- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Annemler her zaman cok sever eşimi annem bana kaynana ona annedir annem hastalandiginda uzun süre bizde kaldi anneme kendisi bakti ayağı kirikti birlikte tuvalete götürüp getirdik bi gün ağzını açmadı gece 3 -4 defa kaldirirdik sabirla sevgiyle ilgilendi annemle oglum der annem ona iliskimiz hep cok iyidir ilk defa böyle birsey yapti konuşmuyorum hâlâ icimden konuşmak gelmiyor zaten ki herkeste bana hak veriyor ister miyim bebeğim düşsünUfak tefek atışma şeklinde olsaydı olabilir derdim. Ama ailenin yanında ''kendini dovdurtme ulan'' gibi bir cümle kursa ağzından burnundan getirirdim. Bu anlık sinirle çıkmış bir laf değil bana kalırsa. Demekki o kadarda iyi bir ilişkimiz yokmuş. Çok büyük saygısızlık. Hem size hem ailenize. Sonuçta çocuğu bile isteye yere atmadınız. Hatasını anlayana kadar konuşmayın bence.
Eşimle herzaman çok iyi bi ilişkimiz var. Ailem hep kardeslerime benim esimi iliskimizi örnek gösterir böyle iliskiniz olur inşallah derler yani anlayacağınız üzere iyi giden saygı sevginin bol olduğu bi iliskimiz var neyse dün annemlerin evinde yemekteydik 2 yaşında kızım var hep mama samdalyesinde oturur annemlerde mama sandalyesi yok normalde hep mama sandalyesini gotururduk yanimizda o gün almadik yanimiza kızımı sandalyeye yanima oturttuk esimle aramizda oturuyordu esime telefon geldi kalkti masadan bende çocuğun yemeğini dilimliyordum bi an bebegimi yerde gördüm sandalyeden düştü ağlamaya başladı eşim bi hışımla odaya girdi bağırmaya başladı döndü bana dediki o kadar kişi bi çocuğu tutamadiniz mi bende bi anda düştü farketmedim dedim dikkat edeceksin diye bağırdı bende bağırdım tabi aile hayretle bizi izliyor bana kendini dovdurtme ulan dedi ilk defa böyle bağırdı böyle bi cümle kurdu daha önce kavgalarimiz olurdu ama böylesi ilk defa oldu konusturmuyorum kalbim cok uzaklaştı ondan kırgınım diyemi böyle hissediyorum sevgim çok azaldi bi kac gun sonra yola cikacak icimden konuşturmak gelmiyor cok kirildim nasıl duzelecem oda hiç birşey yapmiyor evde birbirimiz yokmusuz gibi davraniyoruz siz olsaniz ne yapardiniz
Aslinda beni en cok kıran seyin ne olduğuna hâlâ karar veremedim bana dovdurtme kendini ulan demesi mi bunlarin ailemin önünde olmasi mi yoksa şimdi ye kadar hiç birsey yapmamis olmasi mi içim keskelerle doluCok iyi giden bi evlilik, aileler onunde ilk kez tartisma oluyor ve "bana kendini dovdurtme ulan" mi diyor?
Agzina kadar dolup taşmış, evde surekli kavga eden insan cumlesi gibi..
Cocuk dustuyse bilerek yere atmadin ya, o baba ise sen de annesin.. Cocuk icin karsi tarafa yuklenip suclamada bulunmak bana cok sacma geliyor, kasıt yok bi şey yok.. (ilgisiz, ihmalkar, sorumsuz ebeveynleri ayri tutuyorum)
Aileler unutmuyor küçücük bi şeyi bile.. O yuzden her şey 4 duvar arasında kalmali mumkun mertebe..
Hic bi düzeltme girişimi yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?