• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ettiğim bir şey var
Böyle yaparak ahlak dışı olan şeyleri
Meşrulaştırmak mı istiyorlar
Yoksa
Toplumun nabzını ölçmeye mi çalışıyorlar? :işsiz:
Ben ergenlerin ya da canı sıkılanların işidir diyorum. Çok ciddiye almadım bu kişiyi. Ekşide zaten buralarda açılan konular başlıklar çok dalga konusu oluyor millette sırf eğlence çıkarmak için böyle abuk sabuk yazıyor. Gerçekten bu tarz olayların yaşandığı da oluyor maalesef bilemiyorsun.

Ayrica evli bir turk erkeginin boyle bir teklifle karisina gelmesi aklimin ucundan gecmezdi zaten donup kaldim hicbisey diyemedim... sadece ciddimisin diyebildim... kocam"nevarki cok normal bisey bicok cift yapiyor bunu emin ol" diye cevapladi

Cok normal bisey mi? Bu durum dunyanin hicbir yerinde normal degil. Hele ki turkiyede hic degil. Insanlar karima bakti diye kavga cikariyor. Kimmis bu grup seksi cok normal karsilayan insanlar?

Bilgisayar neler yapiyor bilemiyorum tabi icim icimi yiyor cozum bulmaya calisiyorum basbasa tatil yapalim istedim aramiz duzelsin diye tatilde grup sex yapmak istedigini soyledi gerekce olarakta benim daha iyi tatmin olmami istedigini soyledi... kafam cok karisti... kabul etmedim tabi ( donduk yine aksamina bilgisayarda yakaladim neredeyse kiracakti sinirden bilgisayari karismamaliymisim ona.... yardima ihtiyacim var lutfen iliski danismani olan biri varsa aranizda bana neyapmami onerir veya danisman yakini olanlar varsa her turlu yapici oneriyi alabilirim (((

Tatile giderseniz orda grup sex mi onerdi?:oha:

Konu fake degilse; bosan canim sen

Bilgisayar neler yapiyor bilemiyorum tabi icim icimi yiyor cozum bulmaya calisiyorum basbasa tatil yapalim istedim aramiz duzelsin diye tatilde grup sex yapmak istedigini soyledi gerekce olarakta benim daha iyi tatmin olmami istedigini soyledi... kafam cok karisti... kabul etmedim tabi ( donduk yine aksamina bilgisayarda yakaladim neredeyse kiracakti sinirden bilgisayari karismamaliymisim ona.... yardima ihtiyacim var lutfen iliski danismani olan biri varsa aranizda bana neyapmami onerir veya danisman yakini olanlar varsa her turlu yapici oneriyi alabilirim (((

Su yasananlardan sonra ne yapici onerisi cidden sizin saglikli bir sekilde ayrilmak icin pskiyatriye ihtiyaciniz var.

Boyle bir evliligi niye surdurmek istiyorsunuz ki? Ne diye kendinizi paraliyorsunuz? Kurtulun bu adamdan dunya onun etrafinda donmuyor birakin kendi pisliginde bogulsun. 2 de evladiniz var onlari bence boyle bir babayla yasamaya mahkuk etmeyin

Bu üye, bildiğin inci sözlük yazari bir ergen. Konuya yaptığı etiketlerden belli.
Toplumda boyle ahlaksizliklar yok değil ama hayali bi hikaye oldugu icin açıklayıcı olamıyor.

İyice cirkinlesmeden gidin burdan

Oyle soguk empati yoksunu insanlar var ki, kadinla dalga geciyorlar.
Bu konu gercekse ki ben gercek olduguna inaniyorum,insani yorumlariniz yerin dibine sokar.
Adam kim bilir ne haltlar yiyor o pc basinda ki kadini yaklastirmiyor.
Sapittigi kesin grup istedigine gore ki malesef bunlar bizim hayatlarimizdan uzak olsa da var olan seyler.
Konu sahibi iliski danismani yerine adliye yolunu tut.
Sana grup teklifiyle geldigini ispatla, donuna kadar al o irz dusmaninin.
O adamla insan ayni evde cocuk buyutmek dahi istemez, pis herif.

Vay be ne düşünceli koca
Sahte hesap olduğunu varsayıyorum ve şu mübarek günde dilime günah almıyorum
Gerçi içimden E-5 gibi geçip gidiyor küfürler O ayrı :skandal:

Çocuklarımın psikolojik durumu diyorsunuz ama bu şekilde daha ne kadar yürütebilirsiniz ki? Herşeyden önce siz mutsuzsunuz ve emin olun çocuklarınızda bunu hissediyordur. Siz bu kadar kaygılı ve mutsuz iken çocuklarınızı nasıl mutlu edebilirsiniz ki? O yüzden herşeyden önce kendi mutluluğunuzu düşünün bir karar verin ve uygulayın. Umarım aranızdaki sorunlar hızla buhar olur ve yeniden eski mutlu günlerinize geri dönersiniz..

Back