Anket Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ...

Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ...

• Ankete Katılan
    64

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ile evleniyorsunuz, çocuğunuz oluyor; ancak birkaç yıl sonra eski kocanız çıkıp geliyor. Ne yaparsınız?
(Allah korusun )

Aman ya Zepp nereden buluyorsun böyle soruları..:mymeka:
Akşam akşam içimi kararttın ayol!:çok üzgünüm:
Kocem ölürse bir daha evlenmem ben!:1no2:
Koceme olan aşkımdan değil, evliliğin zor olduğunu bile bile birdaha başlamam bu işe sil baştan!:1closedeyes:

Dusunmesi bile kotu, eski esimi cok seviyosam ona donerdim herhalde, ama yenisini demekki sevmisim ki evlenmisim, off ya ne bilim ya Allah korusun....

amaniiiiiin nasıl bişey bu yaw. çocuğumun babasını seçerim heralde napiyim aşk başka çocuk başka

Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ile evleniyorsunuz, çocuğunuz oluyor; ancak birkaç yıl sonra eski kocanız çıkıp geliyor. Ne yaparsınız?
(Allah korusun )

ayy cok kötü bir durumm ama cok sevmissem eski esime dönerdim yaa yok yafff birde cocukk varr alla alla napsakk acaba yaaa güzel biir fikri olan varmii yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
Koceme olan aşkımdan değil, evliliğin zor olduğunu bile bile birdaha başlamam bu işe sil baştan!:1closedeyes:[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

bende tam tersi esime olan bagliligimdan dolayi öyle bi yola cikmam bile.. insan bi kere evlenir , onunlada kalir..

Bende evlenmem diyecem ama sorularda boyle bir sIk yok.

Sanirim boyle bir durum olsaydi ( Allah korusun ) kesinlikle ikinci esimde kalirdim.Sonucta artik onunla nikahliyim onun esiyim yani hadi kusura bakma benim herif olmemis sagol evlendik ettik ama ben ona donucem diyemem yani.Kaderime boyun egerim.Zaten evlendigime gore ikinci esimide sevmisim demektir.Ama cocukta var arada amannn zepp abla yaa nasil soru bu offf mantikli davranayim dedim berbat ettim bilmiyom ne yapardim ben off tatlicadiarzu

benim kocamın mesleği asker sık sık seyre çıkar 1 aydı 40 gündü Allah ne verdiyse gelmezsenağlama Şu an onsuz hayat düşünemiyorum evlenmem diyeceğim ama oldu ki mecbur kaldım falan bir şekilde:emir_bebek: zaten onun yüzüne artık bakamayacağım için (hani ne oldu bensiz ölürdün de evlenmezdin diyebilir)yeni kocamla kalırım. Allah kimseye göstermesin senağlama

Eşim askerde ölecek,daha doğrusu ben öldü bilecem,hiç bişey olmamış gibi yeniden evlenip çocuk sahibi olacam..Sonra ilk eşim,ölü bildiğim eşim bir gün karşıma dikilecek?

Yerin dibine yüz kere girer,ikiyüz kere çıkarım..Sanki başkasıyla evlenmek için ölümünü beklemiş gibi..Yok anacum, ben eşimde gözümü açtım,onunla kapatırım..Feriştahı gelse,tekrar evliliği hele hele çocuk yapmayı düşünmem..Büyük mü konuşuyorum?
Evet farkındayım büyük konuşuyorum:)Çünkü beni en iyi tanıyan, yine benim..

Anam cocuk ikinci estenmisss o zaman kesin donemem cocugumu babasindan ayiramam yavv

Eşimi o kadar çok seviyorum ki bu ihtimali düşünemiyorum bile.:1shok:
Allah korusun.

vallaha gercekten cok zor bo ssoru be zepp ablacim bea
ben esimi cok seviyorum ole bi seyi dusunmek bile istemiyorum yahu allah korusun

Kiz Nie Böle Sorular Soruyon şöle Içimizi Açicak şeyler Sorsana Bak Yaz Geliyo çiçekler Açiyo Sen Içimizi Karartiyon

Back