• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasini aldatan arkadasim :( !

evet ...annesini aradi yanimda suan aaylinleyim onun evine gidecez dedi. Oturdugumuz yerde de kocasini aradi mehmetin yaninda...ameliyat iyi gecti oglum ne yapiyor diyee

yani sizi resmen kullanmış..sizi kullanmasına izin vermeyin..yarın birgün kabak sizin başınıza patlar...ufak bir olay değil bu...elinizi eteğinizi çekin...

Göz ameliyati gecirdi..yani cok büyük bisey degil ve cocugu da annesine birakti sen bak diye ki annesi de calisiyor aslinda. Kocasi ve babasi da calisiyor. Birde onun burda kuzeni var onunla halederim aaylin de var diye gerek duymadi . pazar dönecek zaten

Pazara kadar senin de aracılığınla aşk tazeleyecekler sende aracı olacaksın.
Bu akşam al karşına konuş,bir dah bana gelme de..
Rezalet ,aynı masada nasıl oturdunuz ona bile inanamıyorum.
Böyle dostluk olmaz ,utanmadan kocasıyla konuşmuş bi de yanınızda,çok artistse çok güveniyorsa kendine kocasına deseydi ya mehmetleyim rahatsız etme diye..
Yüzüğünü çıkarır elbet Mehmet'e yaranacak..Boşanacak kadın boşanırdı çoktan.
O seni susturmak için öyle söylemiş.
Evinde bir saniye bile tutma.göz ameliyatıymış birşey diyeceğim şimdi..
neyse..!

Arkadaşım neler duyuyoruz ya..
Yarın bir gün yakalanır der ki kocasına benim aklımın ucunda bile yoktu.
İşte Aylin'in oraya ameliyata gidince Mehmet'i bulmuş Aylin bir yerlerden bizi görüştürdü?
Der niye demesin kocasına bunu yapan herkese herşeyi yapar

Böyleleri fırıldak uzmanıdır ağzın açık kalır fingirdeyen o olur suçlanan sen ?

arkadasinizin esi biraz ihmalkar gibi geldi bana, elbette kimse birbirinin bekcisi degil ama ilgisizlik var evliliklerinde belli ki, ne kadar kucuk olursa olsun, kadin bir operasyon gecirecek..
Tuhaf ! boyle tuhaflik barindiran bir evliliginde tuhaf bitmesi gayet normal..
arkadasiniz yanlis yolda ama onu o yanlisa sokan ne olmus? onu burdan soylemek zor...

kendi gayet rahat görünüo siz nie rahatsız oldunuz ki ne hali varsa görsün.Zaten adamla kalacakmış seni ararsa da gitme görüşmeye bahane bul.bigün ortaya çıkarsa da banane de çık işin içinden.

Ben hayatta böyle rezilliklere göz yumamam
Başlarım ahlaksızlığından devamı gelir ağzıma geleni söylerim.
Hele evime hiç davet falan etmem. Tutsun Mehmet'i bir otel odası ne halleri varsa görsünler
Anladığım kadarıyla sizde kalmamış iyide olmuş.
Bu ahlaksızlığa göz yummayın , konuşun arkadaşınızla gerikirse biraz tehtitkar olsun bu konuşma :82:

bu bayan boşanmış mı hala evli mi ben anlıyamadım??:19:
[/QUOTE]

bosanmadi daha hala evli ve karsi taraf bosanma istegini bilmiyor bile bence....

Valla bence Mehmet denen arkadaşla beraber kadını misafir etseymiş o zaman suç ortağı sayılırdı.

Bu durumda herhangibir seçim yapmak zorunda değil bence.

Karısını tek başına ameliyat olmaya yollayan koca kendi başına öğrenmeye çalışsın bi zahmet düştüğü durumu.
Tabi sizde haklisiniz...ama kücük bir detayi söylemedim arkadasim yurtdisindan geldi . esi de yillik iznini yazin kullanacakmis. Izin alamamisdir.

utanmadan birde çocuğu yanındayken bir erkekle kalıcak.

PES...

yokyok cocugu yaninda yok. cocugunu annesine birakti ama annesi de calisiyor...yani cocuk bir anaanne de bir babannede dolanacak bu bi kac gün

ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim bu noktoda:68:

Pazara kadar senin de aracılığınla aşk tazeleyecekler sende aracı olacaksın.
Bu akşam al karşına konuş,bir dah bana gelme de..
Rezalet ,aynı masada nasıl oturdunuz ona bile inanamıyorum.
Böyle dostluk olmaz ,utanmadan kocasıyla konuşmuş bi de yanınızda,çok artistse çok güveniyorsa kendine kocasına deseydi ya mehmetleyim rahatsız etme diye..
Yüzüğünü çıkarır elbet Mehmet'e yaranacak..Boşanacak kadın boşanırdı çoktan.
O seni susturmak için öyle söylemiş.
Evinde bir saniye bile tutma.göz ameliyatıymış birşey diyeceğim şimdi..
neyse..!

ben dün telefonda cok israr etmistim kalirsin diye...zaten bugün mehmeti de görünce yaninda birdaha bende kal demedim cünkü dün gece de onun evinde kalmis. ordan gelmisler hastaneye. umarim bosanir bu saatden sonra...ya benim anlamadigim adamda da is yokmus herseyi biliyor onun da midesi baya genismis.

Yarin yine buraya geleceklermis kontrol icin. BUgün giderken bana yarin telefonlasiriz görüsürüz dedi ...ama ben yarn evde olmayacam...onunla görüsmeye gitmicem diyorum bi yandan. diger yandan da gideyim bu olay hakkindaki düsüncemi aktarayim diyorum ama bilmiyorum aradiginda ne derim suan kafam allak bullak....arkadasligini da istemiyorum acikcasi bundan sonra cünkü bi arakdasimiz dedigi gibi beni resmen kullaniyor. annesi cünkü suan bende kaliyor biliyor.

Ben olsam senin gibi bi insanla bir daha görüşmek istemiyorum. Bari oğlundan utansaydın. Madem seviyorsun bu işi şerefli bir kadın olarak eşinden ayrılıp öyle yapsaydın bir daha beni arkadaşın sayma. diye bir mesaj yazardım ve bir daha görüşmezdim. Eşi ona yapsaydı bunu onun için demediğimiz yapmadığımız kalmazdı. Aynısı o hanım içinde geçerli.

arkadaşlar hep erkekler eşlerini aldatıyor diye burada eleştirip kızıyoruz ama işyerinde vs çevremde evli olup sevgilisi olan bayanlar tanıyorum. Ellerinde cep telefonları fısır fısır wc falan köşe kapmaca oynuyorlar. Artık kadınların da çok masum olmadığını görüyorum ..Allah sonumuzu hayır etsin..:50:

Yüzüne, içinden geçenleri söyleyemiyorsan, pekala telefon açarak konuşabilirsin, sonra kabak senin başına patlar diye aklımdan geçiriyorum.Hiç böyle olaylara alet olma

herşeyden önce suan birlikte olduğu sevgilisi baya bi genişmiş:S insan boşan sonra gel bana der.. bana kalırsa mehmet sırf zevk için takılıyo .. belki arkadaşında boşanmayı faln düşünmüyo macera peşinde

biliyormusunuz fancy yazdigini okuyunca insallah öyle dir dedim insallah zevk icin takiliyordur insallah öyle bir burnu sürtülür ki.yaptiklarindan binkat pisman olur.....

uf ya gerizekali arkadasimmm bildiginiz psikolojimi mahfetti yaaaa:(((((

arkadaşlar hep erkekler eşlerini aldatıyor diye burada eleştirip kızıyoruz ama işyerinde vs çevremde evli olup sevgilisi olan bayanlar tanıyorum. Ellerinde cep telefonları fısır fısır wc falan köşe kapmaca oynuyorlar. Artık kadınların da çok masum olmadığını görüyorum ..Allah sonumuzu hayır etsin..:50:

sonuçta erkekler aldatıyor doğru bu bir gerçek peki kiminle aldatıyor:)?

Allah islah etsin doğru yola erdirsin ne diyelim önceden bu tarz şeyleri hep bayanlardan duyardık eşlerinin yaptıklarını ama şimdi kadınlarımızın da maşallah onlardan kalır yanı yok...:57: Rabbim nefsimizle baş başa bırakmasın çok yalnış...:20: yA OKADAR ÇOK ŞEY YAZMAK İSTİYORUM Kİ ÇOK SİNİRLENİYORUM YA EVLİ BARKLI İNSANLAR ar haya kalmamış töbe töbe...:41:

Back