- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Heterosexual İkitarafa
Biyo tek tarafa mi :)))
Biyo tek tarafa mi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir tabii ki ama şart değil, onu demek istedim sadece :)Vallah benim aklıma ilk o geldi.
Evet, heteroseksüel karşı cinsiyete ilgi duyanlar.Hetero olanlar karşı cinse ilgi duyanlar değilmi..
Biseksüeller hem karşı cinsiyet hem kendi cinsiyetlerinden etkilenir.Biyoseksuelle Heterosexual farkı ne![]()
Olabilir tabii ki ama şart değil, onu demek istedim sadece :)
Evet, heteroseksüel karşı cinsiyete ilgi duyanlar.
Biseksüeller hem karşı cinsiyet hem kendi cinsiyetlerinden etkilenir.
Heteroseksüeller sadece karşı cinsiyetten.
Ama o Zaman neden böyle birşeyi tercih etsin ki?Bu arada böyle bir şey için biseksüel olması gerekmiyor. Heteroseksüel erkekler de yapabiliyor.
Heteroseksüel erkekler de bu yolla zevk alabilir. Çok detaya girmeyeyim burada şimdi :) Anatomik olarak diyeyim.Ama o Zaman neden böyle birşeyi tercih etsin ki?
Her gün yeni birşey öğreniyorumHeteroseksüel erkekler de bu yolla zevk alabilir. Çok detaya girmeyeyim burada şimdi :) Anatomik olarak diyeyim.
Gerçi bu öğrenilmesi elzem olan bir şey değildiHer gün yeni birşey öğreniyorum![]()
Bu çift Çin li yada benzeri galiba.. (Kore, Vietnam)
Ama kadından dayak olayını, öyle çırmalama falan değilde mesela yol kenarına çekip şöyle karate, uçan tekme falan yapmasını beklerdim..Sonuçta onların çoğu biliyordur
![]()
Eh ister istemez başlığı görünce beklentim bu yönde olmuştuDermi yani ağzını burnunu kıraydı iyiydi![]()
Arabada dövmüsDermi yani ağzını burnunu kıraydı iyiydi![]()
Eh ister istemez başlığı görünce beklentim bu yönde olmuştu![]()
Arabada dövmüs
Eli değmişken.. Yanii
![]()
aboootipten bellı zaten karakterı
aynen. bu herkesi döverAynen cinnete varıp halledecekti anında
Hayatı kaymış gibi demi![]()