KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

es8482

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
32
64
42
arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim

Şakamısınız siz bir anne evladını aramak için sizden izin mi alacak özler arar merak eder arar yarın sizde anne olacaksınız bu ne demek.evlendi diye annesiyle sizin uygun gördüğünüz zamanlarda mı görüşecek eşiniz

Benim kayınvalidem ve eşim her gün yüz yüze görüşüyor ve bunun dışında telefonda da konuşuyorlar. Aynı şekilde babasıyla da her gün mutlaka konuşuyor. Onu geçtim, beni de her gün ararlar. Ben kendi ailemle de her gün konuşurum. Hatta günde bir kaç kez. Bence normal sizinki. Ayrıca neden bundan rahatsız ve mutsuz olduğunuzu anlamadım.

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Eğer eşiniz rahatsız olmuyorsa bu durum sizi niye rahatsız ediyor? Bir annenin oğlunu ararken sizden izin alması gerektiğini düşünmüyorum. Evlendiğiniz insan ağaç kovuğundan çıkmadı.

Tamam sizle evlendi,hemen ailesini silsin o vakit..ne kıskanç insanlarsınız yaa,dağdan gelmiş bağdakini kovuyorsunuz..eee bende her sabah kardeşimle konuşuyorum o evli , ben bekar,,çok şükür Rabbim bugün de sağ salim kalkmışlar, geceleri iyi geçmiş diye şükrediyor, ve günüme bakıyorum suç mu yani şimdi bu?? Her gün konuşmak..

Neden aramasın ki çünkü o doğurmuş bakmış büyütmüş merak eder ve özler normal olan bu. Bu sizi neden rahatsız ediyor. Ben bir anne olarak çocuğumun büyüyüp evlenip beni hiçe saymalarını hatta eşleri yüzünden aramamalarını düşününce çok üzülüyorum allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Ben evli erkek kardeşimle de her gün konuşuyorum , ben ya da o arıyor illaki eee eşi neden hergün ablanla konuşuyorsun mu desin ne münasebet ya.

arayıp çok mu uzun konuşuyor?
ya da arayıp fitne fesat çıkartıyor mu?
sizi niye mutsuz ediyor orasını tam anlayamadım.
eğer sadece arayıp normal konuşuyorsa çok da sorun etmeyin, annesidir arayacak tabii..

Sen annenle hergün görüşmek istediğinde eşin buna tepki verse ne hissedersin?

Korkma zamanla azalacak bu aramalar , sana kötü şekilde yansıtmıyorsa eşin kafana takma zaman geçtikçe azalacak aramalar sormalar..

Sıkmayın şu adamları bu kadar ay kadın doğurmuş ne zorluklarla buyutmuş .
Gün glmiş evlenmiş aramasın mı oğlunu ?
Günah ya valla günah .
Sz annenızle konusmuyormusunuz ?
Ben her gun ararım annemı .
Bazen napıyon nedıyon bazen bırsey vardır saatlerce konusuruz.

Şakamısınız siz bir anne evladını aramak için sizden izin mi alacak özler arar merak eder arar yarın sizde anne olacaksınız bu ne demek.evlendi diye annesiyle sizin uygun gördüğünüz zamanlarda mı görüşecek eşiniz
paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!

arkadaşlar selamlar,
Bir annenin oğlunu araması sizi niye rahatsız ediyor ki.evlat ya.pes diyorum sizin gibi gelinlere.

Yani yeter artık arkadaş! Gelin olmanız kocanızı, mülkiyetine aldığın anlamına gelmez. Erkek annesi olarak sizin gibileri görünce oğlumu ince ince işleyeceğim. Yabancı gelin istiyorum ben. Şunu benim kızım, damadıma yapsa canına okurum. Bunun adı milyar kıratlık şımarıklık pes yani.

Sizin ilişkinize karışmadıkça yada sizi çekiştirmedikçe bir sorun yok bence. Çok mu uzun konuşuyorlar? Kıskanıyor musunuz?

X