eger kocamla cok severek evlenmissem o öldülten sonra kolay kolay evlenmezdim hatta hic evlenmezdim bir kere evlendim nasil birsey oldugunu biliyorum bekarlik sultanlik
Allah'a büyük konuşmak istemem ama eşim ölürse ben evlenemzdim zaten. Nitekim nşanlımı bile askere gönderdiğimizde Allah korusun ona bir şey olursa ömür boyu evlenmem diyen biriyim zaten.:asigim:
Neyse geçelim,soruya cevap verme amacıyla ola ki evlendim o zaman da çocuğumun babasıyla kalırdım galiba. Yine Allaha büyük konuşmak gibi olmasın tabi.
Elveda rumelide aynen böyle bişey olmuştu, izleyenler bilirler.orda kadın hayatına devam etti ve eski koca gitmek zorunda kalmıştı.en doğrusu da bu olurdu herhalde.ama Allah KORUSUUUN!
ilk kocama karşı çok mahçup olurdum heralde.. evlenmek için sanki ölmesini bekliyormuşum gibi ayyy ALLAH korusun...kafamçokkarıştı geri dönmeye yüzüm olmazdı.. çocuğumun babasıyla kalırdım sonuçta çocuğumu düşünmek zorundayım..
yaa eskisine dönmek biraz aptallık olur bence çünkü o adamcağızın ne suçu var hemen düzenimi bırakıpta çekip gitmek bencillik olur en iyisi katlanmak...