- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Ben siz niye gün sonunda bir çay bile yapamayacak kadar yoruldunuz onu anlamadım. Yardımcı hanım geldiğinde kendinizi niye bu kadar yoruyorsunuz? İlk defa mı gelmişti acaba? Yine de yardımcı geldi mi temizlik bezlerini, deterjanları vs gösterip siz kenara çekilirsiniz... Kıyamadım demişsiniz bir mesajınızda ama kıyılacak bir şey söz konusu değil. İnşaatta çalışan bir işçinin yerine yük taşıyor musunuz? Bir öğretmenin yerine nöbet tutuyor, derse giriyor musunuz? Bu da o kişinin mesleği, bundan para kazanıyor. Helali hoş olsun her alın teriyle çalışıp kazanana.
Ayrıca Kocaya saygı kadar Hanıma saygı da vardır bence. Karşılıklı saygı gerekiyor yani. Eşiniz temizliği zaten yaptırdık azıcık da eşim benimle ilgilensin istemiş olabilir ki günün sonunda herkes eşiyle oturup iki kelam etmek ister, çay bahane... İlk aylarda olabilir böyle ufak tefek atışmalar, uzatmayın bence. Bir öpücükle geçer
Ayrıca Kocaya saygı kadar Hanıma saygı da vardır bence. Karşılıklı saygı gerekiyor yani. Eşiniz temizliği zaten yaptırdık azıcık da eşim benimle ilgilensin istemiş olabilir ki günün sonunda herkes eşiyle oturup iki kelam etmek ister, çay bahane... İlk aylarda olabilir böyle ufak tefek atışmalar, uzatmayın bence. Bir öpücükle geçer