler vermeyeyim. Ama genel olarak o ne derse ben okeylerim okeylemesem kavga ederizİstemediğiniz şeyleri kabul etmek zorunda mı kalıyorsunuz? Bir karar verilecekse fikir sormadan emrivaki mi yapıyor?
Yeni evlidir onlarBen çevremde birbirine aşkla bakan çiftler görünce imrenmiyor değilim
Yok kuzum.İnanın o eksikliği 4 yıldır iliklerime kadar hissettim. Her şeyi ona bağladım o olmuyor diye öyledir dedim. Şimdi olmuşken belki başka şeyler değişebilir diye düşünüyorum
Evet olması gereken zaten bu diyor. Aynen olması gereken bu bende farkındayım. Ama ne bileyim bunu başardığım için biraz daha ilgi isterdimYapma işte.
Bıkar adam.
7/24 saat beni düşün şeklinde bir psikolojik baskıyla darlama adamı
Sen sevişebildigin için çok mutlusun ama eşin emin ol senin kadar bu durumu içselleştirmemiştir.
Biraz boş bir hayatınız olabilir mi? Tüm derdi kocası olan kadınların başka bir meşgaleleri olmuyor genelde. Durum tespiti açısından böyle söyledim.Valla ben düşünüyorum
Olmadığımı nerden çıkardınız? Oldum ama yenemedim bir türlü4 senedir nasil tedavi olmadınız ?
Genç Werther gibi yoğun duygularEvet neden olmasın romantiklik güzel şey sürekli birbirini arzulamak falan
Hah işte adam bu yani.Evet olması gereken zaten bu diyor. Aynen olması gereken bu bende farkındayım. Ama ne bileyim bunu başardığım için biraz daha ilgi isterdim
Hala mı?Olmadığımı nerden çıkardınız? Oldum ama yenemedim bir türlü
Çok da boş bir hayatım yok. Tarım da ziraat mühendisiyim. 3 yaşında kızım var. 4 yıl o ezikliği yaşamışken bana göre en imkansız şeyi başarmışken bazı şeyler de farklı olabilir diye düşünüyorum.. belkide akışına bırakmak lazım dediğiniz gibiBiraz boş bir hayatınız olabilir mi? Tüm derdi kocası olan kadınların başka bir meşgaleleri olmuyor genelde. Durum tespiti açısından biyek söyledim.
Ayrıca cinsellik size hayatınızda yeni de olsa,4 yıldır beraber yaşıyorsunuz. İlişkinizin belli bir rutini vardır. Bunu taktikle falan değiştiremezsiniz.
Eşinize sürekli öyle olalım, böyle olalım gibi isteklerde bulunmayi bırakabilirsiniz ama bu kendiliğinden olur, 4 yudla olmadıysa olmaz yani.
Ayrıca etrafımda mutlu çiftler ama öyle imrenerek bakmak falan yok, kimse kimseye öyle bakmıyor, bunu da geçmek lazım.
Çok dizi izliyorsun biraz ara ver, kendine meşgale bulEşimde böyle düşündüğü için belki de ilişkimiz çok rutinleşti. Ben öyle istiyorum hep birbirimize sevdiğimizi söyleyim falan
Yok yendim şükür artık 1 ay falan olacakHala mı?
Evet olması gereken zaten bu diyor. Aynen olması gereken bu bende farkındayım. Ama ne bileyim bunu başardığım için biraz daha ilgi isterdim
Evet bekledi Allah razı olsun ama artık sağlıklı bi cinsel hayatımız var daha arzulu olmayalım mı ? Bunu istemem çok mu?Adam 4 yıl vajinismus beklemiş daha ne kadar avcunda olabilir
Cinsellikle alakası pek yok. İlişki rutininiz bu olmuş. Sözünüz geçsin istiyorsanız gerekirse çatır çatır kavga edeceksiniz. Sonra sonra alışırŞimdi buraya yazsam daha fazla linç yerim çok açık örnekler vermeyeyim. Ama genel olarak o ne derse ben okeylerim okeylemesem kavga ederiz
Bir çok tedavi yöntemini denemiştim. Olmuyordu bir türlüAma şu yönden bakın bir de. İlk evlendiğinde her şey yeni ve çok daha ilgi çekiciyken seks yapmak başka. Dört sene sonunda artık her şey rutine bindikten sonra karşılıklı duygular eskisi kadar şelale değilken aynı evde senelerdir beraber olduğun insanla sekse başlamak başka.
Siz zaten o hevesli dönemleri geçirmişsiniz. Aynı şey olmayacak.
Keşke ilk anladığınız anda tedavi yoluna gitseydiniz de dört sene siz de eşiniz de ilişkiniz de yorulmuş doğal olarak
Tabiki arzula.Evet bekledi Allah razı olsun ama artık sağlıklı bi cinsel hayatımız var daha arzulu olmayalım mı ? Bunu istemem çok mu?