Teşekkür ederim benim eşim öyle sarılıp uyuyamıyor aynı yatakta bana hayrı yokBizim de böyle horluyor haretli bende sabaha kadar uyuyamiyorum ama kulagi pamuk koydum bide galiba siz takinti haline getirmissiniz bence bunu takinti haline getirmeyin esinizle birlikte uyumaniz daha iyi olacak en azindan kokusuna dahada alisirsiniz oda sizin sicakliginizi uyurken bile alir insallah hep mutlu olursunuz sorun etmeyin ki sorun olmasin
Allah kolaylık versin didismeler evliliğin tadı tuzuçok horluyor. benimde uykum çok hafiftir. uyuyamıyorum. sabah işe uykusuz gitmektense böylesi daha iyi 5+1 eve geçip kendime oda açmayı düşünüyorum
artık bu duruma öyle alışmışız ki beraber uyuyamıyoruz. Zaten 10 senedir de didişiyoruz. Bize bi artısı yada eksisi yok bu durumun
Ben tıkaç aldım bana mısın demediBizim de böyle horluyor haretli bende sabaha kadar uyuyamiyorum ama kulagi pamuk koydum bide galiba siz takinti haline getirmissiniz bence bunu takinti haline getirmeyin esinizle birlikte uyumaniz daha iyi olacak en azindan kokusuna dahada alisirsiniz oda sizin sicakliginizi uyurken bile alir insallah hep mutlu olursunuz sorun etmeyin ki sorun olmasin
Canım bunu böyle yaşayan çok çift var takma kafana birbirinize dargın olup ayrı yatmıyorsunuz ya sonuçta çok normal benim dayımla yengemde öyle yıllardır iki de çocukları var çok mutlular yan yana uyuyup günü zehir etmektense sağlıklı uyuyun mutlu olunKızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
Haklısın canım insan rahat uyuyamayinca eşine karşı tahammülsüz oluyor. Karşılıklı olarak birbirini yıpratmaktansa ayrı yatıp hoşgörüyü kaybetmemek daha doğru tabii. Dayınlara da Allah bir ömür mutluluk huzur versin. Tüm evli çiftlere tabi :)Canım bunu böyle yaşayan çok çift var takma kafana birbirinize dargın olup ayrı yatmıyorsunuz ya sonuçta çok normal benim dayımla yengemde öyle yıllardır iki de çocukları var çok mutlular yan yana uyuyup günü zehir etmektense sağlıklı uyuyun mutlu olun
Zaten ölçüt mutluluk ve huzur olmalı bence de. herkesin uykudaki vakti kendine ozeldir.. ama eşinizin uyuma şekli çok sağlıklı değil sanki.. sürekli tv karşısında, muhtemelen koltukta nasil rahat ediyor?Bana çok saçma geliyor bu birlikte uyuma zorunluluğu. Biz de genellikle ayrı uyuyoruz eşim tv izlemeden uyuyamıyor salonda elinde kumanda uyuyo ben sessizlikte uyumayı severim odamda yatıyorum. Hiçbir sorunumuz da yok bu konuda herkes istediği zaman istediği yerde yatıyor. Bence insanlar nasıl mutluysa öyle yaşamaları gerekir. Bu dayatmalar çok gereksiz.
Eşimin uykusu çok hafif, sarılsam hemen uyanır sinir olurben ayrı yatmak istemem elim kolum değsin istiyorum uyurkende olsa
ama siz böyle çözmüşsünüz ne güzel gayette mutlusunuz
Bizim koltuğumuz gerçekten çok rahat arada ben de yatıyorum :) ne bileyim öyle mutlu oluyor ben de karışmıyorum saygı duyuyorum.Zaten ölçüt mutluluk ve huzur olmalı bence de. herkesin uykudaki vakti kendine ozeldir.. ama eşinizin uyuma şekli çok sağlıklı değil sanki.. sürekli tv karşısında, muhtemelen koltukta nasil rahat ediyor?
O zaman mesele yok:)) bizim koltuklar biraz sert.Bizim koltuğumuz gerçekten çok rahat arada ben de yatıyorum :) ne bileyim öyle mutlu oluyor ben de karışmıyorum saygı duyuyorum.
Burda yüzüstü yatan kocam, horlayan kocam, rahatsız edilmeden yalnız yatmayı da seven kocamben yüzüstü yatmadan uyuyamam ve bu konuyu okuyunca eyvah! dedim
hemen alışmalıyım sırtüstü yatmaya
çünkü ben asla ayrı yatmak istemem evlenince, otururken bile illa temas etmeden yapamıyorum alışmışım
ama siz buna alışmışsanız ne güzel sorun yok
Tesekkurler bugun boyle mutluyuz şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz yoksa uykusuz yorgun tatsız günler çok zor oluyorSiz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapmaya devam edin, bunda bir gariplik yok bence.
her insan yaşıyordur bu durumu birinden biri çok horlar diğeri de gider kanepe de uyuklar tabi bu her zman değildir.... siz keşke birbirinize ayrı odalar yapmaktan sa çözüm yolu arasaymışınız bi gün gider kanepede uyurdunuz iki gün hatta 3 gün sonra gitmek zor gelip uykunun derinliklerine bırakırdınız kendinizi. hadi alışamadınız sürekli böle oldu. olsunnn. ayrı odalar olmasaydı keşke tabi bu benim fikrimKızlar Merhaba,
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Birbirimizi cok seviyoruz. İlk yılımızda eşimin horlama sorunu yüzünden çok gerginlik yaşadık. Ben oldum olası horlamaya gürültüye takıntılıyım ama eşiminki öyle böyle değil, apartmanı sallar o derece.. bir de uykuda cok hareketlidir, doner durur. geceleri defalarca uyandırır. Sabah uykumu alamamış şekilde kalkıp işe gitmekten usandim. Bir de eşim işi geregi çoğu zaman öğlen gider, bana göre daha rahat mesaisi. Aramızda hep gerginlik stres tartışma oluyordu ilk yil. Esim normalde cok sessiz,sakin,efendi bir insandir ama gece ben yastigini filan duzelttim mi yada azcik kendisini kipirdattim mi hemen uyanip sinir kupune donusuyor. Gece gece kavga ediyoruz uyku kalmiyor. Ne yapacagimi sasiriyorum. Arasira kanepede yatiyordu kiyamiyordum. Kulaklikla filan idare ediyordum. Affiniza siginarak cinsel hayatımız da ilk yıl gayet kötüydü seyrekti. Horlama icin doktora gittik, eşimin kilo vermesi gerektiğini söyledi ama veremiyor asla. Misafir odasina bir yatak aldık ve eşim tamamen oraya geçti. Ondan sonra aramizdaki tum gerginlik bitti. Seker gibi insanlar olduk. Birbirimize iyice duskunlestik ayrilmaz olduk. Yani su icmeye bile beraber gidiyoruz o derece. Yatagimizda sarilip film izliyoruz muzik dinliyoruz sohbet ediyoruz uyku vakti gelince opup iyi geceler diyip herkes kendi yatagina. Cinsel hayatimiz da eskiye gore cok cok iyi. Yoluna koyduk cok sukur. H.sonları birlikte uyuyorduk bu ay onu da saldik. Bir yandan çok rahatladım deliksiz uyuyorum huzurluyum, eşimin de kafasi rahat. Ama birlikte uyumayan bir çiftten, ne kadar sağlıklı bir evlilik olur, içim içimi yiyor. Kimseye anlatamadim, eminim herkesin garibine gider. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce ne yapmalıyız? Esimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor kuşkum yok. Her konuda anlaşıyoruz, birbirimiz için her konuda destekçiyiz. Bu ayrı yatma konusu evliliğimizi yıpratır mı? Ne dersiniz?
2 senede denedik tabii kanepede yatmak hiç rahat olmuyordu eşime de kiyip gönderemiyordum eee bu bir çözüm değil birlikte huzursuz uyumakla aynı. Kulak tıkacı aldim yorganlari ayırdım ben alıştım bu kez eşim istemedi tek daha rahat uyudugunu söylediher insan yaşıyordur bu durumu birinden biri çok horlar diğeri de gider kanepe de uyuklar tabi bu her zman değildir.... siz keşke birbirinize ayrı odalar yapmaktan sa çözüm yolu arasaymışınız bi gün gider kanepede uyurdunuz iki gün hatta 3 gün sonra gitmek zor gelip uykunun derinliklerine bırakırdınız kendinizi. hadi alışamadınız sürekli böle oldu. olsunnn. ayrı odalar olmasaydı keşke tabi bu benim fikrim
Amin canım :)Haklısın canım insan rahat uyuyamayinca eşine karşı tahammülsüz oluyor. Karşılıklı olarak birbirini yıpratmaktansa ayrı yatıp hoşgörüyü kaybetmemek daha doğru tabii. Dayınlara da Allah bir ömür mutluluk huzur versin. Tüm evli çiftlere tabi :)
Dr kilo alınca küçük dil şişiyor dedi. Kilo ver dedi ama veremedi esim. Uyku apnesinden de endişe ediyoruzYa uyku apnesi olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?