- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Kırmızı atlıkız sanırım kendimi ifade edemedimBu zihniyette biri,
Bu cümleyi nasil kurabiliyor ben de bunu anlamiyorum.
'Kari olmayı becerememek'.
Evet öyle düşündü bana temizliği kadın yaptı bak o da kadın şimdi evine gidip evinde kadınlık yapacak dediBurda siz genel olarak haklı gözüksenizde evin içinde geçen karşılıklı atışmayı, sarfedilen sözleri biz bilmiyoruz.
Eşiniz ‘Ben bütün gün çalıştım, eşim evdeydi. Temizlikçi geldi, temizliği de temizlikçi yaptı’ diye düşünüp sizden çay istemiş olabilir. Siz ters cevap vermişsiniz. Ben de alınırdım. Yukarda arkadaşların dediği gibi vermek zorunda değilsin ama yumuşak bir üslupla söyleyebilirsin.
O, siz ona sert çıkış yaptınız diye aynı karşılığı verip sizin isteğinizi yerine getirmemiş.
Tabi ki koca olmak üst bir unvan değil. Sakinleştiğiniz zaman olayın kritiğini yaparsanız ona söyleyin erkek olmanın, koca olmanın bir ayrıcalık olmadığını.
Icinde bi ayi gizliymis demekki :)E
Evet öyle düşündü bana temizliği kadın yaptı bak o da kadın şimdi evine gidip evinde kadınlık yapacak dedi
Ben eşimin dünkü karakter değişimine şok oldum bunu anlatmaya çalışıyorum
Evet galiba o ayıyı çıkarma çabasında:)Icinde bi ayi gizliymis demekki :)
Aynen dediğiniz gibi oldu 1.5 ayda neden ev temizlettim sorusuna cevap yetiştiremedim yaptırdığım temizlik olay oldu:)Millet 1.5 ayda ev kirlenmez niye temizlik yaptınız demiş :)
Evliligimin ilk 1 ayında ağırladığım misafiri birdaha hiç agirlayamadim günde 3 Ogün ayrı misafir aldığımı bilirim.
Ki üstelik yeni eşyanın tozu daha çok çıkar yeni halıdan dolayı hergun supursen yinede toz çıkar ona mı takiliyorsunuz :) birde bizim burda toprak çok olur ev çok tozlanır mesela
Ben yardımcı hanım çağırdım mi daha çok yoruluyorum valla
Taviz verirseniz o ayı büyür gider, taviz vermeyinEvet galiba o ayıyı çıkarma çabasında:)
Niye nerden biliyor belki yapmayacak ?E
Evet öyle düşündü bana temizliği kadın yaptı bak o da kadın şimdi evine gidip evinde kadınlık yapacak dedi
Ben eşimin dünkü karakter değişimine şok oldum bunu anlatmaya çalışıyorum
rahat 1 senesi var indirmem perdelerimiPerde asmak1.5 aylık evlisiniz perde mi yıkadınız??
Azarladığımı nerde okudunuz pardon?Benim tanıdığım bir yeni evli çift var, yardımcıları gelmeden evi temizliyorlar, ben anlamadım mantık nedir, aklıma geldi.
Valla ben eşi haklı buldum sanki bu konuda, yani hem yardımcı gelecek eve, hem de eşim normalden çok yorulacak, hem de eve yeni gelmişim beni azarlayacak. Bence hoş değil, 2 aylık evlilikte seslerin yükselmesini de anlayamadım. Evet kocaya saygı duymalı, kadına ve evin varsa büyüklerine, çocuklarına saygı duymalı. Yanlış anlaşılma varsa özür dilenmeli, gönlü yapılmalı karşıdakinin.
1.5 aylık evli için fazla tripler bunlar gerek var mı yok idareci olmak lazım özellikle biz kadınlara çok iş düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?