Merhaba
1.5 aylik evliyim ama ben bu kurumun altindan bu zihniyetle kalkabilirmiyim bilmiyorum
Dun evde ucretli genel temizligim vardi esimde ogleden sonra eve geldi bilen bilir ucretli olsada o temizligi sizde yapmis kadar olursunuz,rutin disi yorulursunuz temizlik bitincede duzenlemesi size kalir
bu arada esimin yemeginide hazirladim gorev olsun diye degil sevdigimden..yardimci bayan gidince duzenlemeye basladim ama bunalmisim yorulmustum artik..
cay istedi:) veremem dedim odalari toplaya toplaya geziyorum hatta esimden bi iki bisey yapmasini rica ettim yapmadi elektrik isi icin seslendim askim gelirmisin diye icerden bagiriyo noolduuu bende yukseldim artik tamam gelme diye bunlarda sorun yok olur boyle seyler..
amaa bi hisimla yanima geldi dedigi su;oraya oturma (koltuklar silindi islakti oturmada demedim islak dedim)onu yeme bunu icme ben senin kocanim kocaya biraz saygi duy!!
Ben kocaya saygi diye bi kavram duymadim ese yada insana saygi olur koca olmak ust bi unvanmidir?dun aksamdan beri tartisiyoruz kendimi kari olmayi becerememis gb hissediyorum yada ilk aylar bunaliminami girdik bilmiyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
sizler boyle bi duygu sorumlulugu tasiyomusunuz kocaya saygi diye..bendemi eksik kalmis?