• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasında İsteksizlik Olan Bayanlar Lütfen Yazın!!!!

Tedaviyle düzeldi

• Düzeldi

OY: 5 50,0%
  • Düzelmedi

OY: 5 50,0%

• Ankete Katılan
    10

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
Bayanlar isteksizlik İktidarsızlık için eşi tedaviyle düzelen var mı? Düzelemeyen hala katlanan var mı ?

Son düzenleme:
Özelden telefon numarası paylaşıyor konuşmak için erkek bence :bicak:
Manyak mısın ya istersen fotoğrafımı göstereyim bayanım ben psikolojim çok bozuk eşim dokunmuyor bile bilgi almak istiyorum. Bir tane bile düzelen görürsem boşanmam kimse tam düzeldi demiyor seninle mi uğraşacağım canım burnumda

Anacim sende biraz acik anlat yok allah yok yazmissin dr gittimi ilac iciyirmu krnik hasta mi bunlarin hepsi etki buna belki adam homo 4 aylik evlilikte iliski oldumu hic sende azicik ter kokusu geliyooor.toraman

Anacim sende biraz acik anlat yok allah yok yazmissin dr gittimi ilac iciyirmu krnik hasta mi bunlarin hepsi etki buna belki adam homo 4 aylik evlilikte iliski oldumu hic sende azicik ter kokusu geliyooor.toraman
ne alakası var gayet de güzel bayanım. ilişki oluyor arada ama isteksizce ben yaklaşınca oluyor. İlişki gibi değil yani. doktora gittik 5 gündür ilaç kullanıyor ama pek etkisi yok. kronik hastalığı yok.

Back