- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Benim esimde aynı haftanın iki günü 11- 12 eve gelmesi. Ben sıkıntı yapmıyorum bu durumu arada bir hava almaya ihtiyacı var kastıkça daha olumsuz olur diye düşünüyorum rahat bırakın sizde kendinize vakit ayırın evde yada dışarda biseyler yapın bunaltmamak gerekiyorBenimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
İnsan niye esiyle bunalsın ve yalnız birsey yapmak nefes almak olsun ki? Biz arkadaslarla görüşmelere filan birlikte gıdıyoruz gayet eglenıp, kafa dagıtıyoruz. Aynı ortamda olunca eşlerden biri, ötekinin bogazına mı basıyor
Biz nefes almak isteyince birbirimizi karşı koltuğa gönderiyoruz : )
Nebileyim yani. Biz birlikte vakit gecırırken eglendık hep, iyi geldi bize, anlaştık ve buyüzden evlendik. Yanımda olmadıgında ohh rahat ettım, nefes aldım dıyecegım evliliği ben yapmazdım heralde.
Aaaaa o ne?ismi ne programın bende isterim bahane banane?İşi gereği geç geldiği ya da eve gelmediği çok olurdu eşimin.
Çocukları uyutup gece keyfi yapıyordum. Dizi izlemeyi sevmem. Açıyorum youtube ohhh misss gibi radyo tiyatrosu dinliyorum. Özellikle polisiye olanlar. Sonunda katili bulmak da keyif vericisen de meşgale edin. Güzel zaman geçirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?