• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasini aldatan arkadasim :( !

Aaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
471
1
96
39
İstanbul
Bugün okadar moralimi bozan birseyi ögrendim ki....hala o olayin bir parcasi oldugum icin kendime kiziyorum.
Bugün arkadasim baska bir sehirden benim bulundugum sehire geldi bir hastane isi vardi. BU arkadasim da evli ve 1.5 yasinda minnacik bi oglusu var. tesadüf ya hastanede benim oturdugum evin cok yakininda. Bir önceki gün de aradi beni, bende seni karsilarim dedim, hatta bende kalirsin ertesi gün kontrole gideceksin bosuna yol tepme akrabalarindan oraya kada dedim, ama evet demedi sadece görüsürsek detaylari konusurz dedi.
Sabah beni aradi Aaylin ben suan hastanedeyim sen nezaman gelirsin buraya diye bi saate gelirim dedim. Sonra arkadasim bana sey demezmi...mehmet(ismini degistirdim) o da yanimda görünce sasirma. Mehmet de bunun taaa kac yil önce ciktigi erkek arkadasi.Benim ilk tepkim onun ne isi var senin yaninda oldu. Arkadasim da bana ben esimle bosanacam dedi gelirsen konusurz dedi. ....neyse gittim taaa uzaklardan geldi sonucta bi baktim yüzügünü cikarmis mehmetle el ele diz dize. Yani evli bir kadin gibi degil, bekar genc kiz gibi davraniyorlar. Ben konuyu acamadim cünkü burda kücük bir ameliyat gecirdi, onun derdindeydik bugün. Ameliyatdan cikti kendini kötü hissetti yemege felan gittik orada daha kötü hissetmeye basladi kendini ve ben yine acamadim konuyu.
KIzlar bu normalmi?? yani tamam bosanabilirsin kesinlikle karsi degilim ama böyle davranmalari beni cok rahatsiz etti. Ama ahlak polisi de zaten kesilmem kimsenin basina cünkü herkesin hatasi kendine. Ama buna benim tepkisiz kalmam beni cok kizdirdi...yani sanki ben onlari onayliyormus gibi yapmak zorunda kaldim ki öyle bisey yok. :59: kime üzülsem ona mi ogluna mi kocasina mi annesine mi babasina mi bilemedim:59:yarin yine görüsecez belki o zaman nasil davrancam ya da görmeye gidermiyim bile bilmiyorum. bu arada onun evinde kalacakmis burda oldugu süre icinde :59: offf keske hic görüsmeseydim :(((((

Bana kalırsa evine alma bir daha.
Boşandıktan sonra ne halt yerse yesin de, hala evliyken ne öyle aşna fişneler. Nasıl bakıyor çocuğunun yüzüne.:41:

Tabi ki de normal değil, hala eşiyle nikahlı ve boşanmak üzere de olsa bi kocası var sonuçta.

Boşandıktan sonra istediğini yapabilir ama boşanana kadar sabretmeliydi..

bana kalırsa bu durumu acıkca konus cunku bu tur mevzular enınde sonunda ortaya cıkar cıktıgındada sende bıldıgın ıcın ısın ıcındeymıssın gıbı olur bu kadar uzuldugunu aslında cok karsı oldugunuda kımseye anlatamazsın dınlemezler bıle bence en basından tavrını koy arkadasımsın dostumsun ama b u sartlarda ben bu ortama ayak uydurup hatana ortak olamam dıye belırtmelısın :96:

ben olsam bir daha görüşmem. boşansa ne ala; elinde çocuğuyla başka bir adamın kollarında ne işi var, kuldan utanmıyorsa insan allahtan utanmalı. bu konuyu kendisi bir sonuca ulaştırmadan arkadaşınızın yanında olmamalısınız. aksi takdirde aile içinde çıkacak bir huzursuzluk v.s de sizin de adınız geçebilir.

Bu ne hııız! :27:
Boşanacağım diyor bir de daha belkki kocasının boşancaklarından haberi yoktur. Yarabbim ne oluyor bu insanlara. Hangi yüzle gidecekse evine. Töbe Töbe!

bu tür insanlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm..benimde bi tanıdığım eşni aldatmış kendisi sölemedi kocası öğrenince yaşananlara şahit olan birinden öğrendim ...inanılır gibi değil yaaa..çocuğu var küçücük ..utanmaz arlanmaz kadın ,aklıma geldikçe daha çok kızıyorum..ne mi olmuş çocuğun hatrına kocası affetmiş güya..sorarım size aldatıldığını bilen bi erkek affetmişte olsa kırılan bişey tamir olur mu???yaa belki

ben olsam bir daha görüşmem. boşansa ne ala; elinde çocuğuyla başka bir adamın kollarında ne işi var, kuldan utanmıyorsa insan allahtan utanmalı. bu konuyu kendisi bir sonuca ulaştırmadan arkadaşınızın yanında olmamalısınız. aksi takdirde aile içinde çıkacak bir huzursuzluk v.s de sizin de adınız geçebilir.

evet cok haklisiniz. kesinlikle de yaninda olmak istemedim bugün. ne manevi acidan ne de fiziksel acidan. zaten ameliyattan cikar cikmaz ben gideyim dedim illa yemek yiyecez diye göndermediler...zar zor yakin bi yere ikna ettim ki hemen kalkip gidebileyim.
offf ya ona cok kiziyorm beni bu isin icine sokmamaliydi

bana kalırsa bu durumu acıkca konus cunku bu tur mevzular enınde sonunda ortaya cıkar cıktıgındada sende bıldıgın ıcın ısın ıcındeymıssın gıbı olur bu kadar uzuldugunu aslında cok karsı oldugunuda kımseye anlatamazsın dınlemezler bıle bence en basından tavrını koy arkadasımsın dostumsun ama b u sartlarda ben bu ortama ayak uydurup hatana ortak olamam dıye belırtmelısın :96:

tam bunu söylemek okadar kez gectiki aklimdan sayamadim bile....ama ameliyata girince yapamadim. allahim ya bu tür insanlari gördükce evlenmekten soguyorum. Birde ilk okuldan beri arkadasim yani 18 yillik arkadasim hic beklemezdim ....yikti beni resmen ya...ailesini düsünemiyorum eger ortaya cikarsa.

Nasıl yani bu kadın başka bir şehre ameliyat olmaya gidiyor ve yanında ne anası ne babası ne kocası....

Taş kovuğundan mı çıkmış bu?

Valla hiç birşey anlamadım.:53:

Nasıl yani bu kadın başka bir şehre ameliyat olmaya gidiyor ve yanında ne anası ne babası ne kocası....

sende kalacağı için olayın bir parçası oldun...
bu akşam başına bir iş gelse eşi sana hesap sormazmı?
sende kalmayacağını bildiğin halde bana neden haber vermedin demezmi...
seçimi zor bir durumdasın

Göz ameliyati gecirdi..yani cok büyük bisey degil ve cocugu da annesine birakti sen bak diye ki annesi de calisiyor aslinda. Kocasi ve babasi da calisiyor. Birde onun burda kuzeni var onunla halederim aaylin de var diye gerek duymadi . pazar dönecek zaten

sende kalacağı için olayın bir parçası oldun...
bu akşam başına bir iş gelse eşi sana hesap sormazmı?
sende kalmayacağını bildiğin halde bana neden haber vermedin demezmi...
seçimi zor bir durumdasın

Valla bence Mehmet denen arkadaşla beraber kadını misafir etseymiş o zaman suç ortağı sayılırdı.

Bu durumda herhangibir seçim yapmak zorunda değil bence.

Karısını tek başına ameliyat olmaya yollayan koca kendi başına öğrenmeye çalışsın bi zahmet düştüğü durumu.

Valla bence Mehmet denen arkadaşla beraber kadını misafir etseymiş o zaman suç ortağı sayılırdı.

Bu durumda herhangibir seçim yapmak zorunda değil bence.

Karısını tek başına ameliyat olmaya yollayan koca kendi başına öğrenmeye çalışsın bi zahmet düştüğü durumu.

Ya bence hiç karışma arkadaşım suçlu sen olursun.

O kadınla da arkadaşlığını gözden geçir yeter..

yani tamam bosanabilirsin kesinlikle karsi degilim ama böyle davranmalari beni cok rahatsiz etti

bu bayan boşanmış mı hala evli mi ben anlıyamadım??:19:

Back