• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya saygi nedir?!!

Ben herhalde çocuk doğurunca bu halıları kaldırıp atarım:halay: ay çok feci belli oluyor kirlendiği rengi değişiyor cidden bak :halay:
Üzerine meyve suyu dökülene kadar idare eder dersin çocuktan sonra :D

En çok kullandığım alan leopar, en az kullandığım odalarım ve hol beyaz.
Onlardan bile bıktım :/

Kocaya saygı duyulur evet, hanıma da saygı duyulur karı koca birbirine tabii ki saygı duyar hanımlar bunun nesine itiraz etmiş anlamadım. Ayrıca yardımcı almışsınız ve anladığım kadarı ile evdesiniz e bırakın da işten gelen adam da dinlensin. Hanımlar yine eşe suç atmışta pardon ama ben de işten gelince böyle şunu yap bunı yap, oraya oturma buraya oturma deseler tepki gösteririm.

tamam canim birazdan veririm dur yanina oturayim hem dinleneyim hem opup koklayip kocacigimi demek gibi

Hımmm süpermiş. Peki o saygı duyulası kociş karnını kaşıya kaşıya öpüp koklanarak egosu okşanmis olacak öyle mi..
Pembiş evlerdeki kocişler ve kocişinin bitanecik prensesleri seviyorum sizi :KK70:

Evet belkide haklısınız ben öyle yapmadım
Birgün önceden yarın temizlik var demiştim anlayış bekleyen ben oldum rutin dışı bir gündü o da algılayamadı sanırım ama kocaya saygısızlık diye algılamasıda canımı sıktı

Rutin dışı bir gün değil yahu alt tarafı temizlik üstelik kendiniz yapmamışsınız :KK48:

Hımmm süpermiş. Peki o saygı duyulası kociş karnını kaşıya kaşıya öpüp koklanarak egosu okşanmis olacak öyle mi..
Pembiş evlerdeki kocişler ve kocişinin bitanecik prensesleri seviyorum sizi :KK70:
bir yeri oksanmayacak sadece o oyle dusunecek "it is a matrix" :KK53:

bir yeri oksanmayacak sadece o oyle dusunecek "it is a matrix" :KK53:

Valla ben iş yaparken eşim benden çay vs istese asla vermem,hatta derim ki sen koy çayı o zamana kadar işim biter oturur içeriz derim..
Eli ayağı tuttuktan sonra kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil. Bi erkek kadın ona hizmet de etsin diye evleniyorsa ve kadın da aynı zihniyetteyse tüüü hepsine :KK53:

Merhaba
1.5 aylik evliyim ama ben bu kurumun altindan bu zihniyetle kalkabilirmiyim bilmiyorum
Dun evde ucretli genel temizligim vardi esimde ogleden sonra eve geldi bilen bilir ucretli olsada o temizligi sizde yapmis kadar olursunuz,rutin disi yorulursunuz temizlik bitincede duzenlemesi size kalir
bu arada esimin yemeginide hazirladim gorev olsun diye degil sevdigimden..yardimci bayan gidince duzenlemeye basladim ama bunalmisim yorulmustum artik..
cay istedi:) veremem dedim odalari toplaya toplaya geziyorum hatta esimden bi iki bisey yapmasini rica ettim yapmadi elektrik isi icin seslendim askim gelirmisin diye icerden bagiriyo noolduuu bende yukseldim artik tamam gelme diye bunlarda sorun yok olur boyle seyler..
amaa bi hisimla yanima geldi dedigi su;oraya oturma (koltuklar silindi islakti oturmada demedim islak dedim)onu yeme bunu icme ben senin kocanim kocaya biraz saygi duy!!
Ben kocaya saygi diye bi kavram duymadim ese yada insana saygi olur koca olmak ust bi unvanmidir?dun aksamdan beri tartisiyoruz kendimi kari olmayi becerememis gb hissediyorum yada ilk aylar bunaliminami girdik bilmiyorum:KK43:
sizler boyle bi duygu sorumlulugu tasiyomusunuz kocaya saygi diye..bendemi eksik kalmis?
Maalesef gelişimini tamamlayamamış bir organizma ile yaşıyorsunuz.

Valla ben iş yaparken eşim benden çay vs istese asla vermem,hatta derim ki sen koy çayı o zamana kadar işim biter oturur içeriz derim..
Eli ayağı tuttuktan sonra kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil. Bi erkek kadın ona hizmet de etsin diye evleniyorsa ve kadın da aynı zihniyetteyse tüüü hepsine :KK53:
hepsi ayni xihniyette gercek dunyaya hos geldin

Hitap sekliniz hatali gibi geldi.koyamam yerine hayatim cayini sen koysan? Deseniz.ya da karı olmak tabiri cok itici..esinizde hatali ilk baslarda esimde bir sey yapmazdi hatta konu bile actim..buradan aldigim taktikler tatli tatli soylemem gerektigiydi cok ise yaradi guzellikle her seyi yapiyoruz birlikte

Evlilikte oyle bir kavram yok.insana saygi var.Eskidenmis o , kocaya saygi diye diye kadinlari yok saymislar .Az once cay koydum ,simdi de esime demlermisin dedim .Gitti demledi , ben de ayaklarimi uzatmis buraya yaziyorum .Ustelik ev hanimiyim, calismiyorum. Yorgun da degilim.Saygi budur .Esiniz size saygi duy diyerek sozunu gecirmeye ve uzerinizde hakimiyet kurmaya çalışıyor.[
Olay aynen bu anladığınız için teşekkür ederim..

Esimde simirlenince esime saygili older
Vede bendd tmm derim ozur dilerim
Yeri gelir ben ona aynisini derim o ozur diler buyutme

Merhaba
1.5 aylik evliyim ama ben bu kurumun altindan bu zihniyetle kalkabilirmiyim bilmiyorum
Dun evde ucretli genel temizligim vardi esimde ogleden sonra eve geldi bilen bilir ucretli olsada o temizligi sizde yapmis kadar olursunuz,rutin disi yorulursunuz temizlik bitincede duzenlemesi size kalir
bu arada esimin yemeginide hazirladim gorev olsun diye degil sevdigimden..yardimci bayan gidince duzenlemeye basladim ama bunalmisim yorulmustum artik..
cay istedi:) veremem dedim odalari toplaya toplaya geziyorum hatta esimden bi iki bisey yapmasini rica ettim yapmadi elektrik isi icin seslendim askim gelirmisin diye icerden bagiriyo noolduuu bende yukseldim artik tamam gelme diye bunlarda sorun yok olur boyle seyler..
amaa bi hisimla yanima geldi dedigi su;oraya oturma (koltuklar silindi islakti oturmada demedim islak dedim)onu yeme bunu icme ben senin kocanim kocaya biraz saygi duy!!
Ben kocaya saygi diye bi kavram duymadim ese yada insana saygi olur koca olmak ust bi unvanmidir?dun aksamdan beri tartisiyoruz kendimi kari olmayi becerememis gb hissediyorum yada ilk aylar bunaliminami girdik bilmiyorum:KK43:
sizler boyle bi duygu sorumlulugu tasiyomusunuz kocaya saygi diye..bendemi eksik kalmis?
Kari olmayı mi? Iyyy. Şu karı kelimesi kadar tiksindiğim başka bir kelime yok. Bari eş deseydiniz.

Bu modelden bende de var mesela biraz önce tartıştık bizde akşam işten geldim rahatsızım ve yarında çalışıyorum tam gün üstelikte yarın akşam misafirim var neyse evi topla süpür ikramlık hazırla akşam yemeği ayarla masa kur topla peşinden çay faslı saat oldu 23.30 ve daha wc ye gitmedim bu paşamda wc ye çamaşır suyu döktü yıkadı işle ilgili hesabını yaptı ha buarada çayını da paso benden istedi en son sinirlice verdim dedim sehbayı silip kaldırırmısın çayını içince ben namaz kılayım film koptu ve bütün akşam sadece masadan 1 tabak mutfağa götürmüş ve sehbayı topla diye çene yapmış oldum eline sağlık babında al buyur bi öküz sende yok :kızgın::KK70:

Back