- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
ne gec gelmesi yaa onun öyle bi sansı olamaz oldu bee sende takılsana gece 2 lere kadar haftada 2 gun ne güzel dün yaaaBenimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
Radyo tiyatrosu yaz youtube da. Çıkar. Özellikle trt nin radyo tiyatrosu harika. Agatha crhistie ninkileri tavsiye ederim.Aaaaa o ne?ismi ne programın bende isterim bahane banane?)
Yok bence de çiftler ayrı takılabilmeli, sosyal çevre her zaman ortak olmuyor.
Ama birbirlerine yeteri kadar vakit ayırabiliyorlarsa olmalı bu.
Ortak vaktimiz bize yetmediği için ayrı plan yapmıyoruz biz.
Günde geçireceğimiz 2-3 saat, o da bi zahmet benim olsun.
Çıksın ne olacak ki hayat müşterek hep yanında kalmasın rahatına bak o 2 günde de yapma dedikçe daha da hoşuna gidicek dışarı çıkmakBenimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
Radyo tiyatrosu yaz youtube da. Çıkar. Özellikle trt nin radyo tiyatrosu harika. Agatha crhistie ninkileri tavsiye ederim.
Ah çok severim.teşekkür ederim.çok iyi oldu bu:)Radyo tiyatrosu yaz youtube da. Çıkar. Özellikle trt nin radyo tiyatrosu harika. Agatha crhistie ninkileri tavsiye ederim.
Aynindan bendede var bi tane varsa care bulan desin haftanin 2 gubu takiliyosa diger gunleride 8 de ciksa bile 8 bucuk 9 gibi gelir annesine ugramadan olmazz 10 bucukdada yatar ha o 1 bucuk saatlik zaman dilimide yemek, tv ve telefonBenimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
bu erkekler çok komik yaBenimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
Ay aynı benim hayatımHaftanın başnda yada sonunda çıkması normal ikimizde nefes alıyoruz gittiği ortamı biliyorum gelinceye kadar arada bi msjlaşırız gelirkende haraçlarımı getirir mutlaka (çikolata dondurma yaşpasta cips vs) o gece keyif yaparım yalnızlık, loş ışık, kumanda oh miss
Sizde takmayın üstüne giderseniz eve gelmek istemez huzur vermiyosun gibi bahanelerle kendini haklı bulur abartır işi..
Ama benim kimseye gitmeme izin vermiyor ciktigindaBu kadar kısıtlama ihtiyacı neden? Sürekli de değilmiş zaten haftanın 2 günü gitsin arkadaşlarıyla takılsın. Sizinle diz dize oturup dizi mi seyredecek her gün? Siz de o gittiğinde dışarı çıkın arkadaşlarınızla ya da kendi arkadaşlarınızı davet edin. Biraz nefes aldırın birbirinize.
Kimle gittigini bildigim icin zaten sikinti bide yeni evliyiz ben korkuyorum da evdeesim zaten isi sebebiyle 10 gibi geliyorben alıstım yemegimi gec yapabiliyorum film izliyorum vs zaman geciyor tabi bu mecburiyet insan alısmak zorunda sizin esinizde haftanın diger gunleri erken geliyorsa cok sıkıntı yapmayın derim ama bunu haftanın 3 gunune 4 gunune cıkartırsa olmaz nereye gidiyor hangi arkadaslarıyla cıkıyor bunlarıda biliyorsanız sizde o iki gunu kendinize ayırın aksam keyif yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?