- 20 Ocak 2021
- 786
- 476
- 26
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Kukla değil ya bana aşkla baksın istiyorum. Herkes bizim aşkımızı konuşsun falanKUkla olabiliiir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kukla değil ya bana aşkla baksın istiyorum. Herkes bizim aşkımızı konuşsun falanKUkla olabiliiir
Cinselliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum evlilikte ben bunun eksikliğini yıllarca yaşadım. Şimdi bunu halletmişken her şey daha iyi olsun istiyorum. Yoksa onu sınamam zaten 4 yıl bekledi adamcağızCinsellik için senin avucunda duran adam daha iyi cinsellik için başkasının avucuna geçiverir şekerim. Çift olmak, aile olmak, yol arkadaşı olmak yerine kocayı avucuma alayım derseniz günün birinde o avucu yalamanız kaçınılmaz olur.
Dizi çekmiyorsun ki.Kukla değil ya bana aşkla baksın istiyorum. Herkes bizim aşkımızı konuşsun falan
İlişkimiz çok rutin normal. He mutlu değilim desem yalan olur mutluyum. Ama genelde eşimin dedikleri olur benimde sözüm geçsin istiyorum bazı yerlerde. Naz mı yapmak lazım libidomu yüksek tutmak lazım bunun için taktik istemiştimDişil enerji hikaye, dişil enerjiyi tetikleyecek bir koca lazım. Kocada iş yoksa geyşa olsan ne yazar.
Taktik; içinden ne geliyorsa o, ilişki dinamiğinize göre değişir.
Dört senelik evlilik için fazla iddialı yaKukla değil ya bana aşkla baksın istiyorum. Herkes bizim aşkımızı konuşsun falan
80lerde bir mahallede miyiz? Birbirine çok aşık olduğunu düşündüğüm insanlar var ama konuşmuyom aşklarını.Kukla değil ya bana aşkla baksın istiyorum. Herkes bizim aşkımızı konuşsun falan
Valla ben düşünüyorum7/24 çocugumu bile düşünmüyorum kaldı ki kocamı düşünecegim.
Kimi çok seversen uzaklaşıyor o yüzden sevsende çok belli etme bence kendini bir tık uzakta tutMerhaba canım hemcinsler. 4 yıllık evliyim ve vajinusmustum yeni yendim. Bi ilişkide cinsellik çok önemli. Eşimi avucumun içine almak istiyorum gözlerimin içine baksın istiyorum her dediğimi yapsın istiyorum fazla cilveli biri değilim. Sizce napabilirim? Çok cilveli olmak istiyorum. 7/24 beni düşünsün bana karşı çok ince olsun istiyorum. Aşkımızı daha da kuvvetlendirmek için neler yapmalıyım var mı öneriniz ?
Sizin düşünme sebebiniz kendinizde bir eksiklik buldugunuz için acabalarla geçen düşüncelerden ibaret.Valla ben düşünüyorum
Evet neden olmasın romantiklik güzel şey sürekli birbirini arzulamak falan80lerde bir mahallede miyiz? Birbirine çok aşık olduğunu düşündüğüm insanlar var ama konuşmuyom aşklarını.
Biri vardı evlenince aşkım ömrüm cartım curtum durup durup kocasını paylaşıyodu sürekli bak onu konusmuştum bu ne ıyy diye. Bu tarz da ilerleyebilirsiniz.
Ay bi de seneler geçmiş aynı evde seks yapıyorsun diye neden aşkla baksın kiDizi çekmiyorsun ki.
Kim kimin aşkını konuşacak şu ekonomik buhranda hshs
Evet bunu annemde sürekli söylüyor. Sürekli kendimi eksik hissediyorumSizin düşünme sebebiniz kendinizde bir eksiklik buldugunuz için acabalarla geçen düşüncelerden ibaret.
19 yıllık evliyim adamı boğacak gibi bakıyorum hshsAy bi de seneler geçmiş aynı evde seks yapıyorsun diye neden aşkla baksın ki
Senelerdir aynı evde olduğum insana hiç öyle bakamam yani.
Bakanların da aşkını konuşmam. Amaan bana ne derim.
Çevremde çift görüştüğüm insan dolu aşkıyla ilgilenmiyorum valla bana ne
Ben çevremde birbirine aşkla bakan çiftler görünce imrenmiyor değilimAy bi de seneler geçmiş aynı evde seks yapıyorsun diye neden aşkla baksın ki
Senelerdir aynı evde olduğum insana hiç öyle bakamam yani.
Bakanların da aşkını konuşmam. Amaan bana ne derim.
Çevremde çift görüştüğüm insan dolu aşkıyla ilgilenmiyorum valla bana ne
Hah işte bundan dolayı.Evet bunu annemde sürekli söylüyor. Sürekli kendimi eksik hissediyorum
Eşimde böyle düşündüğü için belki de ilişkimiz çok rutinleşti. Ben öyle istiyorum hep birbirimize sevdiğimizi söyleyim falanKimi çok seversen uzaklaşıyor o yüzden sevsende çok belli etme bence kendini bir tık uzakta tut
İstemediğiniz şeyleri kabul etmek zorunda mı kalıyorsunuz? Bir karar verilecekse fikir sormadan emrivaki mi yapıyor?Hayır iletişimimiz kopuk değil mutluyuz. Ama genel olarak onun sözü geçiyor onun dedikleri oluyor. Ben bunu 4 yıl boyunca ilişkiye giremediğim için olduğunu sanıyordum onun ezikliğini yaşıyordum. Şimdi yenmişim sağlıklı bir cinsel hayatımız olmaya başladı. Benimde lafım geçsin istiyorum
İnanın o eksikliği 4 yıldır iliklerime kadar hissettim. Her şeyi ona bağladım o olmuyor diye öyledir dedim. Şimdi olmuşken belki başka şeyler değişebilir diye düşünüyorumHah işte bundan dolayı.
Gerçekten diyorum hayal aleminden çıkın.
Birbirinize saygınız, sevginiz olsun kafi.
7/24 saat kimse kimseyi düşünmesin, bırakın.
Anlıyorum yeni yendiniz vajinismusu artık tamamım, başardım şimdi sahne bende minvalinde yaklaşmanız heyecan verici olabilir ama tez elden olağan hayatına dön.
Yapma işte.Eşimde böyle düşündüğü için belki de ilişkimiz çok rutinleşti. Ben öyle istiyorum hep birbirimize sevdiğimizi söyleyim falan