Anket Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ...

Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ...

• Ankete Katılan
    64
yesılcam sahnelerınden fırlamıs bı sorukaydirigubbakcemile2

ben eskı esıme donerım cocugumuda alırım yanıma

eger kocamla cok severek evlenmissem o öldülten sonra kolay kolay evlenmezdim hatta hic evlenmezdim bir kere evlendim nasil birsey oldugunu biliyorum bekarlik sultanlik

Şok olurdum herhalde ama yinede eski eşime dönerdim çünkü onu çoook seviyorum bence
kimse onun yerini tutamaz.

Allah'a büyük konuşmak istemem ama eşim ölürse ben evlenemzdim zaten. Nitekim nşanlımı bile askere gönderdiğimizde Allah korusun ona bir şey olursa ömür boyu evlenmem diyen biriyim zaten.:asigim:
Neyse geçelim,soruya cevap verme amacıyla ola ki evlendim o zaman da çocuğumun babasıyla kalırdım galiba. Yine Allaha büyük konuşmak gibi olmasın tabi.

valla tam türk filmi konusu..nerdende aklına geldi ayol:D

gercektende allah koruusn cok zor bir soru ikisindende ayrilmak daha mantiklimi ne

allahtan esımle askerlıgını yaptıktan sonra tanısmısım :D

Elveda rumelide aynen böyle bişey olmuştu, izleyenler bilirler.orda kadın hayatına devam etti ve eski koca gitmek zorunda kalmıştı.en doğrusu da bu olurdu herhalde.ama Allah KORUSUUUN!

koca herhalde marsta askerlik yapıyor ki sağ olduğu haberi yıllar sonra geliyor naniknanik

ilk kocamı çok sevsem zaten evlenmem. evlendiysem de 2. kocamı da sevmişimdir. yani eskisi geri gelse de 2. kocayı bırakmam herhalde.

çok bilinmeyenli denklem gibi oldu bu soru..

ilk kocama karşı çok mahçup olurdum heralde.. evlenmek için sanki ölmesini bekliyormuşum gibi ayyy ALLAH korusun...kafamçokkarıştı geri dönmeye yüzüm olmazdı.. çocuğumun babasıyla kalırdım sonuçta çocuğumu düşünmek zorundayım..

yaa eskisine dönmek biraz aptallık olur bence çünkü o adamcağızın ne suçu var hemen düzenimi bırakıpta çekip gitmek bencillik olur en iyisi katlanmak...

hemen bi kaç yıl sonra evlenemem ki ben :teselli:

Back