- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Aynen benden de o kadar..Ben şahsen eşimin nereye gittiğini ve kimlerle gittiğini bilirim çıkarken kaç gibi geleceğini de söyler beni de kısıtlamaz hiç istediğim yere giderim tabii ki bende ona haber veririm ne yapacağımı. Birbirimizle de çok vakit geçiririz ayrı da takılırız. Bu şekilde olunca hem daha fazla sohbet konusu bulabiliyoruz :) evde yalnız kalmanin keyfi de başka oluyor bence tadını çıkarınayaklarımı uzatıp çayını kahvemi alırım kumanda elimde sonra bir de sıcacık banyo oohh miss
Engellemek mı ?söyle arada benim manitayı da çağırsın :) adam bir gün bile dışarı çıkmıyor .bazen yalnız kalmak istiyorumBenimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
Herkez ne kadar kolay çıkın diyo ya belki onun hayatında sizinki gibi direk çıkmak yok eşi belki izin vermez akşam çıkmasına işte böyle olunca o eşten çıkamaz kusura bakmasın.yani şöyledir yeri geliyo gündüz bile kısıtlama oluyor bazı eşlerin çıkma otur filn gibi ama kendi çıkıyodr kadın napsın bide onun açısından bakarak yorumlar yazın bi tek size demiyorum yanlış anlamayın ama tüm yorumlar gayet rahat. Zor hayatlarda var bu hayatta bunu belirtmek istedim.sevgilerlesizde cıkın
İşte önceki yorumunda bunu demek istedim herkez çıkın çıkın diyo ya bu kadına izin vermiyosa dedim gerçekten hayatta Zor yaşanan hayatlar var nolur güzel yorumlar yapın evet burdaki bi çoğu arkadaş hür olabilir ama bunu yazıp karşınızdakinin okuması ona acı verir neden ben çıkamıyorum vs... gibiAma benim kimseye gitmeme izin vermiyor ciktiginda
SüpermişBenim eşim haftanın 6 günü gece 12 buçuk 1 de geliyor.
İş temposu bu şekilde.
Erken gel diyemiyorum bile gelemez çünkü.
Eski işinde çalışma saatleri normaldi çıktığı gbi arkadaşlarının yanına giderdi geç gelirse kapıyı kilitler uyurdum arabada yatardi.
Sen ne kadar temiz kalplisin masallahHerkez ne kadar kolay çıkın diyo ya belki onun hayatında sizinki gibi direk çıkmak yok eşi belki izin vermez akşam çıkmasına işte böyle olunca o eşten çıkamaz kusura bakmasın.yani şöyledir yeri geliyo gündüz bile kısıtlama oluyor bazı eşlerin çıkma otur filn gibi ama kendi çıkıyodr kadın napsın bide onun açısından bakarak yorumlar yazın bi tek size demiyorum yanlış anlamayın ama tüm yorumlar gayet rahat. Zor hayatlarda var bu hayatta bunu belirtmek istedim.sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?