2 yıllık evliyim..7 yıldır beraberiz.. notalarını cok iyi biliyorum yani
akrep çiftiyiz.. bu atrz şeyler şart bize
bizim orta sehpa çok saglam beni iyi tartıyo.. cok işime yarıyo.. direk kadar olmasada
ooo karsimda yillarin tebrubesi varrr. ben daha 3 aylik evliyim ve ve toplam 2 bucuk sene beraberiz.
ben kova askim koc ciftiyiz ve bu tarz seyler bizede sart (heyecan lazim hep)
hmm bana bak kiz sehpe olayini anlamadimcok mu cahilim yoksa
bayılmasın ayolvalla bende hala araştırmadayım aldım vileda sopasını ufaktan alıştırma yapıyorum banada eğlence çıktı gülüp duruyorum kendime yapmak lazım arada böyle şeyler gerçekten hay aklınla bin yaşa hem spor oluyo bir yandan valla iyice şekil yapıcam ha kıvıra kıvıra
rica ederimmm
hayrını görünnn kızlarr
abooooo şarkıya ben bilem bayıldım valla
evrenim konunu baştan sona okudum ve inan çok güldüm şuan iyiki varsın diyorum
inşllh başarılı olursun ve hala gülüyorum bi yap bakam hele merak ettim belkim bende yaparım
aaa ilk yaptıgımı söyliimde gülün barim
biz kışın evlendik.. malum havalar buzz..
ben giymişim en iç acıcı babydollumu.. çikolatalı pastalar kremalar...
geldi kapıyı actım hemn salona kaçtım.. l koltugumuzun köşesine bi güzel kuruldumm...
veee ilk tepkii
hayatım üşürsüünn üstüne bişe giyy
hmmmm anladiiiii ben onuu. sen bendende fenasin kizzz eee yillarin tecrubesi olmak gerekyerde yapacagın erotic dans sehpada daha iyi sonuc veriyo
daha net oluyo görüntü
ama seni tebrik ediyorum degisik bir istek...birgun sabah kalkiyorsun ben esime dansoz olmaya karar verdim diye evliligini canlandiriyorsun...bizde firsatinin bulsakta dinlensek uyusak diyorus :)))
geldi kapıyı actım hemn salona kaçtım.. l koltugumuzun köşesine bi güzel kuruldumm...
veee ilk tepkii
dönsöz kıyafeti ni nerden alacaksınız peki.. yada varmı kıyafetiniz merak ettim doğrusu..
veee ilk tepkii
eminmisin giyiniyimmi
sanırım eşinde giyinme demiştir.. benim eşim olsa üstüme atlardı.. :26::26: ama insan zamnla bıkıyor yaa..
sanırım eşinde giyinme demiştir.. benim eşim olsa üstüme atlardı.. :26::26: ama insan zamnla bıkıyor yaa..
bir gun benim esimde bikacakmi yaaa cok merak ediyorum
ben orda kadından bahsetmiştim.. zannetmiyorum ki erkekler bıksın.. kadınlar bıkıyor ilişkiden.. bence tabi..
ooo bu topik coşmuş. vileda sopaları, orta sehpalar... maşallah diyor, libidolarınızın düşmemesini temenni ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?