Kocasının Ailesi Yüzünden Cicim Ayı Çile Ayı Olanlar Buraya

ya da görmek istemiyoruz..
geçen gün bir kitap okudum keşke daha önce okusaydım :)
nevzat tarhan / evlilik psikolojisi
beni/bizi anlatıyor sanki yaşadıklarımız ve muhtemel yaşayacaklarımız ..
duygusal değilde zorda olsa biraz mantıklı bakmayı düşünmeyi becerebilsek belki daha az yorulur, kırılır, yıpranırız..

valla yenı evleneceklere tavsiyem sudur kızlar kafanızda herhangı bır soru işareti oldugu anda bitirin

cok doğru yazmıssın fakat ınan ınsanın garıbıne gıdıyor kazık kadar adam otuz yasına kalmıs 3 sene ve hala cocuk gbi babasından izin almalar o ne derse oraya gıtmeler. ben süpelendim canım aama sordum evlendımızde sen hıc evıne gırmıyecek misin diye oda en fazla catlasın 2 gn ondan hariç evimibilirim demşti yalan söylemiş . boyle kişiiksiz gbi geliyo bana bu yasına gelmissin hala baba ben evlendım bak bız de yıpranıyruz senı severım elbette beraber oldumuz zamanlar olcak fakat artık evliyim demeyı nasıl bılmez. sırf bu sebepten ötürü cocuk yapamıyorum adama guven mıyomkiii beden gelişmiş beyin çocuk gbı geliyo bana ve bu benı cok rahatsız edıyor baba olamaz daha kurdugu yuvayı ıdare edemıyor dıyorum cok uzuluyorum

bu babalarıda dusunemıyormu sinir oluyorum cocugum yuva kurmus demıyrlarda her işlerini görduruyorlar tabiki evlat ana babaya yardımcı olacak ama fazlasıda zarar ya demi yanlısmıyım

bu babalarıda dusunemıyormu sinir oluyorum cocugum yuva kurmus demıyrlarda her işlerini görduruyorlar tabiki evlat ana babaya yardımcı olacak ama fazlasıda zarar ya demi yanlısmıyım

ne dusuncek tatlım daha gızlıden gızlıye benı kotuleyıp eşimi ustume salıyor bıldıın kaynanaaaaa ama erkeğede hiç yakısmıyor be yaaaaa

bu iş ne yaşa ne de eğitime bakıyor
eşim de ben de ünv mezunuyuz..
ben de bu yıl bebek düşünebildim
üç yılım evlilğimi oturtmakla geçti
asla emin olmadan cocuk düşünmeyin
başta biraz sert durmak ve sınırları belirlemek gerekiyor
ben hep güçlü olmasam bile güçlü göründüm eşime ve ailesine karsı hiç bir tehdide ya da söze boynumu eğmedim
burda tabi kendi ailemizin yaklaşımıda önemli "biz kızımızın her daim arkasındayız" profili çizilirse kayınvalide vs daha ılımlı olabiliyor

ay yok kız ne tavrı benimki öle bıseykı ya bosanabilir bu yuzden ailesine cok duskunmus profılı yapıyor aklınca aslında öle deıl

dört yıl önce bugün 12 aralıkda nişanlanmıştım ve akşam eşime sordum dört yıl öncesine dönsek ne değişirdi diye
ben de bişey değişmezdi de sen kesinlikle benimle evlenmezdin dedi
eşlerde farkında bi çok şeyin.. heralde oturup evliliğin muhasebesini yapıyorlardır kaybedilenler kazanılanlar...

ya şekerler dunya rol yapanların olmus ah anam bır ben beceremıyom hep dogruculugumdan gelıyo basıma ne geliyosa haksızlıga tahammulum yok

hey allam ben 2 sene daha kayınbaba yüzünden aklı evvel kocam yuzunden oturtmayımı beklicem valla cicim ayını falan fılanıda gectik her türlü ettiler sayelerınde cicigı burnunda aylarım kavgayla gectı onada eyvallah 1 bucuk sene oluyo hala aynı. ot b... bahane bunlara her hafta oglunun oturdugu ilçee geliosun gel istedını yap gıdene kadar her aksam kafana gore program çiz bana hıc sormaaa oğlu zaten ne derse kabul .eşler bırbırıne vakıt ayırması gerekırken sızlerle ugrasın gece 10 kadar. galiba sonu yok elbet bıkarlar bır gun umarım ben bıkmadan ...................

ya şekerler dunya rol yapanların olmus ah anam bır ben beceremıyom hep dogruculugumdan gelıyo basıma ne geliyosa haksızlıga tahammulum yok

rol yapsan bıle gene devrelerı yakmayı bılıyolar bu azılılar varya ...........gercektenn akıl yasta degıl bastaaaaa bastaaaa ve ben bu akıllara akıl erdıremıyorummm

nasıl elıne doluyolar anlayamadım kız valla bilen varsa solesinn:)))))))))))))))9

herhalde korkudan altına zıcırtıyolar töbe töbeee küçükkenden beyin yıkama yanlış yonlendırmeee kendılerınde olan seylerı asılama yaavv bu zamanda bu kadar ataerkıller kalmısmı ben gıtmıs numune bulmusmuyum yaaaa onca seceneın ıcınden benim bildiğim erkek aile yonetır reistir karısına gıdecegı gelecegıne kendı karar verır arada hanımına sorar fıkır alır ( babasına değil) ve ben artık büyüdüm der bu cocuk ben nereme cocuk yapayım kızlaryaaaa

apartmanımda genç benım gbı komsularım var hepsi bebek buyutuyor aile olmayı bılıyolar ya ben oylleee sacmalıkarla ugrasıyorum.... ha bu arada kız olursa anasının ısmııııı erkek olursa poposundan ayrılmadıgı babasının ısmı olcamışşşş keşke kendi doğursaaa seve seve koyardım o baksao cekse uykusuzlugunu altını o temızlese valla gık demezdım koysunn

hangı devırde yasıyoruzda ana baba ısmı koyma kalmıs tövbes yaaa

bunlar cilalıdan az evveli yasanan yontma taş devri varlıklarıııı . birde düşünsene sürekli yuva huzuru kaçırmasına sebep olan bir kişinin adını oğluma vercem(daha bıde ortada fol yok yumurtada) .........eşim daha ne diyor sen dinlenmek için uyudugunda ben alıp babanneme götürürüm bebeğimi diyo manyak herlde yada saka yapıyo yaa kamera sakası

kız benı guldurdun sen ya adam senı dusunuyo canım yaa:)))))))

sen oyle san zart zurt alıp goturecek oraya pipi acma kuku acma merasemleri adı altında cıkmayacak yanlarından. :)))))))))) neyse bizim dahaaaa o safhalara gelmek içinnnnnnn kocamın sadece bede değil beyinlede byümesi gerek şimdi benimde sinirimde azcık dagıldı gece on iki bucuk olmus babamla gezıyorum yarın konusuruz diyo yaaa allam bildin gbi yap sanki liseli aşıklar töbe töbe gece gündüz gece gündüz bu ne yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…