Kocasının Ailesi Yüzünden Cicim Ayı Çile Ayı Olanlar Buraya

evlilikten soğudum he eğer bir gün evlenirsem evlilik sözleşmesi yapıciiiğğğmmm
1)kaynanayla sıkı fıkı olunmuycek
2)kendi kararlarımızı kendimiz vericizzz
3)her bişeye karışmıceklerr
4) (buraya yazcek bişi bulamadım siz daha deneyimlisiniz fikir verin bana

kız catlak bizim deyindiğimiz konu haddinden fazla mudehale ve her birseye burun sokma bunları yapmasalar zaten hersey güzel ki

kızlar birsey soracagım kocanız ıkı durup bir bosanalım derse tepkiniz ne olur dobra dobra yazın bekliyorum .....

evli değilim ama yazdığına kendimce babası annesi ayrı bi kız olarak cvp vermek istedim :) eğer ikide bir boşanalım diyorsa kesinlikle bebek konusunda cok tedbirli ol . evliliğinin ne durumda oldugunu senden başka kimse bilemez sen hissedebilirsin eğer bu işin sonunda mutlaka boşanırız devam etmemiz zor diyorsan çocuğun falan olmadan kabul et derim ben... etrafımda cocuğu olupta boşanan ve cocuğu olmadan boşanan birsürü insan var. her biriyle konusurum insan psikolojisiyle cok ilgilenırım çocuksuz bosanmış arkadasımla henüz bugün birlikteydik ve her görüşmemizde bana söylediği iyiki çocugum olmadan bitmiş yoksa şu durumumdan cok daha kötü olurdum. tabi ben boşanmaya vesile olmak istemem sadece etrafımda gördüklerim bunlar..

tesekkürler cavp için . evet sırf bu yüzden cocuk düşünmedim bir senelik evliyim ve kaç kez duydum insana agır geliyor bir nevi pisikolojik şiddet bu ... ee tabi güvende kalmıyor gven olmayınca cocukta istemiyorsun ... ama insan ıkı durup doldurusa gelerek bosanalım derse ben anlıyorum ki kişiliksiz bir adamla evlenmişim ne kadarda güzel kandırmıs beni ki o masaya oturup evet demişim kendime şaşırıyorum

artık kırılcagım kadar kırıldım yorulcagım kadarda yoruldummmm .... insan uslubunu bilmezse geri dönüşü agır seyler elbet olur ... kızlar evlenirken cok dikkat edin benimgibi tongaya düşmeyin ahhh 6 sene onceye donmeyi ne kadar istiyorum fakat bu ımkansızzz . hiç yasamamıs hiç olmamaıs gbi kaldıgım yerden devam etmeyiii olsun vardır bundada bir hayır diyorum . yalama oldum bosa vazgec bosa vazgec oyuncak değilim ben ben insanım ve benimde duygularım var

evlilikten gerçekten inanılmaz derecede soğudum ben erkek arkadasımla 3 gündür küsüz başımda acayip ağrıyor seni düşünemiyorum

evlilikten gerçekten inanılmaz derecede soğudum ben erkek arkadasımla 3 gündür küsüz başımda acayip ağrıyor seni düşünemiyorum

doğa kanunu olmasa zaten evlilik yapılcak iş değil .. beni söyle düşün bu ikide bir bosayacagım diyen adam var ya beni alabilmek için gece gündüz agladı ilk baslarda 10 gün yemek yemediğini bilirim bana olan sevgisinden... ben aglasamoda aglardı fakat evlenmeye yakın 1 sene evlenmmemize kaldıgı zamandan beri ciddi değişimler gecirdiii. ve evlendiğimde o duygu dolu sıcacık adam gitti yerine anlayıssız ve bencil bir canavar geldiii!!! nasıl olduda böyle oldu ınan akıl sır erdiremiyorum bu kadar seven insan nasıl bu kadar canavarlasır ve hadi bosayacam seni hadi defol git hadi ananın evişne git inan kadın kalbi kırıldımı heleki güveni bittimi o adamda bitti demektir.............

hayat aslında güzel zehir edenler olmasa YAŞAMAK GÜZEL kadrini kıymetini bilen varsaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…