• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla Cok mutsuzum

Kocam böyle yapacak ekranı kapatacak allaha büyük gelmesin de alırım o ekranı çarparım yeri o kasayıda balkondan aşağı atarım. Başkasına mı gidiyorum diyormuş ya gitsin kasasının peşinden göreyim.

Bu ne yüz vermek bu ne arsızlık. Karısısın sen onun göster dişini 50 beden kadınlar kendilerini kocalarının başının üstünde taşıtıyor 40 bedensen ne olmuş??

2 çocuk vermişsin ona gerekli bakımlarını yaptıktan sonra ne önemi var haa kendin istiyorsan zayıflayadabilirsin. Ben 36 38 bedenim göbeğim var bayraö sonrası koşa koşa spora başlıcam ama kendim rahatsız olduğum için kocam git dese gitmem herkes kendine baksın.

Bi kere işe ben nerde hata yapıyorum diye ya da yaptım diye bi başla önce . Evlendikten sonra türk kadınları maalesef hele de çocuk olunca biraz kendini salabiliyor ister istemez . Önceden böyle degildi de simdi mi boyle oldu diye sor . Eğer evliligini kurtarmak istiyorsan ve esini seviyorsan çabalamaya değer . Ve tabi ki duzelecegine dair umudun varsa . Öncelikle taviz verme . Onun seni rencide ettiği yerlerde sende onu aynı şekilde rencide etmeye çalis . Egosunu zedele . Yoksa içinden cikilmaz bir hal alır . Farklı şeylere yönel . Onu tamamen bi kenara it . Tipki onun sana yaptigi gibi . O seni gormezden geliyorsa sen daha da gormezden gel. Spora başla . Hayatina bi degisiklik kat . Giyim tarzini degistir sacini boyat ne bileyim . Özguvenin cok sarsilmis ve yerine gelmesi gerek . Hobi edin . Işin gucun arasinda hangi birini yapacagim diye sakın dusunme . Evde surekli biseylerle ugras . O sana yanaşacaktir bak goreceksin . Hayirdir neler oluyor bu kadina diyecektir . Bu noktada tek cozum kendini ve yasam duzeyini degistirmekten geçer . Sendeki ufacik bi degisiklik bile belki onda cok buyuk bi istek uyandirabilir . Ama bunu sakin onun gozune sokarak yapma . Dedigim gibi son derece ona karsi soguk olabilirsin . Fakat kendi hayatindan mutluymuşsun ve son zamanlarda cok keyif aliyormussun gibi davran .

Kafani karıştırmak istemem ama gözü disari kaymis galiba
Biraz kendinle ilgilen,durusun göze gelsin sen onu beğenme spor yapmasını kendine bakmasini iyice goctugunu falan soyle. Biraz öz eleştri yapmasıni sağla.akli başına grlsin

bazı yorumlara şaşıp kalıyorum..konuyu yazan 40 bedenim biraz göbeğim var demiş..”tut boğazını” diyenden , “kendin için zayıfla” diyene kadar bisürü cinsel ayrım içeren yorum var.. buraya yorum yazan herkes 36-38 bedense tr de yaşamıyor heralde. 40-42 beden sağlıklıysanız gayet makul bedenler.. herkes 36 beden olmak zorunda mı. 😡.. ben bekar ve gayet güzel fiziği olan 40 beden bir bayan olarak demek evlensem sevişemeyeceğim :)

Back