Kocamla aynı yatakta uyuyamamak

Uzun süredir ayrı yatıyoruz konforlu uyumak gibisi yok romantik komedide değilseniz çok gereksiz zaten sanarsın sabaha kadar sarmaş dolaş uyuyoruz :27: uzmanlarda artık ayrı yatılmasını öneriyor zaten geceleri birkaç saat ayrı yatıyorum diye kocamdan neden soğuyorum biri anlatabilir mi :70:

hatta bence rus romanlarında ve eski Osmanlı’da olduğu gibi odalarımız farklı olmalı kocamızla🤣

Ayrı yatmak kimsenin tercih edeceği bir durum değil tabi , maalesef koşullar çok etken. Oğlum 1 yaşında , çalışıyorum sabah en geç 6.30 da kalkmış olmam gerekiyor. Bebeğimiz maalesef çok uyku seven bir bebek değil. nöbetleşe ayrı odalarda bakıyoruz. Yoksa hiç uyuyamayız. Sese karşı inanılmaz hassasiyetim var üst komşu lambayı açsa sesine uyanıyorum. Bu koşullarda bir de eşimle uyusak ne olur bilemiyorum :) Demem o ki ayrı yatmak iyi değil filan ama uykusuz kalıp , sinirli olmak da evliliği yıpratır.
Benim tercihim cocuğumda yok :)

19 yıllık evliyim, çoğunlukla ayrı yatıyoruz.Ne cinsel hayatımız etkilendi, ne de aile bütünlüğümüz bozuldu.
Benim uykum çok hafif, eşimse çok döner çok horlar asla kaliteli bir uyku uyuyamam.
Sağlikli bir uyku her şeydir.Yaşam süresini bile etkiler...Cinsel hayatımdan önce benim bireysel sağlığım gelir. Hele de yeni bir bebek gelmişken aman kocişkom benden soğumasın diye hiiiç hayat kalitemi düşüremem.
Kocaların düzeni bozulmasın, hiç bir şeyden etkilenmesinler diye niye biz perişan oluyoruz? Cinsel hayatı sıcak tutmak için onlar ekstra sorumluluk alsınlar madem.

19 yıllık evliyim, çoğunlukla ayrı yatıyoruz.Ne cinsel hayatımız etkilendi, ne de aile bütünlüğümüz bozuldu.
Benim uykum çok hafif, eşimse çok döner çok horlar asla kaliteli bir uyku uyuyamam.
Sağlikli bir uyku her şeydir.Yaşam süresini bile etkiler...Cinsel hayatımdan önce benim bireysel sağlığım gelir. Hele de yeni bir bebek gelmişken aman kocişkom benden soğumasın diye hiiiç hayat kalitemi düşüremem.
Kocaların düzeni bozulmasın, hiç bir şeyden etkilenmesinler diye niye biz perişan oluyoruz? Cinsel hayatı sıcak tutmak için onlar ekstra sorumluluk alsınlar madem.
Cinsellikle zaten birlikte yatmanın hic ilgisi yok :)

bazı insanlar uzun süre yalnız yatmaya alıştığı için birdenbire çift kişi yatmaya başlayınca bocalıyor, rahatsız oluyor alışamıyor bazen. biz de o çiftlerden biriyiz. ayrı uyuduğumuz zamanlar her hafta muhakkak en az bir kere olur. ama bu benim eşime hislerimi yaklaşımımı değiştirmiyor. onun da bana. yakınlaşma illa ki akşam yatınca olur diye bir kanun da yok sonuçta. çiftlerin birbiri arasındaki enerjisine, hislerine, uyumuna bağlı biraz da.

Bizde ayrı yatıyoruz neredeyse 13 senedir ayrı yattığımız için evliliğimiz tam tersi daha yolunda gidiyor çünkü eşimde horlama sorunu var kbbye gitti ameliyat oldu yine geçmedi sonra bir gece gözetim altında tuttular test yaptılar uyku apnesi çıktı onun içinde bir cihaz verdiler ki onun sesi horlama sesinden beter bende ilk başlarda aman ayrı olmayalım evlilik olumsuz etkilenir diyordum baktım ki ben uykusuz kaldıkça adama tahammülüm kalmadı her sabah uykusuzluk sinir stres işte o zaman kavgalar başladı biz de ne zaman ki ayrı yatmaya başladık evliliğimiz kurtuldu yoksa ya ben adamı boğacaktım ya boşayacaktım.

cinsellik yatak ve uyku saatlerinden ibaretse sorun olabilir, değilse sorun olmaz. tamamen sizin ilişki dinamiğinize bağlı bir şey. birbirni seven, saygı duyan bir çift 2-3 ay gece ayrı yerlerde uyudu diye bir sorun olmaz. ama terleme, titreme garip şeyler konudan bağımsız. bence bir dr a gidip kan değerlerine baktırın.

Ben de eşim de birlikte yatağa girince uykuya dalmakta zorlanıyoruz. Özellikle ben.. Sabaha kadar döner dururum uykum yoksa yatağa girdiysen. Eşim benden önce uyur hep bi de ona sinir olurum ne guzel hemen uyudu diye. Çözümü şöyle buldum. Eşim gidiyor uykusu gelince uyuyor. Ben de salonda tv karsısında uykumu mayalıyorum😂 dalıp uyanınca veya tam dalmak üzereyken yatağa kosuyorum pıt diye uyuyorum. Horlarsa ittirip yan döndürürüm. Hiç umrum olmaz. Ben de horlayınca o da aynısını yapıyor zaten. Uyku kalitesi önemli kimse kimsenin uykusunu çalmasın ya bu yuzden kavga etmeye de gerek yok bence. Ama ayrı yatak olayını istemem genelde evliliği bitirir derler. Birlikte uyumasak da birlikte uyanıyoruz evin kuralı 😄

Benim hamileliklerimin son aylarında, doğumdan sonra ve şimdi de ara ara ayrı yattığım oluyor eşimden, hele yazın tamamen tek uyusam çok mutlu olurum ama o kadar olmuyor tabi. Ramazanda buna dahil, benim uyku düzenim farklı olduğundan o ay çoğunlukla ayrı uyuduk. 13 yıllık evliyim hiçte sorun falan olmuyor. İlla sürekli beraber uyuyacağız diye bir şey yok. Eşiniz sizi uyutmayan problemleriyle ilgili çözüm arayabilir tabi orası ayrı tamamen değil ama arada ayrı uyudunuz diye de evliliğinize sorun olarak dönmez hemen bu.
Yukarılara yakında eşini seni aldattığını yakalarsın diyen bile olmuş mesela her şeyi abartmaya bayılıyoruz.
Kesinlikle bazı yorumları okuyunca şaşırdım kaldım. Yahu yapacak adam aynı yatakta uyurken de yapar insanın içinde olacak o duydu çok şükür eşimde simdiye kadar öyle bir şey hiç hissetmedim. Sadece odadan giderken baya kırgındı ona çok üzüldüm

Biz de ayrı yatıyoruz bazen gece kalkıp başka yere geçiyorum yapacak bir şey yok hamileyim ama tahammül sıfır sabaha karşı uyanırsam gidip yatıyorum uyandırma için sadece çok terliyor ve yapışkan hareket edip duruyor

Biz de ayrı yatıyoruz bazen gece kalkıp başka yere geçiyorum yapacak bir şey yok hamileyim ama tahammül sıfır sabaha karşı uyanırsam gidip yatıyorum uyandırma için sadece çok terliyor ve yapışkan hareket edip duruyor
Bütün erkekler mi aynı yaa gece uyurken terliyor hergun dus alır fakat o yer kokuyor bide vallahi bebekten önce sorun etmiyordum fakat şuan aşırı hassas donemdeyim inşallah ilişkimiz zedelenmez 😕

Bütün erkekler mi aynı yaa gece uyurken terliyor hergun dus alır fakat o yer kokuyor bide vallahi bebekten önce sorun etmiyordum fakat şuan aşırı hassas donemdeyim inşallah ilişkimiz zedelenmez 😕
Eskiden horluyordu baya makineye vs bağlandı o ses rahatsız etmiyordu ama artık horlamıyor dönüp durmasına katlanamıyorum bir de benim ki bacaklarını vs üstüme atar yapışık uyur öyle uyumasak sorun yok çığlık çığlığa bağırasım geliyor 😂 bir şey olmaz bence. Çocuk uyandırmasın diyr yapıyorum de

Nefes alma sorunu var fakat çocuk yokken etkilemiyordu öğlene kadar uyuyordum şimdi bebeğim 7 de uyaniyir ve ben delirecek gibi oluyorum
Nasıl rahat ediyorsanız öyle uyuyun bence uyku çok çok önemli bir ihtiyaç. Aşkım kapışmak bile öyle söylüyor 😁 Melatonin salgılamazsan gün içinde kocaya daha tripli olursun bende öyle oluyor mesela. Gece horladigi içn sıfır uykuyla güne başlamanın acısını ondan çıkarıyorum. Ama ayrı yattıgmızda kuzu gibi oluyorum 💃bu da evliliğe yansıyor.

Eskiden horluyordu baya makineye vs bağlandı o ses rahatsız etmiyordu ama artık horlamıyor dönüp durmasına katlanamıyorum bir de benim ki bacaklarını vs üstüme atar yapışık uyur öyle uyumasak sorun yok çığlık çığlığa bağırasım geliyor 😂 bir şey olmaz bence. Çocuk uyandırmasın diyr yapıyorum de
Horlama sorunu nasıl çözüldü 🥲

Çözüm ne?? Her gece uykusuz kalıp sinir stres olmam mı??
Ne desin insanlar? Aferin ablacım Devamke mi?

Evlilik yaşıyorsunuz bekar hayatı değil.. Eşinizle konuşun horlamasına çözüm bulsun. Yıkansın aklansın paklansın terlemeden yatağa girsin.

Siz şimdiden koca karı moduna geçmişsiniz yatak ayırıyorsunuz..

Yaşlanınca hangi moda geçeceksiniz?

Arkadaşlar çok büyük derdim daha var eşimle aynı yatakta uyuyamıyorum
6 aylık bebeğim var tek büyütüyorum eşim sabahları işe gidiyor gece uyumam gerekiyor hâliyle gündüz enerjik olmam için fakat eşimle aynı yatakta uyuyamamaya başladım üç gündür .Uykularım hafifledi ufak bir kıpırtı da hemen uyanıyorum eşimde çok hareket ediyor biraz horluyor uyurken terliyor bazen de titriyor en son bugün dayanamadım söyledim uyuyamıyorum diye başka odaya gitti fakat şimdi de acaba kötü mü ettim diyorum aramıza soğukluk girer mi bu konuda tedirgin oldum napcam ben 🤦🤦🤦
Eski koca karı hurafelerine asla aldırış etmeyin bizde ayrı yatıyoruz uzun süredir
Çünkü aşırı horluyor tedavi ilede çözüm bulamadık
Beraber uyumuduğumuz dönemden daha iyiyiz

Back
X