Anlattım zaten o da ertesi gün gönlümü almak için yemek yaptı bana:)bnm anlamamın bi önemi yok. siz eşinize anlatın bence yeter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattım zaten o da ertesi gün gönlümü almak için yemek yaptı bana:)bnm anlamamın bi önemi yok. siz eşinize anlatın bence yeter.
Hanfendi sorun bu olayların gelişimindeydi ay çıldırıcam yazmayın nolurtamam sorun ne o zaman ?
Allah hepimizi mutlu etsin inşallah her evliliğin kendi dinamiği var sizin görüşlerinizede saygı duyarım ama kimse görüşünü değiltirerek mutlu olamaz bende sizde Allaha emanet olun diyerek size iyi günler demek istiyorumçıldırın efeniim :) hahaa
:)Kendi adima cevap vereyim ben eve temizlikci geldiginde gerçekten cok yoruluyorum. Bugune kadar perdeleri asan tek bir kadin gelmedi bana hep ben asiyorum. Bu bile basli basina yorucu
Esyalari itme cekme islerini yapmalarina yardim ediyorum. Dolap iclerini duzenliyorum. Iki kez yemek hazirliyorum. Cay demliyorum.
Zaten bir seyin yerini bilmiyorlar arkalarinda surekli o surda su burda vs gibi yonlendiriyorum. Gittikten sonra da kullanilan bezler yeniyse hepsini yikiyorum vs vs..yani aslinda eve temizlikci gelmesi benim icin bir vesile oluyor. Onum bahanesiyle bir dunya is yapiyorum :)
Ve bu islerden nefret ediyorum
Ben size bisey yazmadim genel konustum sen niye üstüne aldinki?ben kadına saygı yok mu diyorum. aynı seyi kadında diyebilirdi. ben esime ben bayaınım kırılganım diyorum mesela. erkek de kocaya saygı demiş çok degil bence...
mesele vericilik... sen önce yumuşak huylu ol ki o da sana gelsin. ne önemi var önce kimin saygı duydugunun?
o size yardım etmeli, siz de ona hürmet etmelisiniz. bu aşağılık olmak değil, koca bence de üst olmalı, ama ezmek için değil. sizi korumak kollamak, sizi sevmek için. siz de hürmet ederseniz tatlış olur :)