- 23 Ağustos 2012
- 49.418
- 228.888
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Sokaktan kırık ağaç dalı bulup poposuna sokarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatını zindan edecek tavsiyeler istediğine göre muhtemelen aldattı, aldatan adamın çamaşırı yıkanıp yemeği yapılırken hayatı zindan olmuyor kiAdama hayatı zindan ederken hala onun donunu yıkıyorsunuz esas o hayat size zindan oluyor farkında değilsiniz. Affetmeyin ,aptallık etmeyin
Düşünsene adam domatesi 1 kilo eksik aldı diye cherrynin cezasina carptiriliyor.Ne yaptığını neden yazmıyorsunuz ?
Aldatılma mı şiddet mi ne yani ?
Mesela 4 kilo al dediğim domatesi 3 kilo alıyorsa ona göre bir bedel ödeyecek sonuçta.
Sokaktan kırık ağaç dalı bulup poposuna sokarım
Bazen erkeklere de acırım demek isterdim ama domates önemli.Düşünsene adam domatesi 1 kilo eksik aldı diye cherrynin cezasina carptiriliyor.
Ama şimdi ay sonuysa cebinde parası azaldıysa k.kartı şiştiyse domates için de adamı şişlemeye gerek var mıBazen erkeklere de acırım demek isterdim ama domates önemli.
Düşünsene adam domatesi 1 kilo eksik aldı diye cherrynin cezasina carptiriliyor.
Munecim merak etme bu hafta pazara ben gittim hem fiyatları gördüm hem alışveriş yapıp geldim.Ama şimdi ay sonuysa cebinde parası azaldıysa k.kartı şiştiyse domates için de adamı şişlemeye gerek var mı
Şu kırmızı şey fizana uçmuş fiyatıyla yuva yıkcek resmen
Domates biber patlıcanı muaf tutunMunecim merak etme bu hafta pazara ben gittim hem fiyatları gördüm hem alışveriş yapıp geldim.
Neyse domates olmazsa başka şey için cezalandırırız biz de sebep çok.
Patlıcanda aldım ama biberi unutmuşum.Domates biber patlıcanı muaf tutun
Geçen gün patlıcan aldım kasadaki çocuk abla patlıcan 50 lira olur mu diyor, oluyormuş işte ablacım dedim, kabak da yandan sırıtıyordu 50 liralık etiketiylesebzeleri eve getirirken alkol şişesi gibi önce kağıda sonra siyah poşete koymamıza az kaldıPatlıcanda aldım ama biberi unutmuşum.
O beni cezalandırmasa bari.
Gerçekten öyle Mune ya.Geçen gün patlıcan aldım kasadaki çocuk abla patlıcan 50 lira olur mu diyor, oluyormuş işte ablacım dedim, kabak da yandan sırıtıyordu 50 liralık etiketiylesebzeleri eve getirirken alkol şişesi gibi önce kağıda sonra siyah poşete koymamıza az kaldı
Bu sene bende terası sebze bahçesine çevireyim diyorum, hem fiyatlar çok uçtu hem de sebzeler aşırı ilaçlıGerçekten öyle Mune ya.
Kabak deme kanayan yaram çok severim kabağı.
Yazın bahçede yetiştirmiştim bir döktü bir döktü yazın hiç kabak almadım. Hep toplayıp pişirip yedim.
Ama kışın maalesef ki durum bu.
Eğer uygun vaktin varsa yap Mune.Bu sene bende terası sebze bahçesine çevireyim diyorum, hem fiyatlar çok uçtu hem de sebzeler aşırı ilaçlı