Kocasi eve gec gelenler napiyor?

Aynen bwnde boyle oldumu eglwniyorum cok

Boyle been bunaliyorum icim daraliyo

Canim benimki itsiz sapsiz arkadaslariyla gidiyo guvenmiyorum yanindakilere inan esinin boyle arkadaslari olacagina hic olmasin

Bencede kesin cozum :)

Bende surat yapiyorum gitmesin diye ama sen dogru olani yapiyorsun

+1

Ama benim kimseye gitmeme izin vermiyor ciktiginda

O zaman ya herro ya merro deyin, ya benim de arkadaşlarımla vakit geçirmeme, vaktimi dilediğimce geçirmeme izin verirsin ya da ikimiz de hiçbir yere çıkmayız diye net tavır koyun. O şekilde olmaz yani.

Nefes almaya ihtiyacı var demek ki... Bu kadar sorun etmeyin bence eğer gittiği yeri ve kişileri söylüyorsa. Gideceği zaman haber veriyorsa... Yoksa 2 gün, gün gelir 7 güne çıkar. O zaman önü alınmaz... Evlisiniz, ama bireysel olarak bir kimlik sahibi olduğunuzu unutmayın.

Cocuk varkende mi ayni oldu bak daha cok korktum simdi...

Kesinlikle çıkamaz...
8 senelik evliyim ve 2 kez eve geç gelmiştir oda saat 11 de. Çocuklarımın yatış saati 9 dur ve en geç saat 8de eve gelir işi bitmemiş olsa bile çocukları göreyim zaman geçireyim diye... çok bunaşmıştır sıkma diyenler olmuş bekarken çok bunalıp sıkılınca rahatlamak için bizim yanımıza koşuyorlarda evlenincemi abazan takılıp bunaltısını atacak.
Eve geç geleceği günler toplayın eşyalarınızı kv ye. Gidin anne evde kendimi kötü hissediyorum x de geç geliyor diyip yatın orda.
Benim abimde eşiniz gibi sorumsuzca davranıyordu gelin beni aradı böyle böyle diye hemen gittim aldım gelinimizi, ne münasebet cnm kızı evde tek başına bırakıp geceleri sürtmek

Ben şahsen eşimin nereye gittiğini ve kimlerle gittiğini bilirim çıkarken kaç gibi geleceğini de söyler beni de kısıtlamaz hiç istediğim yere giderim tabii ki bende ona haber veririm ne yapacağımı. Birbirimizle de çok vakit geçiririz ayrı da takılırız. Bu şekilde olunca hem daha fazla sohbet konusu bulabiliyoruz :) evde yalnız kalmanin keyfi de başka oluyor bence tadını çıkarın ayaklarımı uzatıp çayını kahvemi alırım kumanda elimde sonra bir de sıcacık banyo oohh miss

ben dedim gidecem kv oda gidersen gelme dedi gelmem falan oldu ama bilmiyorum sikintili bi esim var

Benden izinsiz is var diye gitti. Yalan söylemis okey oynuyoruz gelemrm dedi aradigimda. Iyi kapiyi acmam dedim ve almadim eve. Daha yeni hamile oldugumu ögrendik bu yapilir mi. Baskalariyla takilacagina 3 yasinda kizi var onunla oynasin. Ama yok biraz daha denicem olmadi kapi disari boşucam.

Ben de kendi keyfime bakıyorum
Bizde Aynı iş aynı işyeri. O yüzden iyi oluyor arada

Bende senin gibi kpida biraktim bi jere kiyameti kopardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…