- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
beğeni bebeğeydi hayırlı olasun.sweet-73 arkadasın bebegı oldugu duyunca senle muhabbetı kesmıstı dımı? yanı o konuyu acan sendın?
öylesıne sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğeni bebeğeydi hayırlı olasun.sweet-73 arkadasın bebegı oldugu duyunca senle muhabbetı kesmıstı dımı? yanı o konuyu acan sendın?
öylesıne sordum
Galiba canımKızılayda oturan dimi :)
sen çok yaşa bende öle sandıydım da cesaret edip yazamaDIM ÇOK GÜLDÜMBen de serdar ortacin karisi sandiydim ya la
çok güldüm bi an emrahın oya aydoğana bakışları gözümün önüne geldiBen dönyanın en gözel garısıyam
Perihan savasin sezercikle bi filminde geçiyordu galiba bu konuşma :)çok güldüm bi an emrahın oya aydoğana bakışları gözümün önüne geldi
hahaaa .. Super yorummHer ayın on beşinde kocam daha bi yakışıklı oluyor
Niyekiz komagene mi senin kocanHer ayın on beşinde kocam daha bi yakışıklı oluyor
komagene ne ki ben bilmiyomNiyekiz komagene mi senin kocan
Cogkofteci kiz her ayin 15inde mi ne indirim yapiyolar denk gelirsen ye bak superkomagene ne ki ben bilmiyom
oya aydogan la emrahın da var aynı filmden izlemeni şiddetle tavsiye ederimPerihan savasin sezercikle bi filminde geçiyordu galiba bu konuşma :)
hay sen çok yaşa diğer günler çirkinmi adamAllah senden razı olsun hiç gülesim yoktu artık bi kacgün gülerim bunaHer ayın on beşinde kocam daha bi yakışıklı oluyor