- 19 Ağustos 2018
- 14
- 7
- 1
- 42
- Konu Sahibi Trigonometri
-
10 yil olmus bir evli ciftin birbirinden gizleyecegi ne oluabilirki olmamaliydi tabii..Alında söyleyecek pek bişey yok gibi.Seni üzmek istemem ama söylediklerinden "kocan seni aldatıyor olabilir " çıkıyor.Kilo ver falan bunları bahane ediyor.Ama sen onu pişman edebilirsin .Kendine biraz fazla bakım yaparsın.Onun için değil ama kendin için .Önce kendini sev kendinle barış .Onun için yaşamıyorsun.Silkelen kendine gel. Sen güzel bi kadınsın.40 bedenle çirkin olunmuyor.Her halinle güzelsin.
Cok aci (su an agliyirum) ama gercek... bosanmak denildi... hic kolay degil 2 cocugumun gelecegi dusecegim psikolojik durum cok korkuyorumGrup sex’in ne olduğunu biliyorsunuz değil mi? Boşanmak için neyi bekliyorsunuz, eşiniz sizi mahremi olarak görmüyorki.
İnşallah sahte hesaptırKatılım bugün konu kocam grup seks istedi beni beğenmiyor ama daha çok keyif almamı istiyor. He canım he..
Sahtedirİnşallah sahte hesaptır
Merak ettiğim bir şey varSahtedirGenişlikte Çukurova maşallah aşmış kendini
Garanti sen sapıksın..Yok eşi tatilde grup seks istiyormuş onun da kafası karışmış kabul etmemiş..10 yillik evliyiz... 2 cocugumuz var...Benimle yatmiyor cok isteksiz... Geceleri 3 e hatta 5 e kadar bilgisayar basinda ...herkes uyanikken hep uyuklar durumda, yada uyuyor cocuklar ve ben uyudugumda ise; kapiyi kapayip salonda bilgisayar basinda her gece. Bir kaç kez sessiz yanina gittim gostermek istemiyor ekrani bagirip cagirip yùkseliyor durduk yere. Cok yoruldum 3-4 yildir bu moddayiz. Cocuklardan sonra gobek kaldi 40 beden giyiniyorum onu bahane ediyor zayiflamami istiyor fakat kilo veremedim ben bi turluNe yapmaliyim oneride bulunursaniz sevinirim... depresyona girdim inanin hic bir yaptigimdan memnun olmuyor hep bi memnuniyetsiz haller incitiyor cogu zaman... baskalarinin yaninda rencide ediyor
Ne kadar normalleştirmişsin..Güzel taktikAyrica evli bir turk erkeginin boyle bir teklifle karisina gelmesi aklimin ucundan gecmezdi zaten donup kaldim hicbisey diyemedim... sadece ciddimisin diyebildim... kocam"nevarki cok normal bisey bicok cift yapiyor bunu emin ol" diye cevapladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?