• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasini aldatan arkadasim :( !

sende kaldıgını söyleyerek ailesine seni de bu olaya dahıl etmıs bulunuyor.senın yapman gereken ailesine ulaşıp sende kalmadıgını iletmen. beni ilgilendirmez deme susarak kabul etmıs oluyorsun bu durumu. yarın öbür gun senın de basına gelebılır bu.

arkadaşınıza bir şekilde tepki verin.
dünden beri kendinizi kötü hissettiğinizi ve bu duruma daha fazla şahit olmak istemediğinizi söyleyin.
pazara kadar kendine yeterli yalanları hazırlamıştır.
ama daha bunun ilerisi var. baktı siz bişey demiyorsunuz ne zaman Türkiye`ye gelse
yine sizi kullanacaktır. ve olan size olacak.
boşanıcam demesine inanmayın. koskocaman yalan.
eşine , annesine hatta çocuğuna yalan söyleyebilen bir insan size daha kolay söyler.

bence olaya karısmayın yanı yalana ortak olmayın annesı sızde kalıyor bılıyor yarın bırgun sen yaptın sen ayarladın derler belkıde ıftıra atarlar guzelce telefonda gelemeyecegını ama yaptıgının dogru olmadıgını belırtın gerekırse arkadaslıgınızı kesın bugun cocugunu namusunu dusunmeyen yarın sızı hiç dusunmez.

Belkide bu insanla görüşmeye başladı o yüzden boşanıyo olabilir

Zaten kocası bunu öğrenirse mahkemede beni aldattı der ...Arkadaşınızda görür dünyanın kaç bucak oldugunu,,,,,,,,,,!

sende kaldıgını söyleyerek ailesine seni de bu olaya dahıl etmıs bulunuyor.senın yapman gereken ailesine ulaşıp sende kalmadıgını iletmen. beni ilgilendirmez deme susarak kabul etmıs oluyorsun bu durumu. yarın öbür gun senın de basına gelebılır bu.

Evet, bu yüzden annem bana arkadasin sende mi kaldi diye sordugunda hayir dicem bende kalmadi. Onun annesiyle benim annem tanisiyorlar zaten. Cünkü bana arkadasim acik acik annem sende kaldigimi saniyor diye birsey söylemedi. Söyleseydi o zaman ben zaten kabul etmezdim. cünkü dediginiz gibi kabul etmis olurum fakat arayip da simdi ortaligi karistirmak da istemiyorum bu ortaya cikarsa gerisi corap sökügü gibi gelecek....

Belkide bu insanla görüşmeye başladı o yüzden boşanıyo olabilir

Zaten kocası bunu öğrenirse mahkemede beni aldattı der ...Arkadaşınızda görür dünyanın kaç bucak oldugunu,,,,,,,,,,!

kesinlikle dogru bir tespit....o kisiden cesaret aldigi icin böyle birseye basladi zaten yoksa arkadasimin ne isi var dolaysiyla ne parasi ne de baska maddi kaynagi....onlar tabi suan iyi parayi cocuk su gibi harciyor arkadasimin da isine geliyor...yazik:(

arkadaşınıza bir şekilde tepki verin.
dünden beri kendinizi kötü hissettiğinizi ve bu duruma daha fazla şahit olmak istemediğinizi söyleyin.
pazara kadar kendine yeterli yalanları hazırlamıştır.
ama daha bunun ilerisi var. baktı siz bişey demiyorsunuz ne zaman Türkiye`ye gelse
yine sizi kullanacaktır. ve olan size olacak.
boşanıcam demesine inanmayın. koskocaman yalan.
eşine , annesine hatta çocuğuna yalan söyleyebilen bir insan size daha kolay söyler.

tepki vermem lazim kesinlikle cünkü ben onun bundan sonraki bu sacmaliklarini ne duymak ne de görmek istiyorum bunu da ona belli etmem gerekiyor. Fakat burda mi olur yoksa gittigimde mi bilmiyorum. Ben yazin ailemin yanina gitcem ayni sehirlerde kaliyorlar. pradada söyleyebilirim. cünkü burda hep o kisiyle geliyor hep o yaninda ... kabus gibi ya yatip uyumak ve uyandigimda bugün ögrendiklerimin hepsini beynimden silmek istiyorum.
bu olay üzerimde yük gibi kaldi resmen atamiyorum.....düsünmek istemyorum ama hep aklima geliyor...
allahim dogru yoldan sasirtmasin kimseyi.

kusura bakmayın ama ne o kadın kadın değil
nede o adam(mehmet) adam değil
bu ne genişlik ya..
olayın içine ister istemez itilmişsiniz.. bi nevi suç ortağı, tepkisiz kalmayın.
açık açık o kadına yaptığının ahlaksızlıktan başka bişey olmadığını söyleyin.
Kırılmaz nasıl olsa geniş..........
yazık o eşine.. yazık o küçücük bebeğe....

anormallik !!!
cahillik !! başka bir şey değil anne demeyelım bu kadına anneliK bu değil çünkü.. onu da kirletmeyelim
...

boşanma sebepleri mehmetmiş demek...
yerrinde olsam bidaha görüşmezdim..
olan minik kuzulara oluyor

Son düzenleme:
Yüzsüz! Sizde kaldığını söyleyebilecek kadar, Mehmet'in yanında eşini arayıp oğlunu soracak kadar yüzsüz!

Kişiliksiz ve aciz. Boşanmadan başkasıyla bir ilişki yaşayabilecek kadar, Mehmet'e boşanmadan sığınacak kadar kişiliksiz ve aciz!

Düşüncesiz! En önemlisi de bu. Çocuğunu düşünmekten bilakis onun için yaşamaktan aciz olduğu kadar onu düşünmeyi aklına getiremeyecek kadar düşüncesiz!

ALLAH ISLAH ETSİN. LAYIĞINI BULSUN.

kesinlikle tepki gösterin ,bu ayıba hiç bir şekilde alet olmayın...arayıp sizde kalmadığını söylesin bence.

yerinde olsam böyle birini evime asla kabul etmem.senin yanında kaldığı yalanınıda söylemesine izin verme :50:kime ne söylüyorsan söyle beni bu işe karıştırma de:20:
senin onu onaylamadığını bilsin
allah böyle kadınlarada azıcık akıl ve vicdan versin:23:

Bugün sesi cikmadigina göre muhtemelen birdaha görmem gidene kadar. Böylesi daha iyi ama ben bi ay sonra eve gittigimde yani ailemin yanina orada görecem onu ve icimdekileri söyleyecem. Onun benimle dün bulusmasinin tek nedeni de mecbur hissettigi icin yoksa elinde olsa hic bulusmazdi ama soranlara Aaylinle görüstüm orada kaldim diyebilmek icin görüstü.

Anneme de söyleyecem arkadasim geldi ama hastane eve yakin oldugu halde kalmadi diye. Dediginiz gibi bu yalanina susarsam o zaman iyice girmis olacam isin icine.....

Bugün sesi cikmadigina göre muhtemelen birdaha görmem gidene kadar. Böylesi daha iyi ama ben bi ay sonra eve gittigimde yani ailemin yanina orada görecem onu ve icimdekileri söyleyecem. Onun benimle dün bulusmasinin tek nedeni de mecbur hissettigi icin yoksa elinde olsa hic bulusmazdi ama soranlara Aaylinle görüstüm orada kaldim diyebilmek icin görüstü.

Anneme de söyleyecem arkadasim geldi ama hastane eve yakin oldugu halde kalmadi diye. Dediginiz gibi bu yalanina susarsam o zaman iyice girmis olacam isin icine.....

canım ailene söyleyipte ortalığı karıştıran sen olma kulaktan kulağa yayılmasına sebep sen olma. arkadaşını görürsen (ki bence o seni görmemek için çaba sarfedecektir) içinden geçirdiklerini ona söyle ve bitir bu işi.

Bazilari arayin annesini onu bunu, haber verin sizde kalmadigini demis ama sakin karismayin, her seyden once bu namus meselesi !
siz konusursaniz kizin basina ne gelecegini bilemezsiniz ..
siz arkadasinizla, arkadas gibi oturun ve konusun ! baskalarina soylemek yada soylememek onun insiyatifine kalsin, kadin yuvasinin yikilmasini belli ki goze almis, ama bunu yapan siz olmayin ..
siz sadece bir daha sizi karistirmamasi gerektigini altini cizerek anlatin arkadasiniza..
akl-i selim davranmakta fayda var, vicdan azabindan kurtulmak isterken, daha buyuk bir vicdan azabi yasamayin allah korusun.

herşeyden önce suan birlikte olduğu sevgilisi baya bi genişmiş:S insan boşan sonra gel bana der.. bana kalırsa mehmet sırf zevk için takılıyo .. belki arkadaşında boşanmayı faln düşünmüyo macera peşinde

tabiki zevk için
bir erkek evli bir kadınla başka niye birlikte olurki belkide o mehmet bile evli
konu sahihibi arkadaşım bence aradığında durumdan rahatsız olduğunu bu işine seni karıştırmaması
gerektiğini ve bir daha görüşmek istemediğini söylemelisin yoksa bunlar kaçar ailesi kocasıda sende ararlar haberin olsun hemde kızlarına toz kondurmazlar aylin yaptı derler

Artık bu durumlara ne kızıyorum, ne üzülüyorum.
Anladım ki hayatta HERŞEY MÜMKÜN.

Sana tavsiyem konuşmakla falan hiçbir şeyi düzeltemezsin. O arkadaşınla ilişkini bitir ve olayın dışında kal. Sana zarar gelmesine izin verme yeter. Her koyun kendi bacağından asılır, boşver.

canım ailene söyleyipte ortalığı karıştıran sen olma kulaktan kulağa yayılmasına sebep sen olma. arkadaşını görürsen (ki bence o seni görmemek için çaba sarfedecektir) içinden geçirdiklerini ona söyle ve bitir bu işi.

Bazilari arayin annesini onu bunu, haber verin sizde kalmadigini demis ama sakin karismayin, her seyden once bu namus meselesi !
siz konusursaniz kizin basina ne gelecegini bilemezsiniz ..
siz arkadasinizla, arkadas gibi oturun ve konusun ! baskalarina soylemek yada soylememek onun insiyatifine kalsin, kadin yuvasinin yikilmasini belli ki goze almis, ama bunu yapan siz olmayin ..
siz sadece bir daha sizi karistirmamasi gerektigini altini cizerek anlatin arkadasiniza..
akl-i selim davranmakta fayda var, vicdan azabindan kurtulmak isterken, daha buyuk bir vicdan azabi yasamayin allah korusun.

Sizlere cok hak veriyorum..eger bu konu bir acilirsa kulaktan kulaga gidecek ve benim basima patlayacak. Ama annem eger arkadasin sende kaldi mi diye sorarsa da evet diyemem...BerilinAnnesinin dedigi gibi suan hic sesi solugu cikmiyor. Ama ilk gün telefonda konusunca gel sana aciklayacam demisti ve hic konuyu acmadi bende acamadim tabiki. Ama eve gittigimde onu gördügümde konuyu acacam. beni bu konuda sirdasi görmesin bunu acik acik söyleyecem. Cünkü ben burda 3 gündür ciddi anlamda kendimle hesaplasiyorum nasil bu oyuna göz yumabildin diye. Sinavlarim var konsantre olamiyorum ders calisamiyorum hep o ikisi geliyor aklima. 18 yillik arkadaslik dile kolay...7yasimda tanistim onunla ama galiba bir araya geldigimizde bitecek bu arkadasligimiz...:43:

sen bu arkadasla artık gorusme tlf rehberınden sil yada silmesende aradıgı zaman kımsınzı de? aa neden sıldın derse senden yaptıgın yanlıs senınle arkadaslıgımı surduremem de bitsin gitsin.. evli değilisn sanırım ama yarın sende evlendıgınde senınde kocana askıntılık yapmayacagının garantısımı var..kocan sert bi şekılde uyarsa bile bikere ar damarı yırtılmıs yıne sırnasmaya sızına karı-koca aranızı bozmaya devam eder.. kesınlıkle bu arkadasla ilişkini bitir derim..

Back