Kocamla kavgamız

Ne

E yuh yani, yuh! yuh!
Şoklar içinde okudum.
'Zaten bir tek ona yarıyorsun' ne demek ya?
Yatan insanı iteleyip 'git başka yerde yat' ne demek?
Sizi ne zannediyor bu adam?
Oldu olacak düzenek kursun; düğmeye basar basmaz bacaklarınız açılsın.
İğrenç, kanım dondu inanamıyorum.

Yani şu davranıştan sonra adım atmak 'çok iyi oldu yaptığın, arada yapman lazım, ben bunu hakediyorum' demek olmuyor mu? Sakın diyeyim, sakın! O 'cinsellikle doyur, peşinde koştur' tavsiyeleri hakeden adamlar için geçerli, 'yemek yapmaktan başka ne işe yararsın, sana yaptığının hesabını sorucam' diyenler için değil.

Ne omdu konu sahibi, baristiniz mi? Şoklar içiinde okudum.

Biraz ayrı kaldıktan sonra konuşup birbirimizi anlamaya çalıştık ama olmadı başka birşeyden tekrar tartıştık.boşanma aşamasındayız şuan.
Üzüldüm açikcasi. Bu kadar ufak birseyin bu noktaya gelmesine. Ama benim buradan hissettigim sizin bilmediginiz bir sey var.

Adamin kendi ici rahat degil, sizden cikariyor gibi. Başka biri olmadigina eminsiniz degil mi?

Bir başka yorumunda da kocanla seviş vibratörle s*k*ş yazmış. O sansürsüz yazmış.
Çoğu yorumunda sansürsüz bir şekilde skş kelimesini kullanmış. Kafayı takmış kocaların boşalmasına.Bu nasıl bir adanmışlıktır anlamadım gitti.

Üzüldüm açikcasi. Bu kadar ufak birseyin bu noktaya gelmesine. Ama benim buradan hissettigim sizin bilmediginiz bir sey var.

Adamin kendi ici rahat degil, sizden cikariyor gibi. Başka biri olmadigina eminsiniz degil mi?
Bende çok üzgünüm boşlukta gibiyim.
Aldatma olmadığına eminim. Aslında o barışmak istiyor .
ben inanmıyorum ona
diğer arkadaşlarında yazdığı gibi ben herşeye evet dediğim için herşey yolunda gitmiş. Bu yaz çalışmak istedim okullar kapanınca .buna bile bir ton şey söyleyince son damla oldu.beni sevdiğine inandırarak beni baskılamış. Hayırlısı ondan kurtulmak ama işte bunca yıl beraberlikten sonra alışması zor

Hakkında en hayırlısı ne ise,seni hangisi mutlu edecekse o olsun inşallah.

Kocaniza şap verin bence başına vurmuş çünkü olabilir yani her zaman istekli olmak zorunda değiliz yani ne bilim beni seks için yataktan kovan kocayi süründürür bidaha seks yapmam uzun bir süre valla bide ayı boş geçirdik ne demek yaa makine miyim iş miyim ben ne çirkin bir cümle ya yukardaki ovmeleriniz anlamsız yada sonraki kocanız anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…