Kocanizla ailenizin önünde tartistiniz mı?

Bana kendini dövdurtme ulan demese eşine hak veririm çünkü benim kaynanamgilde öyle dikkat etmez çocuk düşer onca insan bir çocuğa hakim olamazlar bana da sinir basar gözüm kapalı emanet edememek insanı sinirlendirir yani..Ben eşimle asla tartışmam aile yanında çok sinir basarsa söylenirim ama asıl patlama evde yalnızken olur içimi dökerim ona konuşur hallederiz sonra çünkü sen yatağa girer unutursun ama aileler unutmaz bir de benim kv çayın yanına meze yapar bizim meseleleri o yüzden asla anlatmam gözlemledim yani kimsenin beş çayına meze olmaya gerek yok..

Büyüklerin yanında tartışmayı doğru bulmam kendinize saygınız yoksa büyüklerimize olmalı ve dikkat etmelisiniz diye düşünüyorum. Eşim bana ailesinin yanında bagirsa önce kendi ailesi ona kızar hayırdır noluyo diye .

Sinirlenmek çok ayrı bir durum. Hemen şiddete yönelik cevaplar vermek ayrı. Bu erkeklerin en nefret ettiğim tiksindiğim yönü. Kız bağır onu bile anlarım çocuğu düşünce üzülmüş kızmıştır ama yok vururum ağzına yok çakarım bi tane gel çak lan derim bende öyle bir durumda nasılsa çıkmış kavga tövbe ya sinir oluyorum okurken Tabi ki soğur insan haklı olarak. Zamana bırakın bakalım

Yuh terbiyesiz , cok sinir bozucu gel dov bir de terbiyesiz. Ailenizin olmasi ayrı kotü ama olmasalar bile cocuk bu duser kalkar yani. 2 yaşinda da sandalyeye oturabilir bu arada sizin denetiminizde.

Kizim dustügunde de esim bana sitem etti hemen kizmistim tekrarlamadı. Sanki siz memnunsunuz dusmesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…