• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanizla ailenizin önünde tartistiniz mı?

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Eşimle herzaman çok iyi bi ilişkimiz var. Ailem hep kardeslerime benim esimi iliskimizi örnek gösterir böyle iliskiniz olur inşallah derler yani anlayacağınız üzere iyi giden saygı sevginin bol olduğu bi iliskimiz var neyse dün annemlerin evinde yemekteydik 2 yaşında kızım var hep mama samdalyesinde oturur annemlerde mama sandalyesi yok normalde hep mama sandalyesini gotururduk yanimizda o gün almadik yanimiza kızımı sandalyeye yanima oturttuk esimle aramizda oturuyordu esime telefon geldi kalkti masadan bende çocuğun yemeğini dilimliyordum bi an bebegimi yerde gördüm sandalyeden düştü ağlamaya başladı eşim bi hışımla odaya girdi bağırmaya başladı döndü bana dediki o kadar kişi bi çocuğu tutamadiniz mi bende bi anda düştü farketmedim dedim dikkat edeceksin diye bağırdı bende bağırdım tabi aile hayretle bizi izliyor bana kendini dovdurtme ulan dedi ilk defa böyle bağırdı böyle bi cümle kurdu daha önce kavgalarimiz olurdu ama böylesi ilk defa oldu konusturmuyorum kalbim cok uzaklaştı ondan kırgınım diyemi böyle hissediyorum sevgim çok azaldi bi kac gun sonra yola cikacak icimden konuşturmak gelmiyor cok kirildim nasıl duzelecem oda hiç birşey yapmiyor evde birbirimiz yokmusuz gibi davraniyoruz siz olsaniz ne yapardiniz

Hayir tartismadim dogruda bulmuyorum tartismayi ama esinizin yerinde olsam o an bende ayni tepkiyi verebilirdim cocuk soz konusu.Gorunmez kazadan cok ihmal cunku.
Sakinlessin gonlunuzu alacaktir.

Ufak tefek atışma şeklinde olsaydı olabilir derdim. Ama ailenin yanında ''kendini dovdurtme ulan'' gibi bir cümle kursa ağzından burnundan getirirdim. Bu anlık sinirle çıkmış bir laf değil bana kalırsa. Demekki o kadarda iyi bir ilişkimiz yokmuş. Çok büyük saygısızlık. Hem size hem ailenize. Sonuçta çocuğu bile isteye yere atmadınız. Hatasını anlayana kadar konuşmayın bence.

Ufak tefek atışma şeklinde olsaydı olabilir derdim. Ama ailenin yanında ''kendini dovdurtme ulan'' gibi bir cümle kursa ağzından burnundan getirirdim. Bu anlık sinirle çıkmış bir laf değil bana kalırsa. Demekki o kadarda iyi bir ilişkimiz yokmuş. Çok büyük saygısızlık. Hem size hem ailenize. Sonuçta çocuğu bile isteye yere atmadınız. Hatasını anlayana kadar konuşmayın bence.
Annemler her zaman cok sever eşimi annem bana kaynana ona annedir annem hastalandiginda uzun süre bizde kaldi anneme kendisi bakti ayağı kirikti birlikte tuvalete götürüp getirdik bi gün ağzını açmadı gece 3 -4 defa kaldirirdik sabirla sevgiyle ilgilendi annemle oglum der annem ona iliskimiz hep cok iyidir ilk defa böyle birsey yapti konuşmuyorum hâlâ icimden konuşmak gelmiyor zaten ki herkeste bana hak veriyor ister miyim bebeğim düşsün

Bende yaşadım. Normalde üstünü kapatabilecegin bi konuyken ailenin önünde çok rencide oluyorsun ve daha fazla kırılıyorsun.

Ailenin onunde olmasi cok kotu oluyor gercekten,hem kendi kalp kirikligima mi uzuleyim,,annem babam benim icin Uzuldu ona mi yanayim gibi bir durum olusuyor :(
Bebek dusunce telaslanip bos bulunup anlik bi kizginlik yasamis olabilir tabiki ama "kendini dovdurtme bana" cok agir olmus:KK43:

Cok iyi giden bi evlilik, aileler onunde ilk kez tartisma oluyor ve "bana kendini dovdurtme ulan" mi diyor?
Agzina kadar dolup taşmış, evde surekli kavga eden insan cumlesi gibi..
Cocuk dustuyse bilerek yere atmadin ya, o baba ise sen de annesin.. Cocuk icin karsi tarafa yuklenip suclamada bulunmak bana cok sacma geliyor, kasıt yok bi şey yok.. (ilgisiz, ihmalkar, sorumsuz ebeveynleri ayri tutuyorum)
Aileler unutmuyor küçücük bi şeyi bile.. O yuzden her şey 4 duvar arasında kalmali mumkun mertebe..
Hic bi düzeltme girişimi yok mu?

Hiç tartışmadım. Kalkıp benim ailemin yanında bana öyle derse başta abimler onu komaya sokardı :)
Çocuk bu yapacak bir şey yok. Dikkat etmek lazım ama düşmüşse de daha fazla uzatmaya gerek yok. Çocuk zaten korkmuş bir de kalkıp daha da korkutmanın anlamı yok. O babasıysa siz de annesisiniz.
Ayıp etmiş yani.
Bir de benim kızımın kocası onu dövmekle tehdit ediyorsa normalde de dövdüğünü düşünürüm.

Yıllardır sevgi ve saygı çerçevesinde devam eden bir evlilik için çok ağır bir çıkış olmuş bu. Hadi çocuk hassas konu, bir anda panik yapıp seni azarladı diyelim ama “dövdürtme kendini ulan” lafı çok ağır. Kocanın normalde de öfkeli biri olmadığına emin misin?

Bnm annem esime karsi cok saygilidir ama
Bana esim boyle dese hic bir sey yapmasa bile "hayirdir kimi dovuyorsun" diye cikisirdi
Annengil ne yapti onu merak ettim

Eşimle nişanlıydık düğünde 15 günden az var dedem vefat etti ben kına gece mi bu yüzden zorla iptal ettim ve acısı öyle içime oturdu ki anlatamam. Birgün kv annem eşim ben avm ye gittik benim su takımının sürahisi hatalı gelmişti yenisini istedik tam 4 ay geçmişti ve yenisi gelmiş almaya gittik oda arızalı ve sürahinin şekli değişikti . Ben çalışanla konuşurken eşim onları savunmaya başladı sonra biz tartıştık. Annem hiç unutmadı o kavgayı ama biz öyle hakaret filan etmeyiz asla o günde o şekilde olmadı ama işte unutulmadı

Biz iki tarafın da yanında hiç tartışmadık

Eşinizin çıkışı Saygi ve sevgi çerçevesinde yürütülen bir evlilik için çok ağır.Benim kızım olsa sürekli dayak yediğini düşünürdüm.

Hissettiklerini ise çok normal ben de çok sogurdum.

Annenlere daha çok üzüldüm.Akillari sizde kalacak hep.Nasil tamir edecek eşiniz merak ediyorum.Yada tamiri var mıdır bilemiyorum.

Eşimle herzaman çok iyi bi ilişkimiz var. Ailem hep kardeslerime benim esimi iliskimizi örnek gösterir böyle iliskiniz olur inşallah derler yani anlayacağınız üzere iyi giden saygı sevginin bol olduğu bi iliskimiz var neyse dün annemlerin evinde yemekteydik 2 yaşında kızım var hep mama samdalyesinde oturur annemlerde mama sandalyesi yok normalde hep mama sandalyesini gotururduk yanimizda o gün almadik yanimiza kızımı sandalyeye yanima oturttuk esimle aramizda oturuyordu esime telefon geldi kalkti masadan bende çocuğun yemeğini dilimliyordum bi an bebegimi yerde gördüm sandalyeden düştü ağlamaya başladı eşim bi hışımla odaya girdi bağırmaya başladı döndü bana dediki o kadar kişi bi çocuğu tutamadiniz mi bende bi anda düştü farketmedim dedim dikkat edeceksin diye bağırdı bende bağırdım tabi aile hayretle bizi izliyor bana kendini dovdurtme ulan dedi ilk defa böyle bağırdı böyle bi cümle kurdu daha önce kavgalarimiz olurdu ama böylesi ilk defa oldu konusturmuyorum kalbim cok uzaklaştı ondan kırgınım diyemi böyle hissediyorum sevgim çok azaldi bi kac gun sonra yola cikacak icimden konuşturmak gelmiyor cok kirildim nasıl duzelecem oda hiç birşey yapmiyor evde birbirimiz yokmusuz gibi davraniyoruz siz olsaniz ne yapardiniz

ya kusuruma bakmada eziklik bu eşinin yaptığı, ne demek ailenin yanında kendini dövtürtme ulan demek, resmen erkeklik taslamış, ailene de ayarı vermiş, onca kişi bi çocuğu tutamadınız mı diye, bence büyük terbiyesizlik
özür dileyeceğine trip yapmasıylada tüy dikmiş
madem kalkmasaymış masadan masada konuşsaymış, suçlu bulmak istersen çok bulursun

Bu tartışma başka bir sebeplerin birikimi. Birden patlama yapmış. Kullandığı kelime çok çirkin. Orada aile büyükleri var. Çocuk vesile olmuş. Ortamdan sıkılmış olabilir erkekler böyle lüzümsüz batlamalarla kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar. Aynı durum onun annesinin evinde olsaydı ne olacaktı. Aynı tepkiyi orada da mı verecekti. Hadi canım kız evinde külhan bey kesiliyorlar. Çocuğa bakmadan saki uzman bu erkekler. 5 dk. Dışarıya çıksan çocuğu bırakıp senden iyi ilgilenit eminim :))) takma kafana ağırdan al kendini özür dilesin bir kere ses yükseldi mi dövüş oldu mu arkası gelir.. Birde annen baban orada dur bakalım evlat bizim yanımızda ne oluyor seklinde tepki vermeliydi.

Benim babam döver :olamaz:
Hic ailelerimizin yaninda tartismadik bugune kadar, ama cidden babamin evinde esim beni dayakla tehdit etse buyuk olay olur.

Cok iyi giden bi evlilik, aileler onunde ilk kez tartisma oluyor ve "bana kendini dovdurtme ulan" mi diyor?
Agzina kadar dolup taşmış, evde surekli kavga eden insan cumlesi gibi..
Cocuk dustuyse bilerek yere atmadin ya, o baba ise sen de annesin.. Cocuk icin karsi tarafa yuklenip suclamada bulunmak bana cok sacma geliyor, kasıt yok bi şey yok.. (ilgisiz, ihmalkar, sorumsuz ebeveynleri ayri tutuyorum)
Aileler unutmuyor küçücük bi şeyi bile.. O yuzden her şey 4 duvar arasında kalmali mumkun mertebe..
Hic bi düzeltme girişimi yok mu?
Aslinda beni en cok kıran seyin ne olduğuna hâlâ karar veremedim bana dovdurtme kendini ulan demesi mi bunlarin ailemin önünde olmasi mi yoksa şimdi ye kadar hiç birsey yapmamis olmasi mi içim keskelerle dolu

Hayır hiç tartışmadık 6 yıllık evliyim asla dışarı yansımaz ha böyle bir durum oldu eşim dediki kendini dovdurtme ailemi geçtim kendim o lafı hazmede hazmede yediririm ki olacak birşey degil büyük saygısızlık sende isteyerek düşürmedin çocuğu canim dikkat et deşe neyse ailen ne yaptı peki onu merak ettim benim abim ki aramız iyi değildir normalde duysa döver yani hiç kaçışı olmazdı ağır bi laf çünkü inşallah düzelir ne diyim bir daha ailene nasıl gidip yüzlerine bakıcak acaba

Back