Kocamla cok kotu tartıştık

Aldatılıyor olabilirsiniz. Ani davranış değişiklikleri, birden artan kıskançlık saçma sapan kavgalar adam birden delirmediyse ihanete çıkıyor genelde.

Birde erkek kismisi, wp grubuna filan mi takiliyor..kim varmis sende kayitli kim yokmus.. bu kadar cocukca bos is yok.. kayitli mi
Kayitli degil mi filan gercekten hayat bu kadar sacma seyleri dusunmek icin cok kisa

eşinizin size karşı saygısı kalmamış. size vurmamış ama bir sonraki tartışmanızda şiddete başvurmayacağının bir garantisi yok. küfür de bir çeşit şiddet. sakin bir şekilde konuşmaya çalışın ve kesinlikle küfür etmesini, size vurmasa bile elini kaldırmış olmasını susarak normallleştirmeyin. gözünde bu durum normalleşmeye başladığı zaman şiddetin her türlüsü ile karşılaşmanız yakındır. Buna izin vermeyin. nacizane tavsiyem bu şekilde. kolaylıklar diliyorum

Ay ne biçim insan. Dengesiz çatacak yer aramış resmen.

9 yildir evliyim esim bi kez telefonuma bakmaz.aile grubunda yabanci kim olabilir ki.suc sizde ona bu yuzu vermissiniz.

işte böyle olmamak için asla susmuyorum . biraz önce tartıştım eşimle hem de baya saçma bir konu yüzünden . Kızgınlıkla ağzından kötü söz çıktı . beni biraz sert çekti , bende onu çektim . Dışarı çıkmak istedi ( normalde izin vermiyorum ama bu defa saldım , galiba bende değişiyorum ) tamam dedim . Çıktı . iki saat sonra aradım tel kapalı .Daha da bakmadım . Madem o rahat bende rahat olacağım dedim kendime . kalktım çay koydum . tam içecek iken içeriye girdi . Odaya geçti . Gel çay içelim dedim , yok kafamı dinleyeceğim dedi . Tamam dedim çıktım .( önceden olsa kaldırmadan dönmezdim , ama artık çocukça tavırlara tahammül edemiyorum eşek kadar herif yani , hayır hem suçlu hem de güçlü . Ama kimse kusura bakmasın bende kendimce güçlüyüm) . Farklı olarak bende çocuk yok . Haa yarın da kına gecesi var kafa dağıtmak için koşa koşa gideceğim . tek kafa heriflerde yok ya

Kesinlikle Eminimki esin seni dövüyor dur.ve bu ilk değil .ne desek olmaz diyorsun kendinde o gücü görmüyorsun imkansızlıklarinin arkasına gizlenmiş bahane üretip kendini ona mahkum ediyorsun .bu ülkede okumayan iş bulamaz diye bir kaide mi var kpssye hazırlan lise den girmek için .evde bunu yapabilirsin.ha bana sorarsan kurslara da gidip devletin açtığı terzicilik bile olabilir meslek edinebilirsin çalışmak isteyene de meslek şart değil bir yerden ipin ucunu tutar gelir gerisi.ana babana dönmeyi sakın düşünme onlar daha beter üstelik bekar olarak döneceksin cemaaatten birini bulur yine zorla evlendirirler seni.laf söz olur diye evden bile çıkarmazlar.

Bu arada devlet okullarının çok cüzi ücrette kreşleri de var onlara bak evladını kreşe de gönder bubortamdan çıksın biraz belki sende kurs iş falan bakarsin

ne yapman lazım? bence ağzını kırmak için kaldırdığı elini onun müsait bir yerine montelemen ve şimdi sen S***** G** (Defol) yallah diyip kovman gerekli . Aklıma başka çözüm gelemedi de.

Konuşmuyorum şuan aşırı öfkeliyim 6 yıllık evliyiz ne dediyse yaptim hep sesiz sedasız biriydim ondan güç alıyor
Ne dediyse yaptığınız için adam palazlanmış kendi sınırlarınızı belirlemelisiniz.
Aile grubunda yabancı numara kim olabilir.
Gruptan kendim çıkacağıma onu atardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…