Kocasi eve gec gelenler napiyor?

Benimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
ne gec gelmesi yaa onun öyle bi sansı olamaz oldu bee sende takılsana gece 2 lere kadar haftada 2 gun ne güzel dün yaaa

evliligimin ilk zamanlari olsa belki bende sorun ederdim.ama suan hic sorun etmem hatta bazen aksam bir arkadas arar evin orda bir kafe var gelsende birer kahve icip sohbet etsek diye.git tabi derim bende oturur film izlerim yada yapacak biseyler bulurum.sanki evdeyken her an dipdibemi oturuyoruz ki..bence gittigi yeri bilip iciniz rahat olduktan sonra sorun edecek bir durum degil..

Yeteri kadar vakit ayırabılmesi için esımın calışmıyor olması lazım. Ayrı yaptığımız seyler var tabıkı mesela ben farklı bur sporla ilgilenıyorum o farklı bır sporla ilgilenıyor. Böyle ufak tefek seyler var evde oldugumuzda da oturup bırbırımızın gözüne bakmıyoruz hep, o kod fılan yazıyor ben kk takılıyorum mesela. Benim burada çevrem olmadıgı için onun arkadaslarına dahil oldugumdan birlikte bıseyler yapıyoruz. Kendi çevrem bile olsa haftanın 2 günü gece yarısı eve gelmezdım.

Eşler birbirine makul vakit ayırdığı sürece kendi arkadaşlarıyla da takılabilir ama haftada iki gün gece yarılarına kadar sokakta gezmek normal değil, aynısını muhtemelen sizin yapma hakkınız yoktur

Benimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
Çıksın ne olacak ki hayat müşterek hep yanında kalmasın rahatına bak o 2 günde de yapma dedikçe daha da hoşuna gidicek dışarı çıkmak

Cevap düşünürken kalbim sıkıştı... Evet anlayışlı olmak gerekir falan demem lazım sanırım doğru cevap o olabilir ama hiç bana göre değil. Ben dayanamam eşimin hem çalışıp hem de bir çok akşamını da benden uzakta geçirmesine. Sevgiliyken daha çok görüşüyorduk ne diye evlendim o zaman, onun işlerini yapayım diye mi? İnsan tam mesai çalışınca zaten haftada bir-iki günden fazla gezip tozmaya enerjisi olmuyor ki. (Bizim olmuyor en azından) Onu da başkalarıyla mı harcasın.
İki buçuk sene önce falan eşim işinden memnun değildi, uzman yardımcısıydı maaşı da fena değildi. Sürekli mesaiye kalması gerekiyordu falan. Ben boş ver istifa et dedim. Evde home ofis çalışmaya başladı. Bir süre iyi kazandı sonra kazanamamaya başladı ama aileler bile geri dönmeyi düşünmüyor musun falan deyince yok yok biz iyiyiz diyordum. Eşim de karımın parasını yiyorum diyordu Çok memnundum halimizden. Alışverişe gideceksek, sinemaya gideceksek hep hafta içi mesai zamanları gidiyorduk. Ne güzeldi hatta bazen sinema salonunda tek bile oluyorduk sana sinema kapattım diyordu :)
Şimdi işe girdi yeniden, çünkü evde sıkılmıştı biraz. İş yerinde arkadaşları maça gideriz, şunu yaparız bunu yaparız diye söylemeye başlamışlar. Benim eşim iki kez bir şey demez sonra ben de geleyim o zaman diye tutturur siz beni hiç saymayın demiş. Sonuçta artık bekar hayatı yaşamıyoruz ikimiz de. Arkadaş ortak arkadaşlar olur birlikte gezilir eğlenilir tamam. Ama ben haftada iki gün arkadaşlarımla harcayayım, o iki üç gün başkalarıyla, haftada iki üç gün de zaten yorgun bir şekilde evde uyuyalım. Yok olmaz... Hİç bana göre değil... Ki sürekli dip dibe insanlar da değiliz. İkimizin de evde çalışma ortamı farklı, bir çok zaman başka odalarda oluruz, ama en azından arada hadi film izleyelim deriz mısır patlatırız ya da birbirimizin yanına gelir sohbet ederiz.
Bence siz çok şey istemiyorsunuz. Ama eşinizin de karakteri buysa nasıl değişebilir bilemem. Bir sürü kavga olur biriniz pes edinceye kadar.

Aynindan bendede var bi tane varsa care bulan desin haftanin 2 gubu takiliyosa diger gunleride 8 de ciksa bile 8 bucuk 9 gibi gelir annesine ugramadan olmazz 10 bucukdada yatar ha o 1 bucuk saatlik zaman dilimide yemek, tv ve telefon
Bende bebisimle ugrasiyorum bi babamiz var evt ama biz goremiyoz

benim eşim işinden dolayi evlenedigimiz sene 10-11-12 hatta 1 gibi gelirdi bu hergun degisse de yani gec gelirdi. Şuan daha erken cikiyo artik disari gezmesi arkadas ortami yoktur. Yilda 2-3 kere onemli mac oldu mi izlemeye gider bazen. Onu da sorun yapmiyorum. Ama haftada 2 gun bile olsa aksam arkadaslariyla takilsa sinir olurdum sanirim. Takilmak istiyorsa birlikte takiliriz ayri degil.

Haftanın başnda yada sonunda çıkması normal ikimizde nefes alıyoruz gittiği ortamı biliyorum gelinceye kadar arada bi msjlaşırız gelirkende haraçlarımı getirir mutlaka (çikolata dondurma yaşpasta cips vs ) o gece keyif yaparım yalnızlık, loş ışık, kumanda oh miss

Sizde takmayın üstüne giderseniz eve gelmek istemez huzur vermiyosun gibi bahanelerle kendini haklı bulur abartır işi..

bu erkekler çok komik ya
istisna diyor:)))
ama istisna her hafta oluyor
Allah kolaylık versin
ben evli değilim yol gösteremicem ama ciddi bir konuşma lazım gibi

Kızım doğana kadar haftanın yedi günü en erken 11 de eve geliyordu .....güzellikle de konuştum kavgada ettim hatta kaç kez kapıyı acmadim iki saat kapıda beklettim biçare bulamadım sürekli erkek arkadaşlarıyla kahvede oyun oynuyordu .....kızım doğdu değişti şimdi okuldan eve evden okula ....haftanın iki gunuyse problem etme sen kizdikca sayısı artar ...sende o iki günde arkadaşlarını çağır yada siz gidin...

Ay aynı benim hayatım

Ama benim kimseye gitmeme izin vermiyor ciktiginda

Kimle gittigini bildigim icin zaten sikinti bide yeni evliyiz ben korkuyorum da evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…