• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasi eve gec gelenler napiyor?

Ben şahsen eşimin nereye gittiğini ve kimlerle gittiğini bilirim çıkarken kaç gibi geleceğini de söyler beni de kısıtlamaz hiç istediğim yere giderim tabii ki bende ona haber veririm ne yapacağımı. Birbirimizle de çok vakit geçiririz ayrı da takılırız. Bu şekilde olunca hem daha fazla sohbet konusu bulabiliyoruz :) evde yalnız kalmanin keyfi de başka oluyor bence tadını çıkarın:KK48: ayaklarımı uzatıp çayını kahvemi alırım kumanda elimde sonra bir de sıcacık banyo oohh miss:KK39:
Aynen benden de o kadar..

Gidebilir tabi ancak gece 11 12 abarti olmus.. Iyi sabrediyorsunuz surat asarak.. konusun korkuyorum diyin, ben bu saatte gelmeni istemiyorum diyin, git ancak 8 gibi evde ol diyin-
bir de esiniz c.tesi calisiyor mu.. calismiyorsa bir de o gun gun boyu disarda olur kesin.. c.tesi yetmiyor mu diyin..

Benimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
Engellemek mı ?söyle arada benim manitayı da çağırsın :) adam bir gün bile dışarı çıkmıyor .bazen yalnız kalmak istiyorum :(

Ben evlenmis gibi degilim vala. Soranlara diyorum ki

Ben yalniz eve ciktim, sevgilim ara sira bende kaliyor:)

İsten en erken 9 da gelir, haftanin 6 gunu, sabah da 8,5 ta gider. Bazen geceleri sabaha kadar calisir, ben ise giderim o eve gelir bir kac saat uyur yine gider derken biz ayni evde 2-3 gun gorusmeyiz donem donem.

Zor ama alistim, gelmeyecegi aksamlar yemek derdim olmuyor felan:)

Herkez ne kadar kolay çıkın diyo ya belki onun hayatında sizinki gibi direk çıkmak yok eşi belki izin vermez akşam çıkmasına işte böyle olunca o eşten çıkamaz kusura bakmasın.yani şöyledir yeri geliyo gündüz bile kısıtlama oluyor bazı eşlerin çıkma otur filn gibi ama kendi çıkıyodr kadın napsın bide onun açısından bakarak yorumlar yazın bi tek size demiyorum yanlış anlamayın ama tüm yorumlar gayet rahat. Zor hayatlarda var bu hayatta bunu belirtmek istedim.sevgilerle

Ama benim kimseye gitmeme izin vermiyor ciktiginda
İşte önceki yorumunda bunu demek istedim herkez çıkın çıkın diyo ya bu kadına izin vermiyosa dedim gerçekten hayatta Zor yaşanan hayatlar var nolur güzel yorumlar yapın evet burdaki bi çoğu arkadaş hür olabilir ama bunu yazıp karşınızdakinin okuması ona acı verir neden ben çıkamıyorum vs... gibi

Kocası 2.5 ay şehir dışında olacak biri olarak hafta sonları memlekete gidiyorum hafta içi de akşamları sıkıntıdan patlıyorum :KK51:

Ben napim kardeş? Adamın eve geldiği zaten yok işten güçten.. bi de arkadaşlarına takılırsa sabah oluyo gelene kadar.. 4 5 Allah ne verdiyse.. sıkma daha çok kaçırırsın..

Bi de taze evlesin sanırım bu kadar taktığına göre :))

Eklemek istedim benim de bi yere çıktığım yok.. izin vermez çünkü.. o kafasına göre takılır ama ben onunla çıkmak zorundayım.. dağ başına bi yere geldik daha yeni yeni çık gez demeye başladı bana.. gezcek yer yok ya çık diyo işte.. erkek milleti için kendini üzmeye değmez bu şahıs kocan bile olsa..

Benim eşim haftanın 6 günü gece 12 buçuk 1 de geliyor.
İş temposu bu şekilde.
Erken gel diyemiyorum bile gelemez çünkü.

Eski işinde çalışma saatleri normaldi çıktığı gbi arkadaşlarının yanına giderdi geç gelirse kapıyı kilitler uyurdum arabada yatardi.

Benim eşim haftanın 6 günü gece 12 buçuk 1 de geliyor.
İş temposu bu şekilde.
Erken gel diyemiyorum bile gelemez çünkü.

Eski işinde çalışma saatleri normaldi çıktığı gbi arkadaşlarının yanına giderdi geç gelirse kapıyı kilitler uyurdum arabada yatardi.
Süpermiş:KK48::KK48:

Benim ki çoğu zaman evde olmuyor sürekli görevde... Gündüz neyse de gece zor oluyo tabi .. Evde napıyo meselesine gelince.. Ben televizyon izliyorum, oyun oynuyorum, bi ses geldiğinde biber gazını alıp evin içinde mal mal dolaşıyorum, kendi kendime konuşuyorum . Kısacası o gelene kadar uyumuyorum ( uyuyamıyorum) . Böyle yani .. Senin çocuk varsa işin daha kolay. Bi şekilde oyalanırsın ..

Bütün gun calisiyor biraz insanlarla muhabbet etmenin bir zarari olmaz. Asagi yukari ne zaman gelecegi, kimlerle takildigi, nerede olduğuna dair bir bilginiz var ise sorun yok.
Bunu da burnundan getirerek sormayin tabiki. Ayy hadi güle güle git gel canim derken araya sıkıstirabilirsiniz sorulari gülümseyerek.

Biz kadinlar calissak bile gün yaparız oturur kalkariz.

Nisanlima cok düşkünümdur ama düşünüyorum da evlenince haftasa bir iki aksam çıksın da ben de ayaklarimi kösup oturabileyim. Islerim varsa onlari yapayim.
Ben cok sosyal bir insan olsam bile sakin kalmak istediğim kendime özel zaman ayirmak istediğim zamanlarim olur.

Olsun çıksın, nefes alsın hayat bu insan bazen herseyden bunalabiliyor..sizde çıktığı akşamlar program yapın arkadaşlarınizla. Sinemaya gidin yemeğe gidin gezin tozun.. kendinizle mutlu olmaya çalışın inanın çok iyi geliyor

haftada iki kere normal. o geö kalacağı günler de sen dışarı çık ya da vaktini kendine ayır.

haftanın iki günü çok değil bence şuan eşim işsiz 1 aydır son 2 haftadır gezer tozar gündüzleri akşamları kuzenleriyle içer sesim çıkmaz ama içki girince gerildim resmen tavır aldım git gez dolaş ama çok içme kızıyorum dedim bu 2 gündür suratsızız :) oyuzden çok üstüne gitme arkadaşların dediği gibi inadına günler çoğalır.

Bekara koca bosamak kolay derler ya o misal yane nisanlim gece ciksin diye dusunuyorum... inan ciktimi pisman olacaksin...yane ben evhamli insanim gecikti mi telwfona cevap verilmeyince basina bisey mi geldi diye tedirgin bile oluyorum tek rahatsizligim arkadaslariyla takilmasi degil yane bide o var

Herkez ne kadar kolay çıkın diyo ya belki onun hayatında sizinki gibi direk çıkmak yok eşi belki izin vermez akşam çıkmasına işte böyle olunca o eşten çıkamaz kusura bakmasın.yani şöyledir yeri geliyo gündüz bile kısıtlama oluyor bazı eşlerin çıkma otur filn gibi ama kendi çıkıyodr kadın napsın bide onun açısından bakarak yorumlar yazın bi tek size demiyorum yanlış anlamayın ama tüm yorumlar gayet rahat. Zor hayatlarda var bu hayatta bunu belirtmek istedim.sevgilerle
Sen ne kadar temiz kalplisin masallah

benim eşim daha gecen günü beni misafirlikte bırakıp arkadaşları ile kahveye gitti , 1 saate geliyorum dedi ama 2 saate geldi üstelik rahatsızdım biliyordu.ben evdeysem istediği saatte gelsin umursamam açarım tv keyfime bakarım .

Benim esim de haftanin iki gunu gec gelir, o gunlerde ben de arkadaslarimla plan yapiyorum boylece gozume batmiyor.Hayatinizdaki tek kisi esinizse dogal olarak ona takiyorsunuz.Bence siz de sosyallesmelisiniz.

Back