• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya saygi nedir?!!

zamanla birbirinizin kıymetini daha güzel anlarsınız efendim... eşiniz sizi tanımasa evlenmezdi :) anlık sinir patlaması olmuş olabilir.
 
Konuyu okumadan başlığa istinaden yorum yapıyorum,
Saygı, kocaya değil insana, hayvana, doğaya gösterilir.
 
Kendi adima cevap vereyim ben eve temizlikci geldiginde gerçekten cok yoruluyorum. Bugune kadar perdeleri asan tek bir kadin gelmedi bana hep ben asiyorum. Bu bile basli basina yorucu
Esyalari itme cekme islerini yapmalarina yardim ediyorum. Dolap iclerini duzenliyorum. Iki kez yemek hazirliyorum. Cay demliyorum.
Zaten bir seyin yerini bilmiyorlar arkalarinda surekli o surda su burda vs gibi yonlendiriyorum. Gittikten sonra da kullanilan bezler yeniyse hepsini yikiyorum vs vs..yani aslinda eve temizlikci gelmesi benim icin bir vesile oluyor. Onum bahanesiyle bir dunya is yapiyorum :)
Ve bu islerden nefret ediyorum
:)
 
ben kadına saygı yok mu diyorum. aynı seyi kadında diyebilirdi. ben esime ben bayaınım kırılganım diyorum mesela. erkek de kocaya saygı demiş çok degil bence...
mesele vericilik... sen önce yumuşak huylu ol ki o da sana gelsin. ne önemi var önce kimin saygı duydugunun?
Ben size bisey yazmadim genel konustum sen niye üstüne aldinki?
 
o size yardım etmeli, siz de ona hürmet etmelisiniz. bu aşağılık olmak değil, koca bence de üst olmalı, ama ezmek için değil. sizi korumak kollamak, sizi sevmek için. siz de hürmet ederseniz tatlış olur :)
 
Back