Anket Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ...

Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ...

• Ankete Katılan
    64
eğer öyle birşey olursa tabiki bidaha evlenmem..sevmişim aşık olmuşum bir kere evlenmişim...başka bir erkekte huzur bulamam aşık olamam zaten hep beni izliyormuş gibime gelir yani rahatım bozulmasından ziyade rahmetli kocama olan aşkımdan ötürü başka biriyle evlenmem..hatta şuanda sözlüme birşey olsa başka bir erkeğe baktığımı,onun elinin yerinde elimi başka bir erkeğin tuttuğunu düşünemiyorum bile...dağlara taşlara yaaa

bu aralar cok bos vaktin var galiba zepp.
le ne edipde tekrar evlencem ki?
birincisiyle ugrastigim yetmiyo mu ya?
otururum oturdugum yerde pehhhhh.
hem benim icin böyle bisey söz konusu olamaz,
kocem biz evlenmeden önce yapmis askerligini,
illa ölcekse baska bisey düsünmek lazim.

butun yorumları okudum yınede yorum yapamıyorum :1shok:
esım olse evlenmeyı dusunemem ona olan askımdan dolayı ama hadı yaptık bı cahıllık dıyelım e o zaman'pardon ya benım herıf olmemıs sagol ıyısınde benım gıtmem lazım'da denmez yanı..
demekkı benı tesellı edebılmıskı evlenmısım cocugumu babasından ayırmam ama cocuk olmasa hıc bırıyle kalmam alır basımı gıderdım..
eskı esıme donsem oburunun,donmesem eskı esımı uzmus olurum ortadan kaybolmak en ıyısı senağlama

bu aralar cok bos vaktin var galiba zepp.
le ne edipde tekrar evlencem ki?
birincisiyle ugrastigim yetmiyo mu ya?
otururum oturdugum yerde pehhhhh.
hem benim icin böyle bisey söz konusu olamaz,
kocem biz evlenmeden önce yapmis askerligini,
illa ölcekse baska bisey düsünmek lazim.

yine süpürgeden zekii bir cevap dahaa
kocası evlenmeden askere gitmiş ama maşşalah kocasının ölmesi için seneryo düşünecek kadardaa cani ruhlusunnn kankimm benim öptüm senii eğerr öldürtmek gibi bir düşüncen vrasaa bana özelden mesaj yaz canım tanıdık seri katiller varrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay ben bu senaryo üzerine düşünmek istemiyorum..Allah huzurumu mutluluğumu bozmasın,böyle seylerle de imtihan etmesin inş.

hahaha benım sevgılı de askere gıderken böle bısey dedı
ben gıdermısım sen en yakın arkadasımla ewlenırmıssın yok kardesımle ewlenıp cocuk yapamıssın sonra ben gelınce bana donermıssın baskasının cocuguyla

ya bu pearl harbour fılmınden alıntı bee
bız de bunu konustuk demek her asker bundan da korkuyoı

Koceme olan aşkımdan değil, evliliğin zor olduğunu bile bile birdaha başlamam bu işe sil baştan hakketten evlilik çok zor ağır yükü

ay içim daraldı düşünürken bile allah kimsenin başına vermesin ben uzun bi süre evlenmezdim herhalde kolay atlatabileceğimi sanmam allah korusun kimseyi bu ikilemde bırakmasın

hadi o çıkıp gelince ben kocamı bırakıp eski kocama dönmek isterim de o beni alır mı bir daha? hahahahhahahahahahaha........kocamı çocuğumu bırakıp eski kocama dönmek isterim işin şaka kısmı...şartlar ne gerektiriyorsa o olur...

sadece beyaz perdemi ezo gelinde böyle değil mi ne zor bi anket allahı kimseye göstermesin

superisi valla benimde aklıma ilk ezo gelin dizisi geldi. onda böyle bir konu vardı değil mi? neyse bende şıkkımı, hayatıma devam ederim yönünde kullanırdım. en azından ortada çocuk var, onun için....(bu arada laaleye katılıyorum bırak evlenmeyi düşünmeyi evlenmenin e sinin yanından geçmem , göreceğimi görmüşüm yeterli..)

bılmıyorum aslında ALLAHım korusun yaaaa........çok zor......

Bu durumda yeni yuvada ne kadar huzur kalır orası düşündürüyor.
Hayat devam ediyor diye yeni yuva kurduysam çocuğum için devam ederim.
Son çare olarak baktım huzur kalmadı alır çocuğumu giderim.

Back