- 4 Mart 2012
- 14.923
- 34.460
- 798
- Konu Sahibi Trigonometri
-
Ben ergenlerin ya da canı sıkılanların işidir diyorum. Çok ciddiye almadım bu kişiyi. Ekşide zaten buralarda açılan konular başlıklar çok dalga konusu oluyor millette sırf eğlence çıkarmak için böyle abuk sabuk yazıyor. Gerçekten bu tarz olayların yaşandığı da oluyor maalesef bilemiyorsun.Merak ettiğim bir şey var
Böyle yaparak ahlak dışı olan şeyleri
Meşrulaştırmak mı istiyorlar
Yoksa
Toplumun nabzını ölçmeye mi çalışıyorlar?
Ayrica evli bir turk erkeginin boyle bir teklifle karisina gelmesi aklimin ucundan gecmezdi zaten donup kaldim hicbisey diyemedim... sadece ciddimisin diyebildim... kocam"nevarki cok normal bisey bicok cift yapiyor bunu emin ol" diye cevapladi
Bilgisayar neler yapiyor bilemiyorum tabi icim icimi yiyor cozum bulmaya calisiyorum basbasa tatil yapalim istedim aramiz duzelsin diye tatilde grup sex yapmak istedigini soyledi gerekce olarakta benim daha iyi tatmin olmami istedigini soyledi... kafam cok karisti... kabul etmedim tabi ( donduk yine aksamina bilgisayarda yakaladim neredeyse kiracakti sinirden bilgisayari karismamaliymisim ona.... yardima ihtiyacim var lutfen iliski danismani olan biri varsa aranizda bana neyapmami onerir veya danisman yakini olanlar varsa her turlu yapici oneriyi alabilirim (((
Niye inandırıcı değil böyle insanlar Yok mu sanıyorsunuz? Yazık o adamın pc de neler yaptığı ortada işte sorgulamaya gerek YokYuhh grup sex mi hic inandirici gelmiyorsun konu sahibi
Bilgisayar neler yapiyor bilemiyorum tabi icim icimi yiyor cozum bulmaya calisiyorum basbasa tatil yapalim istedim aramiz duzelsin diye tatilde grup sex yapmak istedigini soyledi gerekce olarakta benim daha iyi tatmin olmami istedigini soyledi... kafam cok karisti... kabul etmedim tabi ( donduk yine aksamina bilgisayarda yakaladim neredeyse kiracakti sinirden bilgisayari karismamaliymisim ona.... yardima ihtiyacim var lutfen iliski danismani olan biri varsa aranizda bana neyapmami onerir veya danisman yakini olanlar varsa her turlu yapici oneriyi alabilirim (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?