Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Kocaniz evinizde olmayan perdeyi bilmez mi, başkasının getirip astigi perdeyi tanimaz misiniz.. Ve bu perdeyi gelin asmısti.. Diyorum ki acaba annesinin perdesi falan mi sandi.. Ama yıllardır bilmez mi annesinin perdelerini.. O perdenin geline ait olduğunu biliyor ve yıkatıyor.madem reddediyor neden hala yıkatıyor

Ben buraya sirf senin konularina yorum yazmak icin uye olmustum.

Arkadaslar Sahraanka'nin erkek kardesinin esi (gelin kod adiyla taniyorsunuz) sahra'nin kocasini ezel ebedi parmaginda oynatiyor, oyle ki balkon demirini kiriyor, konu sahra'nin anasinin basina patlıyor. Bu gelin kod adli sahsin kok ailesi de bir garipti, baslarindan bela eksilmiyordu, surekli sahra'nin esi kurtariyordu.

Konuyu sahra biliyor
Gelinin esi (sahra'nin erkek kardesi) biliyor (sahra bunu kabul etmiyor ama bilmemesi icin baya zeka sorunu olmasi gerekiyor)
Muhtemelen sahra'nin kok ailesi de biliyor ama susuyorlar.

Cunku sahra'nin esi cok zengin.

Caninin istedigi herkese ev falan ayarlıyor, araba veriyor falan. Ha gelinin kiyafetlerinden falan da rahatsiz oluyordu ve ne hikmetse Sahra'nin kocasinin hic(!) gonlu yok ama odalara saklanip gizli köselerde bilmem kacinci kez the gelinle konusuyor.

Bundan sonra ne olacak diye sormussun, bu ikisi (esin ve gelin) arasindaki cinsel cekim bir gun tum ailenizin suratina patlayacak sen o zaman mecburen bosanmak zorunda kalacaksin.

Eminsiniz görmedi, eminsiniz ilişkileri yok... Nu kadar herşeyden eminsiniz madem, nasıl 4 senedir aynı konuları açıyorsunuz, nasıl eminlik bu?

Eşiniz sizi görmüş basbayağı, ya eve gelirken dışarda gördü, ya dinlerken kapıda.. Aksi olsa kalabalık evde, adının çıktığı / suçlandığı kadınla konuşurken ne akla hizmet hoparlöre alsın telefonu.

Bu konuşma tiyatro bile olabilir, sen böyle diyeceksin, ben sana bağırıp çağıracağım diye, siz duyun ki adamdan şüpheleri kaldırın diye...

Ben seni sevmiştim lafını duymuşsunuz, bu ne iğrençliktir, hala birşey yapmıyorsunuz.

Mesela halı yikatmasi..
Bence içsel çelişki, esim gelinle olan bu durum hakkinda karmaşık duygular yaşıyor olabilir. Onu reddettiğinde veya kızdığında içsel bir çelişki yaşadı ve sonrasında pratik bir konuyu ele alarak bu duygusal karmaşıklığın üzerini örtmek istedi.benim anlatmak istedigim bu geline ask mi duyuyor gecici bir heyacan mi, geçici heyecan olsa gelin kac kez daha tehlikeli isler yapacak bilmiyor.. Abi diyor bana diyor kızabiliyor ama hala bu aileye takintili
terapi alin, normal dusunmuyorsunuz

Ablacım neye yardımcı olalım biz? Gelip boşanma davası dilekçesi için elinden tutup zorla avukata mı götürelim? Eski konularını okudum kısaca, bu insanların ya bi ilişkisi var ya da olmuş bitmiş ama olmuş yani. Üstelik erkek kardeşinizin eşiymiş iğrenç ahlaksızlık resmen. Ne dersek diyelim, siz bu durumu yine kabullenip 3-4 ay sonra yeni konu açacaksınız boşuna tavsiye vermeye falan gerek yok. Tek tavsiye, kardeşiniz de siz de boşanın.

Ben buraya sirf senin konularina yorum yazmak icin uye olmustum.

Arkadaslar Sahraanka'nin erkek kardesinin esi (gelin kod adiyla taniyorsunuz) sahra'nin kocasini ezel ebedi parmaginda oynatiyor, oyle ki balkon demirini kiriyor, konu sahra'nin anasinin basina patlıyor. Bu gelin kod adli sahsin kok ailesi de bir garipti, baslarindan bela eksilmiyordu, surekli sahra'nin esi kurtariyordu.

Konuyu sahra biliyor
Gelinin esi (sahra'nin erkek kardesi) biliyor (sahra bunu kabul etmiyor ama bilmemesi icin baya zeka sorunu olmasi gerekiyor)
Muhtemelen sahra'nin kok ailesi de biliyor ama susuyorlar.

Cunku sahra'nin esi cok zengin.

Caninin istedigi herkese ev falan ayarlıyor, araba veriyor falan. Ha gelinin kiyafetlerinden falan da rahatsiz oluyordu ve ne hikmetse Sahra'nin kocasinin hic(!) gonlu yok ama odalara saklanip gizli köselerde bilmem kacinci kez the gelinle konusuyor.

Bundan sonra ne olacak diye sormussun, bu ikisi (esin ve gelin) arasindaki cinsel cekim bir gun tum ailenizin suratina patlayacak sen o zaman mecburen bosanmak zorunda kalacaksin.

Sahranın tüm bunları hep dizilerdeki gibi telefon görüşmelerinden duyması tuhaf değil mi?
Bana kafasında kurduğu bir dünyaymış gibi geliyor daha çok.

Sahranın tüm bunları hep dizilerdeki gibi telefon görüşmelerinden duyması tuhaf değil mi?
Bana kafasında kurduğu bir dünyaymış gibi geliyor daha çok.
Ya muhtemelen trolleniyoruz ama olsun, hayal dunyasi genis en azından. Bir de karsilikli cevap verse konu daha ilginclesecek ama iste o kadarina girmiyor, konudan saparim diye.

Benim anlamadigim esimin kimseye eyvallahı yoktur ne kadin ne erkek, hatta çevresi bu huyundan dolayi egolu bulup konuşmazlar fazla, cekinirler, kibirlidir, neden kac yıldır bu aileye taktı kafayi
Kadinla iliskisi varmisti galiba. Benn seni sevmistim lafinj anca iliski yasadigin birine soylersin.

Mesela halı yikatmasi..
Bence içsel çelişki, esim gelinle olan bu durum hakkinda karmaşık duygular yaşıyor olabilir. Onu reddettiğinde veya kızdığında içsel bir çelişki yaşadı ve sonrasında pratik bir konuyu ele alarak bu duygusal karmaşıklığın üzerini örtmek istedi.benim anlatmak istedigim bu geline ask mi duyuyor gecici bir heyacan mi, geçici heyecan olsa gelin kac kez daha tehlikeli isler yapacak bilmiyor.. Abi diyor bana diyor kızabiliyor ama hala bu aileye takintili
Esiniz hali perde yikama isinde mi?

İlişki yok eminim, sizce bundan sonra nasil ilerler
Arkadasim sanirim sen esinin iktidarsiz oldugunu dusundugun icin iliski yok diyorsun
Nasilsa sorun var birsey yasayamaz diye dusunuyorsun ama belki de adam sana karsi oyledir
Bahanedir yani bu mesele, senle olmamak icin yaptigi bir roldür
madem goz yumacaksin neden konu acip insanlari geriyorsun durduk yere?
Kapi baca dinleme evliligine devam et madem
Hayretsin yani

Ben eski konulara baktım da adam zaten başka kadınlara da karşı böyleymiş. Ya siz çok pimpiriklisiniz ki kulaklarımla duydum diyorsunuz bu olamaz. Ya da eşinizin akraba fantezisi var. Maşallah konuların hepsinde bir sürü kadın yürümüş, kuzeninizin karısı var, abinizin eşi var, bir akraba karısı var yok yok yani. Gerçek belli siz kendinizi kandırıp duruyorsunuz. Kaç yıl daha devam edeceksiniz böyle kendinizi kandırmaya

X