Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şimdi neden tokat attığına bağlı yani insanı tokat attıracak duruma getiriyorsanız hakediyosunzdur yane normal insan durduk yerde tokat atmaz ama öleleride yok diil erkek olduğu için kaba kuvvat kullananalarda var hiç hoş diil ama normal bi insan tokat atmaz atıyorsada o duruma getiren sebeplerr vardır muhakkak die düşünüyorum..
bana şiddet uygulayan bir erkeği nasıl sevebilirim ki .. yada ona nasıl aşık olabilirim ki.. o an herşey benim için biter.. 10 yılı geçti evliliğim . allaha şükür böyle bir kaza yaşamadık...
aylarca belki yıllarca içime atıp kinleneceğim bir durum.. kendisine öyle bir kötülük yapmaz herhalde...
sonu hiç iyi olmaz... tek kalemde boşarım diyemem ama benim içimdeki ateş büyür büyür ve o duruma gelebilir...sonuçlarına katlanır.
Napardım?
Öyle mi derim?
Bunun için mi evlendin benimle, muradına erdinmi derim?
Yokum artık hayatında derim.
Ama sadece lafta kalır aynende geri dönerdim heralde...