sende kaldıgını söyleyerek ailesine seni de bu olaya dahıl etmıs bulunuyor.senın yapman gereken ailesine ulaşıp sende kalmadıgını iletmen. beni ilgilendirmez deme susarak kabul etmıs oluyorsun bu durumu. yarın öbür gun senın de basına gelebılır bu.
Belkide bu insanla görüşmeye başladı o yüzden boşanıyo olabilir
Zaten kocası bunu öğrenirse mahkemede beni aldattı der ...Arkadaşınızda görür dünyanın kaç bucak oldugunu,,,,,,,,,,!
arkadaşınıza bir şekilde tepki verin.
dünden beri kendinizi kötü hissettiğinizi ve bu duruma daha fazla şahit olmak istemediğinizi söyleyin.
pazara kadar kendine yeterli yalanları hazırlamıştır.
ama daha bunun ilerisi var. baktı siz bişey demiyorsunuz ne zaman Türkiye`ye gelse
yine sizi kullanacaktır. ve olan size olacak.
boşanıcam demesine inanmayın. koskocaman yalan.
eşine , annesine hatta çocuğuna yalan söyleyebilen bir insan size daha kolay söyler.
Bugün sesi cikmadigina göre muhtemelen birdaha görmem gidene kadar. Böylesi daha iyi ama ben bi ay sonra eve gittigimde yani ailemin yanina orada görecem onu ve icimdekileri söyleyecem. Onun benimle dün bulusmasinin tek nedeni de mecbur hissettigi icin yoksa elinde olsa hic bulusmazdi ama soranlara Aaylinle görüstüm orada kaldim diyebilmek icin görüstü.
Anneme de söyleyecem arkadasim geldi ama hastane eve yakin oldugu halde kalmadi diye. Dediginiz gibi bu yalanina susarsam o zaman iyice girmis olacam isin icine.....
herşeyden önce suan birlikte olduğu sevgilisi baya bi genişmiş:S insan boşan sonra gel bana der.. bana kalırsa mehmet sırf zevk için takılıyo .. belki arkadaşında boşanmayı faln düşünmüyo macera peşinde
canım ailene söyleyipte ortalığı karıştıran sen olma kulaktan kulağa yayılmasına sebep sen olma. arkadaşını görürsen (ki bence o seni görmemek için çaba sarfedecektir) içinden geçirdiklerini ona söyle ve bitir bu işi.
Bazilari arayin annesini onu bunu, haber verin sizde kalmadigini demis ama sakin karismayin, her seyden once bu namus meselesi !
siz konusursaniz kizin basina ne gelecegini bilemezsiniz ..
siz arkadasinizla, arkadas gibi oturun ve konusun ! baskalarina soylemek yada soylememek onun insiyatifine kalsin, kadin yuvasinin yikilmasini belli ki goze almis, ama bunu yapan siz olmayin ..
siz sadece bir daha sizi karistirmamasi gerektigini altini cizerek anlatin arkadasiniza..
akl-i selim davranmakta fayda var, vicdan azabindan kurtulmak isterken, daha buyuk bir vicdan azabi yasamayin allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?